Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » YAMAHA PSR- S 550
YAMAHA PSR- S 550

ще по ціні приблизно те саме але більш краще по якості може зробити конкуренцію коргу па500  Roland GW-8, але я чогось до роландів не дуже, бо там є трошки нюансів з міді неприємних (по крайній мірі було на тому роланді що мав, був roland exr-5), тому роланд не розглядав в принципі.

на рахунок "просто скласти і послухати" то без навиків це дійсно буде какашка, або дуже довго пробувати

Ок, скажу ще раз та інакше: складання кількох звуків в пачку не дасть якості/"потужності"/"плотності" пропорційно до кількості інструментів. Фізика і математика...

І ще. От багато вже тут зустрічав якесь магічне слово "прописка". Хто би то міг показати чи продемонструвати, що то таке в контексті самограйок середнього класу (без семплера)?

1) мова не йде про "складання кількох інструментів в пачку". тоді результат буде велииииика какашка, але може і ямаха :) корг мае редактор звуків.

2) прописка не означае додавання семплів (для середнього класу) а налаштування стилів, звуків, швидких установок і т.д., оскільки на заводських налаштуваннях трохи скромно... не під Українські халтури :)

Прочитал все коменты, выше этого. Из опыта скажу - хорошего звука хочется. Но в основном все зависит от игрока - пальцы и мозги. Менял очень много инструментов, не по месяцам, а по годам. Менял только тогда, когда я "уже обгонял" инструмент. Сначала покупаешь его и видишь - итструмент "тебя обгоняет". Потом ты "дотягиваешься" к нему и готов брать новый рубеж :-) . Каждый звук или тембр требует особой стилистики звукоизвлечения - пиано, духовые, скрипки, орган и т.д.

Какой смысл в самом дрогом инструменте, если тыкаешь по клавишам на нем также, как и на дешевом (т.е. плохо :-). Если музыкант высокого ранга, то  и на дешевом (но не совсем :-) тоже хорошо сыграет.  

можна докинути стилі хороші, додати своїх звуків в редакторі (що не може ямаха), додати швидких установок на 1 клавішу і т.д.

ну і відповідно при хорошому підході і вмінні і простіший інструмент зазвучить ліпше аніж дорогий але  в менш умілих руках

Анатолій, 100%!

Сергій Верига, якщо в інструменті нема фукції семплера, то ні про ніякі нові звуки не може бути мови. (Я про ромплери). Редагування звук змінює, а не покращує. Фірма-виробник ніколи не зацікавлена в тому щоб інструменти нижчого цінового рівня, після якихось налаштувань, зазвучали як дорожчі. Це все вже закладено виробниками. Ну а баєчки пописати на форумі, це будь ласка.

Я от хотів потягнути гуми троха, а Yulianovich прийшов і все скоротив :D

Бо я от хотів послухати про нові звуки там, де їх не може бути в принципі...

згоден, редагування звук не покращує. АЛЕ він сам по собі більш насичений аніж дає ямаха, плюс також можна накладати і редагувати

а на рахунок баєчки на форумі і про цінову політику цілком згоден. АЛЕ я пишу те що сам пробував особисто, і цінова політика також правильна - корг коштує майже як дві ямахи :) решта - право кожного кричати що його болото краще

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти