Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Дядько Хапко. Ви хочете сказати що інструмент 2000 року кращий як 2010. Я так не думаю

Ви взагалі пробували 9000 і с 900, чи 910?

Наведіть декілька прикладів, чому 9000 потужніша с 900. )))) 

Карта ПЛЖ. Та то як кажуть пройдений та застарілий сетап. Для свого часу 

Що з тої карти?

По звуках с 900 набагато впереді стоїть

І що там у тих характеристиках цікавого?

Почитайте характеристику с 900

Інструменти потрібно в першу чергу слухати, а потім вже читати мануали і тим більше рекламні буклети. Подивіться на ціну PSR-9000 коли вона вийшла і співставте з S-910/900, беручи до уваги що вартість $$$ змінилася. І відколи розширення стали пройденим етапом? Може кому PLG і без потреби, але я б з задоволенням розжився на PLG150-AN та PLG150-DX. Про клавіатуру я вже й мовчу. Кому як... Я на клавіатурах PSR S як "корова на леді".

Сергію, продовжимо дискусію після того, як скажете в чому застарілість та пройденість етапу PLG карт....

Соррі за офтоп, я віддав 150VL та 150PC за 250 відносно недавно...

Дядько Хапко. Сергію, продовжимо дискусію після того, як скажете в чому застарілість та пройденість етапу PLG карт....

В тому що краще вже купити сучасний інструмент з вбудованими хорошими звуками,  як брати інструмент 10 річної давності, і докупляти ще до неї плж карти, в яких немає потреби для займання музикою та гри по весіллях.

Це вже хіба якийсь колекціонер таке може робити, якому нема куди гроші діти. Докупляти карти по 200 баксів до морально устарілого інструменту, який потім важко продати разом з картами за 300 баксів

Я теж хотів купляти карти до свого модуля мотіф ес поки мене не вгамували вчасно. І добре що й не купляв. Тільки гроші на вітер

Сергію, не потрібно все узагальнювати. Гра на весіллі це дуже обширне явище. Кому яких інструментів потрібно, кожен вирішує сам. І ця пісня "для весілля досить..." мені відома ... ну дуже давно. Відео гри на весіллі тих яким кількість стилів в самограйках неактуальна:  http://www.youtube.com/watch?v=AvGZR3mxBjU&feature=player_embedded#!  або http://www.youtube.com/watch?v=m8h3nuxq6S0&feature=related  

В тому що краще вже купити сучасний інструмент з вбудованими хорошими звуками,  як брати інструмент 10 річної давності,

Так згідно Вашої ж логіки "сучасний інструмент з вбудованими хорошими звуками" завтра стане застарілим, "пройденим етапом" і ви знову підете в магазин купляти невідомо що, але нове. А людина, яка поставила собі плату DX, буде мати не просто "вбудовані хороші звуки", а буде мати окремий вид синтезу, з можливістю читання патчів DX, з повною редакцією і т.д. Відчуваєте різницю? Так само і з AN, VL. PLG100-VH - це окремий гармонайзер.

Я вже понад двадцять років спостерігаю за еволюцією цифрових клавішних інструментів. І помітив недобру тенденцію спрощення, та навіть в дечому регресу. Наведу кілька прикладів. Всім відомий Korg M1. Файно і донині. Правда? Далі T1/T2/T3. Ще краще. Далі 01W/01Wpro. Ще краще. Додано нову фішку - Waveshaping, яка дозволяла безпосередньо модифіковувати форму звукової хвилі генератора (оце є справжній синтез, а не накручування звуків компресорами та реверами). Та ба, в наступних моделях його вже нема. Чому? А х.з., напевне, піпл не просік фішку та й чуваки далі не парились. Або просто забили. Ніхто особливо не обурювався. Далі клепались інструменти, змінювались покоління звукових движків, кольори корпусів, а принципово нового нічого не було. Аж донедавна, коли вийшов Kronos.

Розглянемо Ямаху. Прекрасні інструменти SY77/99. Розвиток та симбіоз FM та PCM синтезуякості хвиль операторів можна було використовувати PCMи). Далі ще краще: EX5/EX7/EXR. FM+AN+VL+FDSP+завантаження семплів. 4 принципово різних і цікавих методи синтезу в одній коробці!. Що далі? Motif, звідки то все позабирали, лишивши можливість доставити у вигляді вже згаданих PLG карт, але потім і це забрали у моделі XF.

Чому Roland не розвинув далі серію JD? Аж відносно недавно, лише в Fantom G реалізували схоже картами ARX, кожна з яких, по суті, є маленьким синтезаториком.

Ну і крім того, як Ігор вже порадив, інструменти тре слухати, бо там виробники теж багато сюрпризів наготували, здебільшого, правда, неприємних...

і докупляти ще до неї плж карти, в яких немає потреби для займання музикою та гри по весіллях.

Не треба узагальнювати своє бачення. Топікстартер згадав і про написання фонограм, так що будьмо уважні...

Я теж хотів купляти карти до свого модуля мотіф ес поки мене не вгамували вчасно. І добре що й не купляв. Тільки гроші на вітер

Вірний вчинок. Речі треба використовувати свідомо і за призначенням.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти