Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Чому у нас в порівнянні з тою загниваючою Америкою чи Європою  таке собі музичне "задупє". Причин багато. Але одна з головних, на мою думку, це тотальне порушення авторських прав. Доки у нас будуть заробляти

гроші на каверах і фанєрах, не платячи авторам, ніякого прогресу не буде. У них просто або співаєш і граєш своє або платиш і граєш чуже. Уже навіть у Туркменії заборонили будь які публічні виступи не "на живо", навіть

на весіллях під мінус. Чи сприяє це росту рівня музичної культури? Однозначно.......... талантів  у  нас багато, але кому вони потрібні, якщо можна задурно користуватись готовим, розкрученим, популярним......

А до чого це я ..... А , тому у нас попит на те , на чому можна заробляти не напружуючись і не заморочуючись якоюсь там творчістю.....

Це так, ні в чий город не хотів кидати камінь, роздуми про МУЗИКУ

Сергію! Я не про можливість РЕДАГУВАТИ і зберігати налаштування, а про можливість СТВОРЮВАТИ нові звуки, НОВЕ звучання....... різниця така ж  як між новою піснею і новим аранжуванням до старої.......

А до чого це я ..... А , тому у нас попит на те , на чому можна заробляти не напружуючись і не заморочуючись якоюсь там творчістю.....

Це так, ні в чий город не хотів кидати камінь, роздуми про МУЗИКУ

Навіщо ломати голову, над тим як накрутити, чи семплувати, зробити новий звук,  та все таке інше якщо там уже існує понад 1200 звуків самих популярних для сучасного покоління в шоубізнесі з самим широким спектром редагування

Все що треба було, вже накрутили, і придумали за нас. Тільки купляй і працюй, твори музику, а не думай де звуки дістати.

А творчість це не звуки шукати, а використовувати даний апарат на всі 100 уже з усіма даними можливостями

Навіщо ломати голову, над тим як зробити новий звук семплувати його, та все таке інше якщо там уже існує понад 1200 звуків самих популярних для сучасного покоління в шоубізнесі з самим широким спектром редагування

Все що треба було, вже накрутили, і придумали за нас. Тільки купляй і працюй, твори музику, а не думай де звуки дістати.

Смайлика не буде? Це дійсно все так запущено?

Ти описуєш модель поведінки представника споживацького суспільства: недалека, обмежена, лінива істота, самовдосконаленням не займається, щиро вірить у свою унікальність, уповає на добрих дядьок, які все зроблять за неї і для неї, на нову інформацію та альтернативну точку зору реагує бурхливо та вороже, бо це руйнує його обмежений внутрішній світ. При появі на ринку нового предмета тут же продає старий за безцінь, бо новий є новим (продовжується таке постійно, проте приносить користь оточуючим, дозволяючи купити гідні речі за безцінь).

Семплувати- це записувати існуюче звучання, а я про СТВОРЕННЯ чогось нового, наприклад аналоговим синтезом.

Успіх будь якої пісні - це (крім достоїнств самої пісні),  її звучання (тембр голосу, манера виконання, аранжування , особливості ЗВУЧАННЯ!!!!! Є маса прикладів, коли пісня ставала відомою на ввесь світ не в оригінальному виконанні автором, а коли хтось надав їй певного потрібного ЗВУЧАННЯ.

.....важко пояснити буває.....не знаю чи зрозуміло пояснюю?

Дядько Хапко!

Смайлика не буде? Це дійсно все так запущено? Ти описуєш модель поведінки представника споживацького суспільства: недалека, обмежена, лінива істота, самовдосконаленням не займається, щиро вірить у свою унікальність, уповає на добрих дядьок, які все зроблять за неї і для неї, на нову інформацію та альтернативну точку зору реагує бурхливо та вороже, бо це руйнує його обмежений внутрішній світ. При появі на ринку нового предмета тут же продає старий за безцінь, бо новий є новим (продовжується таке постійно, проте приносить користь оточуючим, дозволяючи купити гідні речі за безцінь). 

До чого це все що ви сказали, чого це обмежена й не вдосконалюється.

Навпаки пропоную людині брати нормальний апарат, якого їй буде вдосталь для роботи, замість того щоб пропонувати старе барахло з ПЛЖ картами  які майже нікому не потрібні окрім самовпевнених юзерів, які шукають нових звуків замість того щоб займатись і творити музику, і в результаті нічого не творять нового

Старий апарат я продаю лише в тому випадку якщо вже визнаю що він уже заслабий для мене. А не тому що зявився новий.!!

Вдосконалююсь я постійно, і знаю всі випущені нові апарати в деталях

Звідки ви взялись так детально мене осуджувати?  Чи це у вас нерви просто здали накінець...

Ви судете мене по собі чи як?

Чого це бурхливо та вороже реагую. Я цілком спокійно відповідаю на поставлені питання.

Якщо може це вас і бісить, то я тому не винен

М - да...   Читаю тай  "прозріваю       Я так думаю" то все" ні до чого...    шкода що мудрі люди стирають букви на клавіатурі... 

Звідки ви взялись так детально мене осуджувати?  Чи це у вас нерви просто здали накінець...

Зауваж, що я нікого персонально не осуджую. Вжите мною словосполучення "Ти описуєш..." не означає "Ти являєш собою...", а лише те, про що можна довідатись з твоїх дописів. Можливо, з твоєї сторони тонкий тролінг або стьоб. Хто ж зна, як воно насправді ...

Ви судете мене по собі чи як?

Ніколи не розумів цього виразу і не зрозумію. Та й як це можна робити, коли ми настільки різні?

старе барахло з ПЛЖ картами  які майже нікому не потрібні

Пишучи такий текст - аргументуй. І серйозно аргументуй.

окрім самовпевнених юзерів,

Шановний опоненте, а ви не самовпевні в своїх судженнях? Я не заперечую чужу точку зору. Я - проти голослівних заяв...

які шукають нових звуків замість того щоб займатись і творити музику, і в результаті нічого не творять нового

А що є "творити музику"? У моєму розумінні це:

1. Зафіксувати мелодію

2. Зробити аранжування чи оркестровку

3. Зафіксувати аудіорезультат.

Звісно, можуть бути ще додаткові кроки. І в цому задіюється  багато людей: композитор, аранжувальник, саундпродюсер, звукорежисер, мастерінг-інженер та ін.

То що, не шукати їм звуків? Не шукати нових форм? Нових засобів, нових "фішок"?

Якщо може це вас і бісить, то я тому не винен

Так, мене розчаровує багато недосконалостей цього світу, але насамперед синдром інкубатора, коли усі одинаково одягаються, їздять на одинакових машинах, співають одинакових пісень під одинакові фонограми, граючи одинаковими стилями на одинакових інструментах. Але по справжньому бісить, коли це починає пропагуватись як норма.

P.S. Всі імена та дійові особи є вигаданими і жодного відношення до реальності не мають. Усі збіги є випадковими...

sergejkushnir, навчіться рахуватись з чиєюсь думкою. І  трохи слідкуйте за своєю думкою, а то Вас і не зрозумієш. То Ви за пошук нових звуків, то вже проти них. І що це за оцінки користувачів професійного обладнання? Це хто не творить нового, користувачі розширень PLG? Ви їх знаєте особисто? Музику і творчість рухає автоакомпонемент?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти