Головна сторінка » Список форумів » Опитування » Пропоную змінити чи доповнити на конкурсі вокалістів.
Пропоную змінити чи доповнити на конкурсі вокалістів.

Дивіться Х-фактор та слухайте популярного ректора Украіни який паплюжить рідну мову.Працював у Шанхаі-можу виставити запис на китайській мові(для Вас це шок)Співаю на украінській -це простіше.Ще раз наголошую -це конкурс вокалістів!Е вокалісти які досих пір співають марсіанською мовою на концертах в ресторанах і на весіллях.Я не проти Украінськоі пісні-Заголовок конкурс вокалістів змініть на конкурс вокалістів Украінськоі пісні тоді Ваше резюме буде актуальним!

Извините, но всётаки скажу насчёт минусов в конкурсе вокалистов! Доверяя вкусу своего народа, я склонен полагать, что всё-таки у нас любят охотнее опускать, полагаясь на своё профессиональное видение и личные амбиции, тем более, если это делать целенаправленно и гуртом. В кругу моих знакомых есть целая сеть "интернет мастаков", которые могут в два счёта исправить ситуацию в выгодную для меня сторону. Но для этого нужно вообще из себя ничего не представлять!))) На всех предыдущих международных конкурсах я становился лауреатом без блата, правда серьёзно готовился, а на этот  взял песню из своих рабочих материалов. Возможно, если будет продолжение, то я запишу песню и естественно украинскую!!! В этом конкурсе есть несколько человек, которым я готов буду отдать плюс и они сейчас находятся не в лидерах! А ставить минус  даже самому неудачливому вокалисту  не посмею! Для меня проиграть здесь нестрашно, а вот другим уходить в полный минус - возможна депрессия. В этой жизни для каждого любой плюсик дорог!))) Там ещё одна мама возмущалась насчёт своей дочери, видимо она права.

До anatoli melnyk: Непогоджуся по простій причині - ми (користувачі), не є організаторами конкурсу. Яким він мав би бути, особливо й необговорювали. Щось нема на цьому ресурсі багато "письменників".  І не тому що я великий супротивник іноземного. В свій час (70-ті р.р.) ми виконували 90% англомовного репертуару  . Такий був час. І те що це конкурс вокалістів - теж згідний. Ось тільки є одне маленьке але: я належу до тієї категорії що хочу мати можливість слухати радіо тільки  українською мовою, дивитись ТБ тільки  українською мовою, цікавитись вокальними конкурсами де виставлені роботи рідною мовою - КОЛИ Я ЦЬОГО ХОЧУ. Тобто мати можливість, як таку. Хоча й дивлюсь ТБ, як і англомовне, так і  польське, по радіо слухаю переважно джазові англомовні канали, або "FM Галичина". Які я хочу!!!  Має бути можливість вибору.  От з'вявилась можливість бути  ОДНОМУ конкурсу на ДЕРЖАВНІЙ мові, і то шукаються якісь непереконливі аргументи. Подібні дебати були вже рік тому при дискусії навколо російськомовних мінусів. Думаю що anatoli melnyk вірно зрозумів хід моїх думок.

Згідно побажать користувачів, мінуси на конкурсі вокалістів найближчим часом будуть анульовані. Залишуться тількі ваші позитивні голоси. Голосувати можна буде надалі за кількох користувачів.  Сподіваюсь ми вірно зрозуміли ваші побажання?

Всім привіт, а я думаю що мовне питання тут можна вирішити дуже просто перейменувавши наш конкурс вокалістів скажімо у КОНКУРС ВИКОНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ (а це передбачає виконання і української естрадної і української народної і української авторської пісні) та й вся проблема вирішена.

Всім веселих свят !!!

Підтримую ZZ2000-Ще раз наголошую-це конкурс вокалістів чи конкурс вокалістів  украінськоі пісні!

А давайте конкурс назвемо КОНКУРС ПРОФЕСІЙНИХ І НЕПРОФЕСІЙНИХ ВИКОНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ, СВОЄЇ АБО НЕ СВОЄЇ, ЗАПИСАНОЇ В СТУДІЇ АБО НЕ В СТУДІЇ, ПЕРШИМ АБО ДРУГИМ ГОЛОСОМ... і т.д.? З вашими побажаннями скоро до такого докотимся.

А ще визначитися з правилами - дотримуватися, чи порушувати.  

Чим далі, тим більше розумію Юрія.  Гадаю правил таки треба дотримуватися. Не слід забувати що конкурс тестовий, я вже це усвідомив і відношуся спокійно до різних змін.

Гадаю конкурс краще використовувати для самовдосконалення, чим для задоволення власних амбіцій. Впевнений, одною піснею не можливо показати всі можливості учасників.

А Володимиру  - респект.

Не розбивши яйця яєчню не приготуєш. От і я, набиваю собі гулі на власних помилках. Так, конкурс тестовий, багато недоліків і непродуманостей. Але їх було важно передбачити в лабораторних умовах. Наразі стараємось оперативно реагувати на ситуацію і на ваші побажання та підказки. Потерпіть ще трошки - наступний конкурс буде вже набагато кращим. Але тільки не переставайте підказувати - без вас ми нікуди.

Пусть будет следующий этап украинским!!! Вокалисты профессионалы, любители исполняют песню на украинском языке, в которой они могут проявить себя как певцы. И ещё - одну половину судейства отдать обывателям, а другую часть сколотить из некоторых независимых, матёрых  участников этого сайта!))) Так как у простых граждан слух избалован "Премьер министром" и они, естественно, больше отдают свои голоса за "родные напевы" и полностью на такое "компитентное жюри" нельзя полагаться! И тогда это будет конкурс, а не приз родственных зрительских симпатий.)))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти