Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Сергію, а що скажете про такий саунд:

http://minus.lviv.ua/albums/audio/unclehaphap/mydemo/1052/

http://minus.lviv.ua/albums/audio/unclehaphap/mydemo/1053/

Достойно?

Що ви демонструєте? Хочаб вказали модель чи інструмент?

Я демонструю звучання інструментів. Хочу почути вашу думку. Моделі не називаю навмисне, бо боюсь упередженого ставлення...

Знаєте як то кажуть...одне г*мно, не так смердить як пачка г*мна....

Сергію, це вже якась нісенітниця. Якщо звук пластмаса, як би ви не крутили то з ним нічо не буде. Ви ж самі це писали пару сторінок назад...а тепер перечите собі...

Я це писав для тих хто пише тут на форумі (не памятаю в якому розділі) що звуки в корга це полуфабрикати

Їх треба накручувати щоб звучало. Це повна дурня..!!!

Про ямаху я нічого про накрутку не говорив, лише вказав як витягнути той чи інший інструмент для читабельності в міксі, як Хапко ховорить щоб не тонув

Доречі я повністю озвучував міді запис зроблений на ямасі 1100 через модуль Мотіф ес.

Переназначив всі інструменти на нього. підбирав та експериментував з різними звуками.. Я такої фантастики в звучанні не почув як мені хотілось почути.

Так звучить вроді плотно бас барабани, але все інше не вражає

Зараз звернув увагу на робочу станцію Kurzweil K2661,не зрозуміло мені що таке 48 нот поліфонія(192 генератора).Чому така мала поліфонія для такого інструменту?.....Ось і вигадав щось нове....

Поліфонія - кількість нот/голосів, які одночасно може відтворити інструмент. Якщо патч складається з кількох генераторів/шарів, поліфонія пожирається пропорційно. Чому така мала поліфонія? То вже тре питати розробників, хоча і так добре, що пережив важкі часи. З іншого боку, мала поліфонія привчає до акуратності та вивіреності в аранжуваннях :) Я колись зробив "Угорський танець" Брамса на K2vx з 24-ма голосами поліфонії. Жаль, що не зберіг запису. Курцвайл - дуже достойно. Візьмете - не пожалкуєте. Тільки не слухайте порад "модних пацанів" :)

Я демонструю звучання інструментів. Хочу почути вашу думку. Моделі не називаю навмисне, бо боюсь упередженого ставлення...

Слабенько дуже..

Доречі я повністю озвучував міді запис зроблений на ямасі 1100 через модуль Мотіф ес.

Переназначив всі інструменти на нього. підбирав та експериментував з різними звуками.. Я такої фантастики в звучанні не почув як мені хотілось почути.

Так звучить вроді плотно бас барабани, але все інше не вражає

А що краще: Motif ES чи PSR910?

Слабенько дуже..

Добре :)

А що грає хоч приблизно можете вказати? Хоча б з точністю до раси: японці, американці, європейці?

Ясно що мотіф, краще, але то для їншої музики а не для польки чи вальсу. Тут він слабий

Звуки в нього аж дуже зализані та стерильні, 

Слухайте в моїх аудіозаписах 1 трек. Записував на весіллі на мінідиск, тому про зведення не говоримо

Пане Вячеслав!  Я про " провокацію" не Вам адресував а Сргію Кушніру!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти