Роман Метельський | 5 Січня 2011, о 23:09 |
---|---|
Засновник порталу |
Юрію, кожна зміна правил гри на конкурсі вокалістів вимагає певних часових затрат і не впливає позитивно на його імідж. Хочу бути впевненим що за такі зміни голосує більшість поважних користувачів сайту. А як відплатити непорядним користувачам за активне топлення сусідів я знаю - просто якщо відмінимо оцінку "-" - то кожен голос "+" чи "-" будемо вважати за "+". Тоді подивимось яку послугу вони собі чи своїм знайомим зробили. Кількість голосів зараз можна побачити біля оцінки користувача. |
ZZ2000 | 6 Січня 2011, о 09:40 |
Користувач |
Да, згідний з Романом. Мінус відмінити а все що набрано рахувати за віддані голоси. Причому впровадити потрібно цю схему чим скоріше. А далі рахувати тільки кількість набрани голосів тим чи іншим учасником (по прикладу підрахунку скачувань найпопулярніших фанер) - і все стане на свої місця. Просто і логічно. Обмежити тільки днем кінця голосування. І якщо лідери конкурсу до 23:59:59 години останнього дня голосування понабирають наприклад по 800, чи 500, чи 300 голосів так це і буде загальна картина всього голосування. А з приводу аккаунтів (профілів) які створюються щоби набивати голоси теж рішення є дуже просте - Не повинні мати можливості голосувати на протязі останньої години голосування всі аккаунти (профілі), які створені менше місяця назад тобто на протязі останньої години всі новачки в голосуванні участі не беруть. І все, ппитання вирішено! Я звернув увагу що цей механізм впроваджено на багатьох інтернет-аукціонах і діє він прекрасно. А то дійсно маразм якийсь відбувається. Да всі наші навчальні "культурні" заклади уже після першого семестру вбивають всім своїм учням чи студентам отакен-н-н-ну величиною з полумисок "зірку" в голову, тому і маємо всяких Поплавківі т. п. тому і такий "потоп" на конкурсах.... |
ZZ2000 | 6 Січня 2011, о 09:51 |
Користувач |
До речі, схема з максимальним набором голосів по-моєму автоматично відмінить це так зване "заочне жюрі", яке на мою думку якщо воно буде то виглядатиме повною фікцією. Як і на інших заходах та конкурсах де таке "заочне жюрі" присутнє. Знаю з власного досвіду, чи то зроботи власної установи. |
ХВР | 6 Січня 2011, о 10:28 |
Користувач |
А я не згоден з паном Романом. Зовсім некоректно, а головне несправедливо зараховувати мінуси як плюси взагалі, і тим паче з точки зору "відплати", бо знаєте як переважно повертається помста. На мою думку справедливіше анулювати мінуси та просто не враховувати їх при підрахунку голосів, адже той що голосував мінусом (після оголошення анулювання мінусів на головній сорінці сайту ) зможе проголосувати плюсом за когось іншого!!! Що, я підозрюю, і буде хаотично відбуватися після зарахування мінусів плюсами. Але тут є одна велика вада - не всі переголосують і буде проростати необ’єктивність та несправедливість! |
Роман Метельський | 6 Січня 2011, о 10:30 |
Засновник порталу |
Думка цікава. Заслуговує на увагу. Хто ще підтримає? |
Юрій Бульбах | 6 Січня 2011, о 10:40 |
Модератор |
Я вже заплутався в методиках знищення мінусів. Давайте на прикладах. Якщо користувач має 20 плюсів і 5 мінусів, отже його оцінка 15. Анулювання - це нова оцінка "20"? Згоден. Врахування мінуса плюсом - це нова оцінка "25"? Не згоден. Є й заслужені мінуси мабуть. Не можна їх вважати плюсами. |
IRAKHOMYN | 6 Січня 2011, о 10:41 |
Користувач |
З думкою ХВР повністю згодна!!! Хай прихильники конкуренток моєї дочки голосують за себе, а не ставлять їй мінуси. І хай спробували б так заспівати у свій такий вік. |
Yulianovich | 6 Січня 2011, о 12:09 |
Користувач |
Пропоную вже ліквідувати мінуси і нікуди їх незараховувати. Як "з'явилися", так і "щезли". Тестовий режим він і є пробний. Згідний з Юрком що мінуси ставили не конче для "потопляння". А переводити мінуси в плюси вважаю абсурдом. |
Олександр Головко | 7 Січня 2011, о 19:45 |
Користувач |
Друзі, радий спілкуванню. Зі святами. Сьогодні такий Величний день, а сторінка у нас співпала з чортовим значенням 13. Тому, читаючи відгуки на форумі з приводу конкурси, вірші самі напросились. Дарую вам всім і творіть, творіть, творіть. Хто йде вперед маючи ціль, той уже її бачить. Головне досягти її по людськи. Це свято величне хай всіх поєднає, Він, Син Божий, про нас усе знає. Кому треба щастя, кому лиш кохання, Кому крихту хліба, кому сподівання. За Нього всі молим, від Нього бажаєм, Хай вічно живе Він і ми процвітаєм. О.Головко 07.01.2011р. |
Постевка Мікс | 8 Січня 2011, о 15:25 |
Користувач |
Браво Олександре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Підтримую. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти