deman_and | 12 Серпня 2013, о 17:13 |
---|---|
Користувач |
а пісню про сніг знаєте? Отак мене на забаві спитали....звичайно знаю, перебираю всі.....і російські теж......накінець чолов'яга наспівує. : **ДОЖДЬ А МОЖЕТ БЫТЬ ПАДАЕТ СНЕГ** ........пісня з фільму Бандитський Петербург |
Віктор G. | 1 Вересня 2013, о 18:19 |
Користувач |
У 80-х роках один "маститий" музика з піною на губах доводив, що треба співати: "Вигравай, же, сопілкар, "НА КРУТІЙ ВЕРМОНІ"! Німецька йоніка VERMONA була тоді мрією недосяжною. А "На крутій" - не в теперішньому розумінні. VERMОNу можна було нахилити вперед, щоб грати настоячи. Такі були в хлопця аргументи. |
SHARIK | 12 Січня 2014, о 10:26 |
Модератор |
Пісня про Shure : Приспів: Шур - шур, шур - шур, Старій бабі вшистко єдно, Шур - шур, шур - шур, Старій бабі все одно. |
Goramarta | 14 Січня 2014, о 18:24 |
Користувач |
Мені не спиться "мінімум" пів ночі(М.Хома,Мені не спиться нині опівночі).Цікаво,а як не спиться "максимум"?І так дуже багато хто співає-де логіка? |
Іван Приймачек | 20 Січня 2014, о 03:44 |
Користувач |
Почув куплет.Маруся раз да три калина ЧОРНЯВАЯ В дівчини в саду ЯГОДОЙ РВАЛА |
Юрій Бульбах | 15 Серпня 2014, о 10:25 |
Модератор |
З френдстрічки в ФБ:
|
Сашко garbuzik | 19 Серпня 2014, о 00:07 |
Користувач |
В мене колись клієнт просив пісню "В моей душе нет больше места для тебя". (видно хтось йому добряче насолив) Після декілька-хвилинного напруження місків я згадав, що це пісня "Я свободен". Один знайомий музикант по сьогоднішній день називає пісню "Горіла сосна" - "Пожар в лєсу". |
SHARIK | 19 Серпня 2014, о 08:28 |
Модератор |
Ну раз пішли хохми на пісні " братнього народу"...... то є така відома пісня "про мышку шумелку..." - " шумел камыш, деревъя гнулись.." |
Віталік Вус | 23 Серпня 2014, о 21:46 |
Користувач |
Знайомий чувак трошки підддатий почав просити пісню "про Оксану".Досить часу минуло,поки не виявилося,що то він має на увазі от що:https://www.youtube.com/watch?v=VaQRhLWNjSg До слова,Оксана там згадується 3 РАЗИ,з них 2 рази у першому приспіві (бо він повторюється)... |
goblin34 lesnoi | 15 Лютого 2015, о 20:09 |
Користувач |
На початку 90-х.Бабуля підходе - давай пісню про судьбу!Шукаю,і то - не то,і то - не то.Ну нема то й нема -пішла,через деякий час співаемо "Ветер с моря дул" -забігае і каже :"Ну яж просила - видно не судьба" |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти