anatoli-miller | 9 Січня 2011, о 00:12 |
---|---|
Користувач |
Дивіться Х-фактор та слухайте популярного ректора Украіни який паплюжить рідну мову.Працював у Шанхаі-можу виставити запис на китайській мові(для Вас це шок)Співаю на украінській -це простіше.Ще раз наголошую -це конкурс вокалістів!Е вокалісти які досих пір співають марсіанською мовою на концертах в ресторанах і на весіллях.Я не проти Украінськоі пісні-Заголовок конкурс вокалістів змініть на конкурс вокалістів Украінськоі пісні тоді Ваше резюме буде актуальним! |
Oleg Dudko | 9 Січня 2011, о 00:52 |
Користувач |
Извините, но всётаки скажу насчёт минусов в конкурсе вокалистов! Доверяя вкусу своего народа, я склонен полагать, что всё-таки у нас любят охотнее опускать, полагаясь на своё профессиональное видение и личные амбиции, тем более, если это делать целенаправленно и гуртом. В кругу моих знакомых есть целая сеть "интернет мастаков", которые могут в два счёта исправить ситуацию в выгодную для меня сторону. Но для этого нужно вообще из себя ничего не представлять!))) На всех предыдущих международных конкурсах я становился лауреатом без блата, правда серьёзно готовился, а на этот взял песню из своих рабочих материалов. Возможно, если будет продолжение, то я запишу песню и естественно украинскую!!! В этом конкурсе есть несколько человек, которым я готов буду отдать плюс и они сейчас находятся не в лидерах! А ставить минус даже самому неудачливому вокалисту не посмею! Для меня проиграть здесь нестрашно, а вот другим уходить в полный минус - возможна депрессия. В этой жизни для каждого любой плюсик дорог!))) Там ещё одна мама возмущалась насчёт своей дочери, видимо она права. |
Yulianovich | 9 Січня 2011, о 07:43 |
Користувач |
До anatoli melnyk: Непогоджуся по простій причині - ми (користувачі), не є організаторами конкурсу. Яким він мав би бути, особливо й необговорювали. Щось нема на цьому ресурсі багато "письменників". І не тому що я великий супротивник іноземного. В свій час (70-ті р.р.) ми виконували 90% англомовного репертуару . Такий був час. І те що це конкурс вокалістів - теж згідний. Ось тільки є одне маленьке але: я належу до тієї категорії що хочу мати можливість слухати радіо тільки українською мовою, дивитись ТБ тільки українською мовою, цікавитись вокальними конкурсами де виставлені роботи рідною мовою - КОЛИ Я ЦЬОГО ХОЧУ. Тобто мати можливість, як таку. Хоча й дивлюсь ТБ, як і англомовне, так і польське, по радіо слухаю переважно джазові англомовні канали, або "FM Галичина". Які я хочу!!! Має бути можливість вибору. От з'вявилась можливість бути ОДНОМУ конкурсу на ДЕРЖАВНІЙ мові, і то шукаються якісь непереконливі аргументи. Подібні дебати були вже рік тому при дискусії навколо російськомовних мінусів. Думаю що anatoli melnyk вірно зрозумів хід моїх думок. |
Роман Метельський | 9 Січня 2011, о 16:10 |
Засновник порталу |
Згідно побажать користувачів, мінуси на конкурсі вокалістів найближчим часом будуть анульовані. Залишуться тількі ваші позитивні голоси. Голосувати можна буде надалі за кількох користувачів. Сподіваюсь ми вірно зрозуміли ваші побажання? |
ZZ2000 | 9 Січня 2011, о 16:27 |
Користувач |
Всім привіт, а я думаю що мовне питання тут можна вирішити дуже просто перейменувавши наш конкурс вокалістів скажімо у КОНКУРС ВИКОНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ (а це передбачає виконання і української естрадної і української народної і української авторської пісні) та й вся проблема вирішена. Всім веселих свят !!! |
anatoli-miller | 9 Січня 2011, о 19:25 |
Користувач |
Підтримую ZZ2000-Ще раз наголошую-це конкурс вокалістів чи конкурс вокалістів украінськоі пісні! |
Юрій Бульбах | 9 Січня 2011, о 21:48 |
Модератор |
А давайте конкурс назвемо КОНКУРС ПРОФЕСІЙНИХ І НЕПРОФЕСІЙНИХ ВИКОНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ, СВОЄЇ АБО НЕ СВОЄЇ, ЗАПИСАНОЇ В СТУДІЇ АБО НЕ В СТУДІЇ, ПЕРШИМ АБО ДРУГИМ ГОЛОСОМ... і т.д.? З вашими побажаннями скоро до такого докотимся. |
Постевка Мікс | 9 Січня 2011, о 22:22 |
Користувач |
А ще визначитися з правилами - дотримуватися, чи порушувати. Чим далі, тим більше розумію Юрія. Гадаю правил таки треба дотримуватися. Не слід забувати що конкурс тестовий, я вже це усвідомив і відношуся спокійно до різних змін. Гадаю конкурс краще використовувати для самовдосконалення, чим для задоволення власних амбіцій. Впевнений, одною піснею не можливо показати всі можливості учасників. А Володимиру - респект.
|
Роман Метельський | 9 Січня 2011, о 22:28 |
Засновник порталу |
Не розбивши яйця яєчню не приготуєш. От і я, набиваю собі гулі на власних помилках. Так, конкурс тестовий, багато недоліків і непродуманостей. Але їх було важно передбачити в лабораторних умовах. Наразі стараємось оперативно реагувати на ситуацію і на ваші побажання та підказки. Потерпіть ще трошки - наступний конкурс буде вже набагато кращим. Але тільки не переставайте підказувати - без вас ми нікуди. |
Oleg Dudko | 9 Січня 2011, о 23:34 |
Користувач |
Пусть будет следующий этап украинским!!! Вокалисты профессионалы, любители исполняют песню на украинском языке, в которой они могут проявить себя как певцы. И ещё - одну половину судейства отдать обывателям, а другую часть сколотить из некоторых независимых, матёрых участников этого сайта!))) Так как у простых граждан слух избалован "Премьер министром" и они, естественно, больше отдают свои голоса за "родные напевы" и полностью на такое "компитентное жюри" нельзя полагаться! И тогда это будет конкурс, а не приз родственных зрительских симпатий.))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти