Анатолiй | 15 Січня 2014, о 14:36 |
---|---|
Користувач |
"Прописка" мабудь означає: підбір 2-3 слоїв звуків з UP1, UP2 та UP3 (якщо є), встановлення параметрів Reverb, Chorus та Delay, підбір необхідного MFX та його параметрів, настройка ADSR і запис всього цього в User Program, Custom або Performers |
Yulianovich | 15 Січня 2014, о 14:37 |
Користувач |
Дядько Хапко, соррі... Це все кепська погода винна. Дощ клятий не дає з дому вийти. Сергій Верига, перетягування в "іншу віру" на цьому порталі безнадійна справа. Навіть САМОМУ Сергієві Кушніру не вдалась. |
Сергій | 15 Січня 2014, о 15:10 |
Користувач |
я ні на що не претендую просто озвучив свою думку підтверджену особистим досвідом, оскільки людина питала поради. Заради бога, є навіть китайці по 600-700 грн, котрі виглядають досить таки солідно, а для ноутбука і такий звук піде наприклад в мене є знайомий лабух, котрий "грає" на bravis kb-930 тільки витер ацетоном назву фірми та моделі, і накатав "роланд" (характеристики можна подивитись на http://hotline.ua/musical_instruments-sintezatory/bravis-kb-930/ ) і в вус не дує. ціна тисяча гривень фото його апарату
|
pete fedyshyn | 15 Січня 2014, о 21:19 |
Користувач |
Навіть САМОМУ Сергієві Кушніру не вдалась. А то я вже подумав, може то Кушнір вийшов заміж і змінив прізвище..... Що тут казати, в мене зараз є три інструменти Korg PA1X pro(модель 2003 року, це по суті самограй на базі Korg Triton), Roland XP30(1999) і Roland D-50(1987). І вгадайте який інструмент найкраще читається в міксі і "найплотніше" звучить? Найкраще найстаріший, а найгірше найновіший. і в вус не дує Я надіюсь ви не будете з нього приклад брати? |
Сергій | 16 Січня 2014, о 00:43 |
Користувач |
як основний інструмент - ні. Але як підставка для соліста щоб мав де натиснути тарілку на марші чи 7-40 то запросто зато поголос який по селах піде - "в пацанів в кожного по кляпі" |
pete fedyshyn | 16 Січня 2014, о 09:06 |
Користувач |
То беріть таке де кнопок поменше, щоб зручно було і канапку яку поставити.... |
Сергій | 16 Січня 2014, о 14:37 |
Користувач |
це точно тоді кращий варіант Korg X5d і по звуку супер, кращий аніж теперішні, і місця на канапки вистачить
|
unclehaphap | 16 Січня 2014, о 15:06 |
Користувач |
Для канапок оптимальний вибір - Норди: |
unclehaphap | 16 Січня 2014, о 15:10 |
Користувач |
Yamaha CS1x/CS2x навіть мають спеціальні бортики, аби закусь не потрапляла на клавіатуру. |
pete fedyshyn | 16 Січня 2014, о 15:10 |
Користувач |
.....там і на голубці місця вистарче...... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти