sergejkushnir | 27 Листопада 2011, о 13:08 |
---|---|
Користувач |
Що ви демонструєте? Хочаб вказали модель чи інструмент? |
unclehaphap | 27 Листопада 2011, о 13:14 |
Користувач |
Я демонструю звучання інструментів. Хочу почути вашу думку. Моделі не називаю навмисне, бо боюсь упередженого ставлення... |
sergejkushnir | 27 Листопада 2011, о 13:19 |
Користувач |
Я це писав для тих хто пише тут на форумі (не памятаю в якому розділі) що звуки в корга це полуфабрикати Їх треба накручувати щоб звучало. Це повна дурня..!!! Про ямаху я нічого про накрутку не говорив, лише вказав як витягнути той чи інший інструмент для читабельності в міксі, як Хапко ховорить щоб не тонув Доречі я повністю озвучував міді запис зроблений на ямасі 1100 через модуль Мотіф ес. Переназначив всі інструменти на нього. підбирав та експериментував з різними звуками.. Я такої фантастики в звучанні не почув як мені хотілось почути. Так звучить вроді плотно бас барабани, але все інше не вражає |
unclehaphap | 27 Листопада 2011, о 13:21 |
Користувач |
Поліфонія - кількість нот/голосів, які одночасно може відтворити інструмент. Якщо патч складається з кількох генераторів/шарів, поліфонія пожирається пропорційно. Чому така мала поліфонія? То вже тре питати розробників, хоча і так добре, що пережив важкі часи. З іншого боку, мала поліфонія привчає до акуратності та вивіреності в аранжуваннях :) Я колись зробив "Угорський танець" Брамса на K2vx з 24-ма голосами поліфонії. Жаль, що не зберіг запису. Курцвайл - дуже достойно. Візьмете - не пожалкуєте. Тільки не слухайте порад "модних пацанів" :) |
sergejkushnir | 27 Листопада 2011, о 13:22 |
Користувач |
Слабенько дуже.. |
unclehaphap | 27 Листопада 2011, о 13:22 |
Користувач |
А що краще: Motif ES чи PSR910? |
unclehaphap | 27 Листопада 2011, о 13:25 |
Користувач |
Добре :) А що грає хоч приблизно можете вказати? Хоча б з точністю до раси: японці, американці, європейці? |
sergejkushnir | 27 Листопада 2011, о 13:33 |
Користувач |
Ясно що мотіф, краще, але то для їншої музики а не для польки чи вальсу. Тут він слабий Звуки в нього аж дуже зализані та стерильні, |
sergejkushnir | 27 Листопада 2011, о 13:34 |
Користувач |
Слухайте в моїх аудіозаписах 1 трек. Записував на весіллі на мінідиск, тому про зведення не говоримо |
Богдан Іванишин | 27 Листопада 2011, о 14:29 |
Адміністратор |
Пане Вячеслав! Я про " провокацію" не Вам адресував а Сргію Кушніру! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти