Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Знайомився з MOTIF XF у Тернополі. (Правда у магазині не дуже хотіли знайомити, казали "ну все одно ви її не купите" ). Але якось домовились, дозволили

Дядько Хапко. Я теж полюбляю старі речі,

Але інструмент це така річ, яка виходить швидко з моди та зношується фізично.

І ремонтувати та докупляти до нього якісь девайси типу ПЛЖ карт щоб продовжити її життя зовсім не оправдовує себе

Тому не подумайте що я ганяюся за постійно новими інстументами

У мене протилежна статистикат.ч. і особисто підтверджена): більшість проблем якраз з новими інструментами - їх уже спроектували кривими. От дідусі працюють без проблем, а вмирають раз і красиво :) ...

Це понятно, старі машини є старі. Один метал і грубий. А нові що. Пластмаса кругом.

Але це не означає що ВАЗ 2110 гірший як ВАЗ 2106. 

Згоден що нові вони не дуже надійні, алеж все таки по параметрах стоять набагато вище старих моделей

Теж саме у синтезаторах

Отож-бо, якби новим інструментам з їх функціоналом,можливостями та надійність старих, якість зборки, клавіатур, був би ГУУУД - !!!

Тоді б ціна на нього була би в три рази вища.

Панове! З САМОпереконаними і САМОвпевненими з нахилом до САМОфанатизму людьми нереально вести подібні дискусії. Наскільки я зрозумів з деяких постів вище, актуальність"чим голосніше,тим якісніше" домінує в математичні прогресії з кожним днемтермін" мода"асоціюється з вироком "втрата слуху" Пане Сергій,як не прискорбно,але я також (зокрема,як і Дядько Хапко) не знаходжу в тих демках ні акордеона,ні кларнета ,ані флейти ,навіть при ваших розмальовках у всіх гамо-спектрах кольорів і з конкретними координатами хв.-сек. Напис на дисплеї..?(див.Дядько Хапко).Я вже писав в своїх постах,що ПСР-ки,С-ки,впізнаю з відстані слухового сприйняття звуку (завдяки подібності всіх пласмасових сумішей.,про що також вже говорили форумчани вище) ІМХО.

Шановні, що ви переймаєтеся всілякими дрібницями! Давайте ліпше перейдемо з теми про Roland JUNO-Gi - плавно до теми -  яка в кого машина...

О....! Самограї вже "зарубали" , перейдемо до "рубки" машин....В кого що.....?

ПСР-ки,С-ки,впізнаю з відстані слухового сприйняття звуку (завдяки подібності всіх пласмасових сумішей.,про що також вже говорили форумчани вище) ІМХО.

Пластмасові суміші це в Роланда GW8.

А в корга іржаво металічні 

А те що ви впізнаєте то це дуже добре, бо я наприклад не впізнаю в корга чи то кларнет чи щось інше булькає замість нього.

Так само і з флейтою, і піано

Напевно зачепив ще одного коргомана, накінець зірвався зі злості.

Рекомендую зайти в магазин та попросити продавця щоб включив вам 910 та корг 500. або навіть 800. Виберіть там ці інструменти для початку та порівняйте.

Якщо різниці не замітите то тоді зі слухом у вас проблеми а не в мене.

Зараз навіть в джаз клуб завезли корг та поставили рядом з ямахами, щоб  мати моживість порівняти таким упевненим коргошанувальникам

Хоча цей магазин не займався продажами коргів

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти