romamuz | 7 Травня 2011, о 23:07 |
---|---|
Користувач |
Сьогодні замовляли пісню про "май" Довго подумав, а виявиося- "Летящей походкой ти вишла із мая". |
romamuz | 16 Травня 2011, о 10:40 |
Користувач |
Вчора вгадував пісню про Галину, перебрав багато варіантів, виявилося: Галіна, чудная галина (Доліна мр.Кредо). |
Afedoren | 20 Травня 2011, о 23:46 |
Користувач |
Пісня про нерви : Не рви, милий , не рви , милий солодкі малини , ой не дури, ой не дури нараз дві дівчини ... Пісня про Пашу : Чом трава зелена - бо близько вода, чом дівчина гарна , бо ще молода.... (на траву в селі кажуть паша ; вигнати корову на пашу - тобто пастися, Ми все підколювали свого сасофоніста Павла). |
Ярина Чабан ... | 20 Червня 2011, о 17:41 |
Користувач |
Граєм робочий вечір в барі. Підходить офіціант і просить виконати пісню для його дівчини "Навєрно, навєрно". І божиться, що я ту пісню співаю кожен вечір. Я на нього дивлюсь, як "баран на нові ворота", врешті даю йому талмути, щоб він мені її показав бо точно знаю, що такої пісні не співаю. Це виявилась пісня Стоцької "Вени - реки"! Ще одна дівчина замовила "Калину красную". 5 хв. смолила, всі наші варіанти їй не підходили. Коли вона сама наскуліла мотив. Це виявилась "Долина чудная" Наша повариха до сих пір замовляє "Чуманджу" і ніяк не може запам"ятати, що це "Марджанджа"! |
Віктор Крутей | 3 Липня 2011, о 20:11 |
Користувач |
Якщо цей розділ про нестандартні ситуації з піснями, то: Деколи, коли коли публіка вже "розігріта" , але треба ще додати "жару " хоч на градус, то ми грали стареньку пісню в обрізаному варіанті, виходила така -собі батярська пісня з "намйоком".
Ой у вишневому садочку... Ой у вишневому садочку Там соловейко Фіть-фіть-фіть, тьох-тьох-тьох, | А-я-яй, ох-ох-ох, | (2) Там соловейко щебетав. | Ой у зеленому садочку Козак дівчину Фіть-фіть-фіть, тьох-тьох-тьох, | А-я-яй, ох-ох-ох, | (2) І Козак дівчину умовляв. | Ой ти, дівчино, чорноброва, Ой чи підеш ти Фіть-фіть-фіть, тьох-тьох-тьох, | А-я-яй, ох-ох-ох, | (2) Ой чи підеш ти за мене? | Моя матуся тебе знає, Ти той козак, що Фіть-фіть-фіть, тьох-тьох-тьох, | А-я-яй, ох-ох-ох, | (2) Ти той козак, що все гуляє | А я матусі не злякаюсь , Якщо з тобою Фіть-фіть-фіть, тьох-тьох-тьох, | А-я-яй, ох-ох-ох, | (2) Якщо з тобою покохаюсь... | Для ти хто не знає що то за пісня http://www.youtube.com/watch?v=8KdhJ9kZSbI / "Мрія" Ой увишневому садочку 1962р./ |
Олег Панчишин | 27 Жовтня 2011, о 19:20 |
Користувач |
Закінчення весілля, ми змотуєм апарат, підходить міжик: -хлопці можна ше йден таець,а??? - добре зачекай хвильку, скрутим апарат і заграєм - ага.. то я вам не буду мішати, ви си тут зробіт пурєдук, а я зараз підійду... |
Balart | 28 Листопада 2011, о 14:09 |
Користувач |
Пісня про ДРАПАЇЛА... І родина щедра паила меня, берьозовим соком...... І ще одна пригода була на весіллі. Співав трубач з моїх талмудів пісню Яблоки на снегу. Я собі написав Яблоки на снегу-3 рази,ось він і співав тему яблоки на снегу,яблоки на снегу,яблоки на снегу, як заклинило,і дальше приспів знову ж яблоки на снегу,яблоки на снегу-3 рази. |
Ромко Тістик | 29 Листопада 2011, о 08:37 |
Користувач |
Мені здається шо то ми самі винні в тому-балуємся реверами занадто,а на залі виходить отака каша -малаша, |
Славич | 31 Грудня 2011, о 16:43 |
Користувач |
Ще одна оказія. Гідно випивший дядько "смолив", щоб заграти пісню про малого. Вгадували довго. Коли в кінці-кінців попросили його заспівати хоча б кілька слів, виявилось, що це "Два кольри" (його словами-Малий малим збирався навесні...) |
Анатолій Козленко | 25 Січня 2012, о 21:34 |
Користувач |
В далекому 90-му підходить парубок:"Хлопці заграйте "Ветер СМАРАДУЛ"....... Нема такої пісні - відповідаємо, а потім здогадуємось що це "Ветер с моря дул....."
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти