Василь | 10 Січня 2011, о 23:10 |
---|---|
Користувач |
P.S.Дійсно,слово "розвага"-це не зовсім точно,але наш конкурс не є "Юрмала",коли ніхто не знав Малініна і після цього він став Малініним,так само пам"ятаю перший вихід на сцену Павліашвілі,тепер Ви знаєте,хто він і тому давайте трошки толерантніше,а то ми б"ємося,аж "чуби тріщать."Це що властиво нам,українцям? |
Юрій Бульбах | 10 Січня 2011, о 23:14 |
Модератор |
Друзі, є ще одне прохання. Погляньте на результати голосування: в лідера "хлопчачого" рейтингу 45 балів, "дівчачого" - 25, а в діток - взагалі 15. Величезне прохання, давайте дружно послухаємо дівчат. А ще більше - дітей і по максимуму позитивно покоментуємо, виключно толерантно, це ж діти. Бо якщо дорослі учасники вже мають сформовану самооцінку, то дітям потрібна підтримка. Дуже сподіваюсь на ваше розуміння і підтримку. |
Oleg Dudko | 11 Січня 2011, о 04:58 |
Користувач |
Страсти-мордасти, конечно, здесь не нужны, но и равнодушным к своему делу я не буду оставаться! И настоящими профессионалами становятся благодаря труду, амбициям и ответственности! Даже и в таких играх.))) А Вы развлекайтесь и делайте, что хотите.))) Каждому своё и конкурс не требует обязательств. Повторяю, студия не сделает из бездари проф.певца! Прошу понять правильно, всё без злобы.))) Я только приехал со студии, выпевал там каждую нотку и фразку своими нервами и здоровьем..... |
ZZ2000 | 11 Січня 2011, о 10:00 |
Користувач |
>>> ...Повторяю, студия не сделает из бездари проф.певца! Прошу понять правильно, всё без злобы.))) Я только приехал со студии, выпевал там каждую нотку и фразку своими нервами и здоровьем.....>>> Да повними нездарами забито все телебачення і радіо на 50%. І головний культурний заклад країни показує і вчить як це зробити на прикладі свого ректора Поплавка та його друзів депутатських мажорних синів і дочок які без плюса на концерт ніколи не виходять і не вийдуть. Ми це все бачимо чуємо і розуміємо, а тому відносимось до цього всього як до ігрищ блазнів не більше. Час прийде і вони то покинуть бо їм самим це все уже осточортіє. А з приводу втраченого на студії звукозапису здоров,я та нервів я вам відповім, правильно так і має бути ви ж для себе в задоволеення то робите і не потрібно цим хизуватися, ніхто вас силою до цього не змушує. Та й взвгалі розвивайте почуття гумору та бережіть свої дорогоцінні нерви та здоров,я. Удачі! |
Юрій Бульбах | 11 Січня 2011, о 10:07 |
Модератор |
Щодо "здоров'я і нервів", я також не бачу чого тим "тикати". Якщо так тєжко, то може в шахті спробувати, там теж "здоров'я", але ж нерви збережуться :) |
ZZ2000 | 11 Січня 2011, о 10:37 |
Користувач |
Мабуть " профі" - не руш його бо знов вкусить. |
Василь | 11 Січня 2011, о 10:37 |
Користувач |
Да-а...Емоціїї через край...Наступного разу конкурс виконавців повинен бути лише українським,а то так уже "взахльоб" співають англійською,що дальше нема куди.Колись працював у ВІА,керівник був родом із Сибіру.Його слова"Ребята,мы здесь живем и поэтому должны знать,любить и уважать украинский язык".Оце позиція! В нього кумедно виходило,але,повірте,не так, як у Азарова.Ну і Юра гуморист! |
Василь | 11 Січня 2011, о 10:49 |
Користувач |
Не хотів писати..але щодо "профі"...Роки ,мабуть,підходять,але покидати не хочеться.Це як у Пугачьовой "послєдній тур".От мені 46р.Знаю,що ще трошки да і треба достойно піти.Прошу без образ. |
ZZ2000 | 11 Січня 2011, о 10:51 |
Користувач |
Я вважаю що всі пісні які подані на крнкурс іншою мовою потрібно повидаляти і сповістити про це їх виконавців. Бо дійсно вийшов якийсь маразм : сайт український, конкурс український, а пісні звучать іншомовні - абсурд якийсь. В неті є багато конкурсів на різних мовах будьте ласкаві подавайте свої твори відповідно. Да робота виконавця і звукорежиссера зроблена люксово! Але ж... |
Юрій Бульбах | 11 Січня 2011, о 10:54 |
Модератор |
Та чого "йти". Згадуючи Поплавка (де від нього дінешся), я чув як він казав колись, шо роки вже не ті, тому в нього тепер не "секс", а "легкий секс". Так отож, після 50 років переходимо з вокалу на "легкий вокал" і пайом на здоров'я. Але без нервів:) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти