sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 15:31 |
---|---|
Користувач |
Досить переконувати мене в чомусь. Я вже багато чув інструментів і знаю як який звучить |
unclehaphap | 28 Листопада 2011, о 15:35 |
Користувач |
Саме так. Я би купив третій Тайрос замість PSR910.
Це заклинання ми вже чули на початку бесіди. Нецікаво починати ще 20 сторінок писати :) Нормальні інструменти не старіють, враховуючи теперішні тенденції розвитку.
Дозволите дати пораду? Для того, аби полеміка на форумі була для всіх учасників (як пишучих, так і читаючих) корисною, треба викладати корисну інформацію. Так, нехай вона буде добряче приправлена суб'єктивізмом - це людини думаючої не проблема її відсіяти, але вона повинна бути і бути цікавою та корисною. Також потрібно вміти поважати факти та чужу думку (хоч частково)... |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 15:38 |
Користувач |
Інструменти з кожним роком вдосконалюються, може й не так стрімко як хотілось би але все одно стають потужніші по звуку та функціоналу. Не купляють нові моделі тільки ті хто немає грошей. Так я візьму собі 910 бо 900 слабша за неї Досить задавати безглузді питання |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 15:44 |
Користувач |
Так БМВ 525 і досить вважається самим популярним автомобілем. На якому багато людей їздить по всьому світу. Але це не означає що він кращий за теперішні бмв |
Тарас Габа | 28 Листопада 2011, о 15:48 |
Користувач |
Пане Махно, а чи є сенс вести дискусії ? Людина "закохана" в Yamaha і по всьому...Зауважте,що нема жодної аргументованої підтримки в їх сторону.То чи буде сенс продовжувати ??? Хіба для "життя" теми...Та тут тілько Yamaha ,а все інше -барахло...Пане Сергію, та завершуйте вже ті "співанки"...Насмішили вдосталь ... |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 15:49 |
Користувач |
Я все таки переконав? Чи ви й самі зрозуміли що порете гарячку на рахунок того що інструменти не розвиваються А чому не 2гий. )))))))))))) В теперішньому світі ж нема тенденції до розвитку. )))))))))))) |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 15:52 |
Користувач |
Ящо йому хочеться доказати то мабуть є |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 15:56 |
Користувач |
Якщо б вам пропонували той же розхвалений всіма КОРГ М1 і МОТІФ ХС безплатно. (В подарунок) Щоб ви вибрали? Я би взяв МОТІФ |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 16:01 |
Користувач |
Саме так їх продовжують юзати бо на нові нема грошей.
Машини теж не старіють, іх просто підварюють латають ремонтують та їздять далі. |
sergejkushnir | 28 Листопада 2011, о 16:04 |
Користувач |
Зовсім не закоханий. Але мені в цьому інструменті звуки подобаються |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти