rura1961 | 14 Січня 2014, о 19:13 |
---|---|
Користувач |
Звучить хіба що Корг ПА3х "Музикант", тай його треба налаштовувати. |
Ivan2912 | 14 Січня 2014, о 20:46 |
Користувач |
Віталій я грав на різних інструментах,і з них була і Ямаха, Я конечно дико вибачаюсь але ви колись чули на свої вуха хоч якийсь Корг коли він прописаний,але класно прописаний, Наприклад Ра-50, але в мене РА-500-Musikant. Це ще кращий від звичайного,На мою думку його рівняти з S-550 це смішно, По перше у Ямахи поліфонія 64,а у Корга більше,Такщо Корг звучить плотніше,і пікати буде порівняно повірте Ямаха але треба поставити дві кляпи і порівняти на одному апараті,а потім можна говорити, Ато що хтось говорить що я десь там чув,це все балачки,,,,,,, |
Віталік Вус | 14 Січня 2014, о 20:58 |
Користувач |
якби ще хоч якийсь корг зазвучав так як ямаха
Так,малюк,звичайно,супроти твоєї PSRки всі KORGи лайно.То тілько тупі любителі пантів купляють за 100500 бабла всякі там Ра600/800/900/1X/2X/3X,правда?Ото придурки,я фігєю! нема того соку, тої апетитності що може дати ямаха Оп-па...Ото я нуб нешарящий!!!Може поміняємся:ти мені своюYAMAHA PSR s550,я тобі свій KORG Pa1XPro?Скільки доплати хочеш? |
Ivan2912 | 14 Січня 2014, о 21:17 |
Користувач |
Да пацани ніхто не говорить за хто зна які дорогі інструменти, Говорим принаймі за простий РА-500 і Ямаху S-550. Спустіться на землю, КОРГ-рулить,,,,, |
unclehaphap | 14 Січня 2014, о 21:20 |
Користувач |
Настільки все суб'єктивно, що аж лінь коментувати. Піду візьму попкорну і буду спостерігати за холіваром, який незабаром тут розгорнеться... |
pete fedyshyn | 14 Січня 2014, о 22:20 |
Користувач |
По перше у Ямахи поліфонія 64,а у Корга більше,Такщо Корг звучить плотніше З цього місця будь-ласка детальніше, а то я ніколи не думав, що поліфонія так впливає на якість звучання........ |
Юрко (DJ ... | 14 Січня 2014, о 22:31 |
Користувач |
Дядьку і мені захопи))) Доречі, ми певно відстали від техніки: тепер якість звуку визначає не PCM, а поліфонія... Пішов курити мануали))) |
Сергій | 15 Січня 2014, о 09:20 |
Користувач |
якість визначае не тільки РСМ але і поліфонія і ще бегато нюансів. можливо що як не знаю, але я САМ ОСОБИСТО мав і 550 ямаху, і зараз маю корг па 500. Пікає саме ямаха, а повірте на 2 кіловати апаратурі чути різницю. Звичайно коли "грати" ноутбуком то різниці не має, але коли дійсно працювати на інструменті то різниця велика. Плюс ямахи лише в тому що в неї кращі аранжування акомпанементів, і під неї вагон стилів - і все. А коли прописати корг під себе, то він на голови 3 вище за ямаху - і звучить плотніще, і дуже багато плюсів котрих нема в ямасі такого класу, все таки па 500 це робоча станція, а не самограй як 550 (хоч про неї і пишуть що теж робоча станція, але мабуть стандартів 80-х). це особиста думка, підтверджена особистим досвідом. |
pete fedyshyn | 15 Січня 2014, о 09:24 |
Користувач |
...І на що саме в якості звучання впливає поліфонія? |
Сергій | 15 Січня 2014, о 09:49 |
Користувач |
для людей котрі не стикались з цією проблемою:
тобто коли генератор може видати наприклад 128 голосів одночасно замість 64 то про яку однакову силу може йти мова, це по перше. далі. Хоча все треба слухати особисто. Корги завжди славились плотністю звуків (дитячі пікавки і самограйки не рахуються, але і ямаха 51 тоже звучить так само)))
і взагалі, саме правильно поставити обидва апарати на один пульт і послухати обидва - і робити висновки. А так це все буде переливання з пустого в порожнє. Можливо я некомпетентний, якщо поміняв "хорошу" 550 на "гірший" па500 ще й доплачував... все добре але без фанатизму, 550 була супер інструментом в кінці 90-х - початку 2000-х. І тому що нема коштів на хороший інструмент, або просто вистачає натискати кнопку плай, не потрібно хаяти город сусіда тому що в нього виросло 2 лободи на городі, а в мене нема лободи на городі (а про те що нема городу - скромно промовчимо)... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти