Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Знову флуд починається. Я раджу людині який краще інструмент вибрати а ви про генератори і вл та фм  синтез. Я думаю йому це буде не потрібно у інструменті. Йому треба самограй

От я і раджу брати не 9000 а с 900 більш новий апарат

А карти я не купляв, бо я продав свій модуль та хочу взяти 910 ямаху

Ви хочете сказати що в 900 порівняно з 9000 нічого не змінилось?.))))))))

Раджу зайти в магазин та пограти так пів годинки на ньому. Але приходьде зі своєю флешкою їз стилями. Тоді питання зникне

Я так зрозумів або PSR-9000,або PSR-S900решта запропоновані моделі "виглядають"слабші?

Але я би брав 900 або 910.

От про шо я і говорив...розкручене імя...

Особисто хочу подякувати, за таке цікаве і активне спілкування Дядькові Хапкові, Ігору Гарвасу, Богдану, та Сергію Кушніру! Дякую люди добрі що ділитися думками і стажом! Дуже багато цікавого і корисного особисто для себе почерпнув! Топікстартер мав би подякувати добрим людям за такі пости

sergejkushnir, а з чого Ви взяли що топікстартеру не можуть стати в пригоді АМ, чи FM тонгенератори при написанні фонограм денсового характеру? Я наприкладна відміну від Вас, цього не знаю. Йому опреділятись і вибирати.   Топікстартер ще напочатку теми схилявся до вибору двох інструментів.   двох інструментів. Ви що справді вважаєте що без автоакомпонементу вже не існує музики? Причім тут поради (незрозуміло кому) пограти в магазині. Якшо стосовно мої скромної персони, то мені для опреділення класу інструменту зовсім не потрібно користуватись якимись редагованими звуками, чи створеними стилями. Інструмент від них краще не зазвучить, хіба лиш по-иншому. Та і чув я їх нераз. Маю звичку ознайомлюватись, так би мовити,  для загального розвитку.

Дядько Хапко. Розглянемо Ямаху. Прекрасні інструменти SY77/99. Розвиток та симбіоз FM та PCM синтезу (в якості хвиль операторів можна було використовувати PCMи). Далі ще краще: EX5/EX7/EXR. FM+AN+VL+FDSP+завантаження семплів. 4 принципово різних і цікавих методи синтезу в одній коробці!. Що далі? Motif, звідки то все позабирали, лишивши можливість доставити у вигляді вже згаданих PLG карт, але потім і це забрали у моделі XF.

))))). А для чого вже тоді ці ПЛЖ карти потрібні коли в мотифі ХS чи XF і без карт море синтезованих звуків високої якості, яких більше чим вдосталь для написання будь якої продвинутої музики, і які можна крутити по своєму смаку 8 крутилками і 8 слайдерами. і кучою параметрів редакції

ПЛЖ карти тут безсилі зовсім, тому й позабирали, що вони вже безсилі в сучасні музиці, 

Щось ви відстали від моди. EX5. EX7, Ensonic, це вже пройдений етап який зняли з випуску та поставили більш потужні моделі. Це як з жигулями чи мерседесом.

Кожен рік щось нове та потужне

От Сергій, як раз "мода" це невдале порівняння )))))    В мене побутує така думка, що до старих інструментів, - Той самий М1 - то так як 124 кузов Мерса - він немирущий буде ще довго!  Намарне Ви так...

Ігор Гарвас, я вже пропонував топікмастеру інструмент для аранжировок дивіться на 1 сторінці. Але він вказав моделі які хоче придбати на пару сторінок далі. Це самограї

От я і пропоную

От Сергій, як раз "мода" це невдале порівняння ))))) В мене побутує така думка, що до старих інструментів, - Той самий М1 - то так як 124 кузов Мерса - він немирущий буде ще довго! Намарне Ви так...

Або як кузов ПОБЕДИ 43 року. Ще крепший як 124 мерса.

Тоді давайте порекомендуєм топікмастеру Ямаху DX7  та й хай бавиться на здоровя. Вещ неубиваема. Навіть стукнути можна буде нею когось на весіллі якщо приставатиме хтось пяний.

І нічого не зламається, можна далі грати.)))))))))))))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти