Юрій Бульбах | 3 Січня 2011, о 18:55 |
---|---|
Модератор |
Я коли пропонував дозволити мінусувати, то вважав, що це допоможе збивати рейтинг нечесно накрученим трекам, тобто на противагу зловживанням, а виходить ще більше зловживань... Давай тоді, поки не пізно, тільки 3 день, анулюй мінуси, залиш тільки плюси і будем сподіватись, що вже отримаємо більш-менш реальні результати. P.S. Іншомовні треки все ще присутні, може почнемо чистити, якщо автори самі не хочуть? |
Yulianovich | 4 Січня 2011, о 01:15 |
Користувач |
О! А я пропоную щоб була можливість скачувати конкурсні роботи. При прослуховуванні деколи хочеться для кращого орієнтування "посунути" трішки взад, або прослухати яке місце кілька разів і доводиться слухати пісню кілька разів повністю. А це час... Як ви на це? |
Постевка Мікс | 4 Січня 2011, о 02:20 |
Користувач |
В загалі можна і так скачувати, тільки потрібна програмка. За її допомиоги також можна і в контактах скачувати.
Що правда не знаю як вона називається. :( Треба в неті покопатися. |
Yulianovich | 4 Січня 2011, о 12:21 |
Користувач |
Георгій, я знаю що є відповідні проги, але не всі можуть ними заморочуватись. В мене є таке зауваження на рахунок іншомовних робіт: раз в початкових правилах небуло обумовлено, що роботи мають бути на українській мові, то і вилучати їх, на мою думку, нелогічно і недоцільно. Просто при кінцевому оцінюванні небрати їх до уваги. А то, як не як, наші колеги попрацювали записуючи їх. |
Юрій Бульбах | 4 Січня 2011, о 13:26 |
Модератор |
Беруть мене великі сумніви щодо "попрацювали", мені здається більшість записів зроблені не спеціально для цього конкурсу, а раніше. Причому деякі суттєво раніше - зустрічались назви файлів, які в собі містили цифру 2008 :) А хто "попрацював", той зможе і ще раз "попрацювати".
Просто як це "не брати до уваги", зараз на 1 місці "luna plus"...
|
unirecords | 4 Січня 2011, о 14:55 |
Користувач |
А я думаю, що краще зробити ще одну категорію, наприклад "Іншомовні композиції", щоб ніхто не був ображений... |
Юрій Бульбах | 4 Січня 2011, о 15:03 |
Модератор |
"Іншомовні", "Авторські" - підтримую. Де стільки призів, правда, набрати?:) |
Роман Метельський | 4 Січня 2011, о 16:42 |
Засновник порталу |
Всім дуже вдячний за підтримку та розуміння. Ми стараємось оперативно реагувати на ваші ідеї стосовно вдосконалення конкурсу. В наступних конкурсах вони будуть враховані. В цьому недоліків є дуже багато. Ми це знаємо, але він так і називається "тестовий" - бо передбачити наперід усі нюанси неможливо. |
Постевка Мікс | 4 Січня 2011, о 21:39 |
Користувач |
На рахунок іншомовних пісень: перед тим як залити свої пісні (одну певно доведеться удалити, хоча вона теж українською) я запитався на форумі і отримав відповідь. Відповідно так і зробив, виставив українську. До прикладу у мене багато плюсів іншомовних пісень де можна показати вокал і Luna Safina включно. Справа тут ось у чому, на всіх міжнародних конкурсах у таких випадках є два етапи: 1) На рідній мові (у цьому випадку українська). 2) На іноземній. Адже це давно більшістю зрозуміло і розділено на дві категорії. На рідній ми слухаємо музику, вокал і слова, а на іноземній тільки музику і вокал. Тому по різному і оцінюємо пісні, бо по різному вони й сприймаються. |
Постевка Мікс | 4 Січня 2011, о 21:43 |
Користувач |
Певно потрібно визначитися, який це буде конкурс, вокалістів чи українських пісень. Якщо вокалістів - було б доречно дадати іншомовні пісні. А якщо українських пісень то окремо авторські та окремо переспівані вже відомі. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти