Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Сергію, нескромне прохання (можна віждартуватись та не відповідати :) ) : напишіть список інструментів, на яких доводилось працювати хоча б з тиждень часу...

sergejkushnir, так як я не "румин і молдован" то мушу грати на весіллях на Motif-ES та Roland D-10 . І сетапчик під це діло відповідний. Але я ніде не наголошую що так повинно бути і не нав'язую свого бачення. Можу хіба висловлювати свою суб'єктивну думку.

Тоді що ви пропонуєте для весілля МОТІФ ХС купляти чи що?

А ви вважаєте, що на весілля можна приходити аби з чим? Весілля - це щось не варте відповідального підходу? "Халтура"?

Це зробили лише для того, аби інструмент звучав сам з собою і не треба було нічого зводити додатково. Всі інструменти "прчесані і прилизані" і розведені по кутках, аби в міксі не кусались.

А я про що вам толкую. )))))

Накручуєте десь на 2 години крутилку високих та середніх частот на тому ж акордеоні чи саксі, і ви будете здивовані звуком. Така чіткість та читабельність буде що мало не покажеться

Якщо й покажеться можна ще трохи високих добавити

Виріжте повністю високі частоти з мікрофону на пульті, тоді й побачите як буде читатися  ваш голос в міксі

Рівень чутливості та гучності навіть не допоможе..

Не задавайте таких безглуздих та необдуманих питань, той не буду відповідати на них.

А то самому смішно від цього

Усвідомлюєте різницю між "сам з собою" та " поміж інших живих інструментів"?

Не задавайте таких безглуздих та необдуманих питань, той не буду відповідати на них.

А то самому смішно від цього

Ок, принято :) ...

P.S. Воно не таке вже безглузде та необдумане - не просто ж так я спитав.

Та хай :) ...

Усвідомлюєте різницю між "сам з собою" та " поміж інших живих інструментів"?

Інші живі інструменти особливо на весіллі ніхто не фільтрує по частотці.

Лінійку поставив на пульті тай погнав. Все що видає він все валить на вихід, особливо духові мідні.

Іхній спектр частот перекриває все на своєму шляху навіть підвищений рівень на накручений в середніх частотах вокал.

Представляєте щоб таке було в пср, як би тоді стилі звучали. КАША

Тому й замилюються та зарізаються звуки в цих інструментах

я ж казав, головне то еквалайзер + ревер=чудеса звучання

як же звучить живий оркестр? там же ніхто частот не підрізає!!! ЖАХ!!!!

Саме цікаво те що пан Вячеслав мабуть забув про цю тему.Зате sergejkushnir стійко нав"язує усім своє бачення що PSR S 910 найкращїй інструмент в світі.sergejkushnir Ви часом не замісник Michelle Voncken? Бо ще він може так вихваляти ямахівські самограї.Але ж він це робить за гроші,і я думаю що не маленькі...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти