Studio | 25 Листопада 2011, о 15:05 |
---|---|
Користувач |
sergejkushnir...Сказно все вірно, але я не являюсь прихильником синтетичних звуків. А мені більш подобається синтез - !!! А живе, то тільки живий сакс-труба. Але то таке. Можу погодитись що в Ямахах живі інструменти більш реалістичніші (хоча і тут діло звички) Але не можна сказати, що Корг не має хороших семплів сакса, труби, просто вони інші і не обов,язково мають бути подібні до Ямашних. Наприклад я зразу розчарувався, що не знайшов в Коргу хорошого ямахоподібного електропіано, але 15хв експерементів редагуванням і електропіано появились, і не погані, і не одне. І ще Ямашні (ПСР) звуки зібрані з досить обмеженої кількості мультисемплів і вони подібні один на інший БІЛЬШЕ ніж у Коргу. |
sergejkushnir | 25 Листопада 2011, о 15:15 |
Користувач |
Так, звісно, у корга сакси ще більш менш нормальні звуки, але все остальне то є пародія на живі інструменти. Що там можна накрутити якщо сам заводський семпл поганої якості і зовсім не схожий на той інструмент який хочеться почути. Я на свому модулі мотіфовському накручував сакси, але ж там є з чого накручувати. Там сухі інструменти звучать дуже якісно і натурально. А якщо інстумент кака то як його не крути, тільки як кажуть трохи сморід зменшує Викладаю кусочок програшу з віват весільний. Накручені інструменти
Сакс мотіфовський, і акордеон. 2 останні треки http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/sergejkushnir/albom-sergejkushnir/ |
pete fedyshyn | 25 Листопада 2011, о 15:24 |
Користувач |
для найбільш коректного порівняння інструментів, взяти midi-фонограму і озвучити на різних інструментах і тоді буде чітко видно різницю..... |
Studio | 25 Листопада 2011, о 15:28 |
Користувач |
Це так. Один з варіантів. |
sergejkushnir | 25 Листопада 2011, о 15:31 |
Користувач |
Корг не читає ямаховських міді фанер. Там друга технологія і свої контролери в міді даних. Може деякі читати але криво |
Studio | 25 Листопада 2011, о 15:41 |
Користувач |
Так ясно. Це давно вирішено. Існує стандарт сумісності GM і GM2. Якщо фанеру зробити в цьому стандарті то її прочитає і Корг І Роланд і Ямаха. В мене корг читає все що робив на Ямахах,бо зазделегідь подбав про сумісність. А так щоб звучало найкрпще, то требе підгонити під конкретний інструмент (а то і модель).
А ще краще, поставити разом на один сетап 2,3,4... різних інструменти і тоді їх тестувати, а не розірвано у часі і просторі |
sergejkushnir | 25 Листопада 2011, о 16:28 |
Користувач |
Добре! Погоджуюсь. Робіть, як вважаєте за потрібне, і залийте демку на різні треки, а я послухаю |
Yulianovich | 25 Листопада 2011, о 16:28 |
Користувач |
Сергію, нема в мене взагалі інструменту з автоакомпонементом. Є інші, без цієї непотрібної мені функції. День коли я продав першу і єдину самограйку один з найщасливіших днів в моєму житті. З клавішних інструментів я беру те, що більш-менш правдоподібно для мене звучить: ф-но, ел. піанінки, органи, клавінети, ну хіба рідко духові пачки, а також використовую ліди і пади. Це для живої музики, в тому числі і на весіллі. Потрібно акордеон, чи скрипку, то заграю на справжніх. Це моє бачення засобів відтворення музики. А до різних поклонінь імітації натуральних інструментів відношусь з певним розумінням. Подобається людям відчувати себе "флейтистами", чи "саксофоністами" - прошу дуже! Це їхня справа і право. |
sergejkushnir | 25 Листопада 2011, о 16:32 |
Користувач |
Я нічого не заперечую, лише вказую на інструменти які на мою думку найкраще звучать цими інструментами, і все Що поганого в самограйці? Автоакомпонимент це лиш допоміжна функція яка допомогає обійтись без барабанщика і бас гітариста, ну й гітари . При роботі в одиночку А хочеться пограти на піано, то будь ласка, ніхто не заважає, і що ще хорошо, що в самограйках ямах ці функції не урізані, і піаники у Ямах дуже файні. А треба грати в групі, відключаеться функція акомпонементу та грається як на звичайному інструменті Арпеджіатори та перформанси в Мотіфі теж є, але ж ніхто не каже що це не професійний інструмент. Навпаки, це щей показує на що спроможний інструмент, і як він звучить файно пачкою звуків, що є дуже головним в аранжировці |
Yulianovich | 25 Листопада 2011, о 16:43 |
Користувач |
А я не казав що автоакомпонемент це погано. Це якраз і створено для домашніх занять музикою аматорів. Кому подобається, хай користується. Але переважна більшість теперішніх музикантів (ну чомусь в мене є така підла підозра) робить це через невміння заграти по-справжньому. Мені подобається грати з справжніми барабанами, басом і гітарою. Жоден самограй і близько не стоїть по звучанню з ними (я про свій випадок). Але це моє уподобання, за яке я нікого не агітую. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти