Yulianovich | 22 Листопада 2011, о 13:50 |
---|---|
Користувач |
Вячеслав, "якісні фонограми" теж відносне поняття. Як хто буде Вас переконувати що на якому інструменті можна це робити, то попросіть щоб підтвердили це прикладами. Інакше знову почнеться флуд. |
sergejkushnir | 22 Листопада 2011, о 14:45 |
Користувач |
Для паписання якісних фонограм я вже вказав що найбільш підходить для цого. В мене теж був мотіф ЕС, тому і раджу його. Якщо для весілля то тоді корг 50, 500, 800. або пср 700, 710, 910 що більше подобається. з цього. На 910 ще й можливо написати більш менш нормальної якості матеріал Тільки не Роланд GW8. Цей інструмент для забавок вдома, і тренування пальців. Є ще самограй KETRON. Але він дуже дорогий порівнянно з пср, 710, 910 тай мало хто ним користується в україні. |
Юрій | 22 Листопада 2011, о 14:58 |
Користувач |
А як вам KORG PA3X? І самограй і звуки ніби нічого. От тільки ціна не дуже! |
unclehaphap | 22 Листопада 2011, о 15:13 |
Користувач |
У порівнянні з якою ПСР? І не так вже мало юзерів є... |
Yulianovich | 22 Листопада 2011, о 15:54 |
Користувач |
От що цікаво... PSR-ки є в різній ціні, та і Ketron-ни є в різних цінових сегментах. Де ж можна так узагальнювати? Щось можна було б радити коли б був озвучений топікстартером бюджет. |
pete fedyshyn | 22 Листопада 2011, о 15:57 |
Користувач |
Yura86, Korg PA1x,2x,3x- це топові моделі самограїв від Корг, звукові модулі там від топових воркстейшенів, в РА1Х від Корг трітон, в РА3Х здається від М3 |
sergejkushnir | 22 Листопада 2011, о 17:05 |
Користувач |
Yura 86 А як вам KORG PA3X? І самограй і звуки ніби нічого. От тільки ціна не дуже! А як вам Yamaha tyros 3 чи 4? І самограй і звуки бомба Я пропоную апарати по доступній ціні, а не супердорогі топові моделі Звісно, бюджет не указаний. |
Юрій | 22 Листопада 2011, о 17:47 |
Користувач |
Нема ні чого особливого в тих тайросах, не далеко втікло від серії S. Звичайно звуки трохи кращі, а от клавіатура та сама що й в усіх самограйках ямахя. А ще розміри, І ціна недуже відрізняється |
Yulianovich | 22 Листопада 2011, о 18:04 |
Користувач |
А що розміри "Тайроса"? Виробник аж ніяк не розраховував що його мають пхати в "Жигулі" і їхати на весілля. Та і до цін претензії дивні. Те саме, що говорити що "BMW" класна машина, але чомусь дуже дорога. |
Юрій | 22 Листопада 2011, о 18:22 |
Користувач |
Ігор Гарвас, я звами цілком згідний, але більшість знас працюе по весіллях і думаю володарам жигулів він буде не дуже зручний:) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти