Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » YAMAHA PSR- S 550
YAMAHA PSR- S 550

"Прописка" мабудь означає: підбір 2-3 слоїв звуків з UP1, UP2 та UP3 (якщо є), встановлення параметрів Reverb, Chorus та Delay, підбір необхідного MFX та його параметрів, настройка ADSR і запис всього цього в User Program, Custom або Performers

Дядько Хапко, соррі... Це все кепська погода винна.  Дощ клятий не дає з дому вийти.

Сергій Верига, перетягування в "іншу віру" на цьому порталі безнадійна справа. Навіть САМОМУ Сергієві Кушніру не вдалась.

я ні на що не претендую просто озвучив свою думку підтверджену особистим досвідом, оскільки людина питала поради. Заради бога, є навіть китайці по 600-700 грн, котрі виглядають досить таки солідно, а для ноутбука і такий звук піде

наприклад в мене є знайомий лабух, котрий "грає" на bravis kb-930 тільки витер ацетоном назву фірми та моделі, і накатав "роланд" (характеристики можна подивитись на  http://hotline.ua/musical_instruments-sintezatory/bravis-kb-930/ ) і в вус не дує. ціна тисяча гривень

фото його апарату

Навіть САМОМУ Сергієві Кушніру не вдалась.

А то я вже подумав, може то Кушнір вийшов заміж і змінив прізвище.....

Що тут казати, в мене зараз є три інструменти Korg PA1X pro(модель 2003 року, це по суті самограй на базі Korg Triton), Roland XP30(1999) і  Roland D-50(1987). І вгадайте який інструмент найкраще читається в міксі і "найплотніше" звучить? Найкраще найстаріший, а найгірше найновіший.

і в вус не дує

Я надіюсь ви не будете з нього приклад брати?

Я надіюсь ви не будете з нього приклад брати?

як основний інструмент - ні. Але як підставка для соліста щоб мав де натиснути тарілку на марші чи 7-40 то запросто 

зато поголос який по селах піде - "в пацанів в кожного по кляпі" 

То беріть таке де кнопок поменше, щоб зручно було і канапку яку поставити....

це точно тоді кращий варіант Korg X5d

і по звуку супер, кращий аніж теперішні, і місця на канапки вистачить

Для канапок оптимальний вибір - Норди:

http://www.nordkeyboards.com/main.asp?tm=Products

Yamaha CS1x/CS2x навіть мають спеціальні бортики, аби закусь не потрапляла на клавіатуру.

.....там і на голубці місця вистарче......

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти