Yulianovich | 26 Листопада 2011, о 17:31 |
---|---|
Користувач |
Сергій, я радий за Вас, що Вам для повного щастя вистарчає PSR-S910. Але не переконуйте нікого що це самий оптимальний вибір, самий кращий звук і т.ін. Пишіть: "мені подобається...", "мене влаштовує...", "я в зохопленні від...", "я рекомендую..." і тоді не буде всього балагану. А то з Ваших постів виходить що всі, крім Вас, глухі, сліпі і некомпетентні. |
unclehaphap | 26 Листопада 2011, о 17:32 |
Користувач |
Це не диско... |
sergejkushnir | 26 Листопада 2011, о 17:33 |
Користувач |
Тоне в міксі? то все питання зведення неправильного. В таких випадках навіть мотіф в міксі тоне. А ми тут про що говоримо)))? не про самограйки. Я якраз про порівняння самограйок говорю. А ви про що? Ми ж не про сценічні інструменти говоримо |
sergejkushnir | 26 Листопада 2011, о 17:41 |
Користувач |
Я про те що дехто говорить що в корга можна накрутити якщо заводскі звуки кал Я теж хотів сказати, зовсім трошки реверка добавляти. Багато то вже не звук І не про тільки реверку можна добавляти, а там дуже багато чим можливо покрутити крім реверка Раджу поклацати його меню і вкладки в ньому Порівняно з пср 3000, це зовсім інший інструмент |
unclehaphap | 26 Листопада 2011, о 17:45 |
Користувач |
Барабани, духовики - без підзвучки, басист та гітарист в гітарні комбіки, клавішник - в клавішний, команда - зіграна. Де робити зведення? Описана картина є типовою для маленьких клубів/квартирників. Тай термін "зведення" - то трохи інше...
А М1/T3/01W, які вже давно вимерли згідно вашого бачення, не тонуть. Парадокс?
Сценічні інструменти та воркстейшни переважно звучать посерйозніше самограйок. То вже як вони розчиняються, то де шукати самограйти в міксі? |
Yulianovich | 26 Листопада 2011, о 17:46 |
Користувач |
Я говорю про те що від синтезаторів з автоакомпонементом годі сподіватись якого звучання. Їх місце вдома. А "Мотів" і інші професійні синти, якраз і не тоне, бо має звук. Адже йдеться про професійне використання. Гру на весіллях я туди відношу, бо за це беруться гроші, деколи і немалі. |
sergejkushnir | 26 Листопада 2011, о 18:11 |
Користувач |
О вже почалося підіймання планки до мотіфа. Авжеж в нього плотніший звук трохи. В мене був він, так що я в курсі.))) То інструмент для студії Але самограй 910 не дуже далеко стоїть від нього. Порівнював. Нагадую що ми наче говорили про порівняння корга 500 та пср 910, а вже доходимо до мотіфів та порівнюємо з ними |
sergejkushnir | 26 Листопада 2011, о 18:25 |
Користувач |
А де таке написано, що їх місце дома.?)) Чи це ви самі таке придумали. Самограї для того й випускаються щоб музиканти могли в одиночку чи вдвох заробляти цим інструментом на життя. А мотіфа місце в студії а не на весіллі.))))))) Румини і молдовани всі аранжироки пишуть на ямахах самограях, і ще ніхто не сказав що погано звучить |
pete fedyshyn | 26 Листопада 2011, о 18:26 |
Користувач |
сучасні синтезатори однозначно програють по звучанню в міксі старим інструментам. При живому виконанні з барабанами і басом, з моєї практики, в мене зараз Корг РА1х pro і Roland D50, то Корг при своїй ціні і кількістю наворотів , в міксі програє однозначно. Роланд на значно меншому волюмі чітко читається в будь-якому розкладі, і в РА1х pro звуковий модуль Трітона, а що казати про дешевші самограї? Воно з себе щось представляє тільки коли звучить само.... |
Yulianovich | 26 Листопада 2011, о 18:28 |
Користувач |
В таких випадках навіть мотіф в міксі тоне. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти