Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Перед виборами озвучували живу команду з PSR іякимось РоландомШансів їх втримати в міксі з гітароюбасом і барабанами не було жодних.

Пане Ігор! Згоден з Вами на всі 100%!Мені теж доводилось озвучувати живу команду де стояла PSR ка.Її неможливо витягнути в загальному міксі.

А це зроблено зі студійної точки зору щоб інструменти не перекривали один одного, та було місце для вокалу, тобто зарізання деяких частот на якому той чи інший інструмент звучить читабельно.

Раніше цього не робили.

А еквалайзером це можна поправити запросто, на кожному каналі інструмента чи то в стилях чи то в аранжироці

В мене один товариш має пср 910, яле використовує практично тільки акомп. з того часу як докупив собі Д50, соляки всі грає на роланді і каже що сам би не повірив що настільки велика різниця,якби сам не переконався...

а "студійна точка зору" мені сподобалась, бо звукозапис виник тіко тепер, а у 80-90, його не було

А де таке написано, що їх місце дома.?))

З таким саундом встидно виходити на люди

Нагадую що ми наче говорили про порівняння корга 500 та пср 910

Взагалі то ми в темі про Roland Juno Gi

Я також таких бачив товаришів. Таким 910 не потрібна, бо вони не вміють користуватись нею.

Використовують не ознайомившись з апаратом навіть на 30%

Вважаеться якшо в звуці багато металу то це дуже кльово.

Це добавити чи докрутити можна, 

А це зроблено зі студійної точки зору щоб інструменти не перекривали один одного, та було місце для вокалу, тобто зарізання деяких частот на якому той чи інший інструмент звучить читабельно.

Це зробили лише для того, аби інструмент звучав сам з собою і не треба було нічого зводити додатково. Всі інструменти "прчесані і прилизані" і розведені по кутках, аби в міксі не кусались.

З таким саундом встидно виходити на люди

А з саундом Роланда GW8 не стидно? Але ж виходять, та щей заробляють непогано

Тоді що ви пропонуєте для весілля МОТІФ ХС купляти чи що?

Да дійсно базар завели не по темі

питання не в можливостях а ЗВУЧАННІ

P.S. і зараз знову буде на які чудеса звукопокращення здатні ревер і еквалайзер

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти