Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » YAMAHA PSR- S 550
YAMAHA PSR- S 550

Сергію, є маленька поправка: не ПСР550, ПСР-С550, то про ту новішу йде мова...

А тепер про поліфонію. Згідно твого твердження, Корг ПА500 (80 нот поліфонії) має звучати круто і плотно. Що ж, припустимо. Але тепер дай відповідь на запитання: чому певний інструмент, який має всього(!!!) 24 ноти поліфонію, на одному апараті, на однакових настройках ВЗУВ і з повним крахом Корга ПА500? Корг звучав, як дешева дитяча іграшка в порівнянні. Порівнювали на звуках ф-но, електропіано, родеси, акордеони, електробраси, труби, дуйки (сопілки, наї, панфлейти), стрінгові... 

Поясни мені нубу.

А якщо включити на один пульт РА500 з поліфонією 64 і старенький М1 з 1985 року з поліфонією 16, хто виграє по якості звучання?

коли є запас поліфонії то можна накрутити інструмент в якому буде звучати одночасно 5-10 інструментів на одну ноту

Шановний, ви плутаєте поняття, кілька інструментів на одну ноту, це мультитембральність, а поліфонія - це кількість нот, які можна взяти одночасно на інструменті. Наскільки вам потрібна поліфонія 128 на інструменті в 61 клавішу?

P.S. Я про те, що до якості звуків поліфонія відношення не має.

На моє глибоке переконання розвиток синтезаторів в сторону якості звучання, закінчився в 90-х. А зараз йде розвиток в сторону збільшення можливостей, зручності, кількості звуків,поліфонії і т.д. 

Причина проста, потужніші і дешевші процесори, память і т.д. (Айпед був придуманий і розроблений ще у 80-х, просто на той час він би нікому не був потрібен із-за високої ціни)

На моє глибоке переконання розвиток синтезаторів в сторону якості звучання, закінчився в 90-х. А зараз йде розвиток в сторону збільшення можливостей, зручності, кількості звуків,поліфонії і т.

В сучасному інструменті вже є мп3, відеовихід, ЮСБ, лишилося додати клаву і мишку - вийде ноут))) Тоді питання для чого то називати музичним інструментом?

Виробники з їхнім маркетингом впаковують в інструменти зовсім непотрібні функції, частенько економлячи на якості самого звучання... Тому і не дивно, що інструмент 1994, а то і ще більш ранній (О!! ЖАХ!!! В НЬОГО НЕ ВСТАВЛЯЄТЬСЯ ФЛЕШКА!!!)))) звучить краще, за сучасні інструменти за 100500 грошей.

П.С. Зато джедаї можуть з такими клавами називатися музикантами - ноута не треба, бо клавіша читає)))) 

Мишку вже додали (Roland Fantom G)......

Та і Фантом не інструмент рівня халтурно/весільного ПА500))) Я коли писав пост, то навіть не брав до уваги інструменти такого класу

Ага, точно, наклав в купу 17 патчів і отримав суперплотний мегапрорізаючий результат? Якби не так. На виході буде кашка-малашка...

якщо користуватися заводськими налаштуваннями, то відповідно ямаха ніби звучить краще, АЛЕ що маємо те маємо. І ВСЕ. а на коргові можна налаштувати дуже багато всього чого на ямасі немає в принципі.

• на рахунок 17 патчів і на виході кашка-малашка - чим більше налаштувань, тим гірший можна зробити звук :) все залежить від вправності і обізнаності того, хто налаштовує.

особисто я задоволений коргом і на ямаху назад не проміняю.

• на рахунок новіша і старіша 550 - я в курсі. старішу мав сам особисто, новішу пробував, причому брав по закупці апарат то варіант був не в ціні а в якості. Корг сильніший як для халтури, але звичайно його потрібно прописати під це

мінус ямахи котрий помітив я

• немає настройки тембрів
  • менш плотний звук
  • більш "пластмасові" ефекти

корг в цих питаннях виграє

Достатньо просто скласти, навіть не роблячи додаткових налаштувань. А потім послухати. І витерти...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти