Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Roland JUNO-Gi
Roland JUNO-Gi

Сергій, я радий за Вас, що Вам для повного щастя вистарчає PSR-S910. Але не переконуйте нікого що це самий оптимальний вибір, самий кращий звук і т.ін. Пишіть: "мені подобається...", "мене влаштовує...", "я в зохопленні від...", "я рекомендую..." і тоді не буде всього балагану. А то з Ваших постів виходить що всі, крім Вас, глухі, сліпі і некомпетентні.

Добре про польки вже не буду розказувати

Ось стиль диско http://www.youtube.com/watch?v=VXT53B9GVCc&feature=related

Це не диско...

Ну і ... Демонструє дядько інструмент для дому і сім'ї. Подібні демки є до всіх інструментів. Я спитав звідки може взятись якийсь пристойний звук, коли використовується автоакомпонемент. В Ямахи - свій, в Корга - свій, в Роланда - свій. Монотонне туцкання барабанів, бум-бум - басу. Який там "ЖИР", звідки?! Та і без автоакомпонементу PSR-ка тоне в міксі, як Муму Герасима. Перед виборами озвучували живу команду з PSR і якимось Роландом. Шансів їх втримати в міксі з гітарою, басом і барабанами не було жодних. Самограй ще рипається поки сам. А Ви так захоплено і пафосно про якийсь "жир".

Тоне в міксі? то все питання зведення неправильного.

В таких випадках навіть мотіф в міксі тоне.

А ми тут про що говоримо)))? не про самограйки.

Я якраз про порівняння самограйок говорю. А ви про що?

Ми ж не про сценічні інструменти говоримо

Якщо то тої флейти реверка добавити, то буде флейта з реверком. Якщо хороша флейта, хороший реверок і додано його саме стільки, що явно його не чути, але він відчувається - так, це прикрасить звук. Якщо хоч одна складова кал - то на виході його ще більше буде. Я вже не говорю про культово-езотеричну любов до ділея... Деколи як накрутять... Причому на мастер...

Ніколи ще ефектами ніхто не витягував посереднього звучання. "Замазати", аби люди не чули сорому - запросто :) ...

Я про те що дехто говорить що в корга можна накрутити якщо заводскі звуки кал

Я теж хотів сказати, зовсім трошки реверка добавляти. Багато то вже не звук

І не про тільки реверку можна добавляти, а там дуже багато чим можливо покрутити крім реверка

Раджу поклацати його меню і вкладки в ньому

Порівняно з пср 3000, це зовсім інший інструмент

Тоне в міксі? то все питання зведення неправильного.

Барабани, духовики - без підзвучки, басист та гітарист в гітарні комбіки, клавішник - в клавішний, команда  - зіграна. Де робити зведення? Описана картина є типовою для маленьких клубів/квартирників.

Тай термін "зведення" - то трохи інше...

В таких випадках навіть мотіф в міксі тоне.

А М1/T3/01W, які вже давно вимерли згідно вашого бачення, не тонуть. Парадокс?

А ми тут про що говоримо)))? не про самограйки. Я якраз про порівняння самограйок говорю. А ви про що? Ми ж не про сценічні інструменти говоримо

Сценічні інструменти та воркстейшни переважно звучать посерйозніше самограйок. То вже як вони розчиняються, то де шукати самограйти в міксі?

Я говорю про те що від синтезаторів з автоакомпонементом годі сподіватись якого звучання. Їх місце вдома. А "Мотів" і інші професійні синти, якраз і не тоне, бо має звук. Адже йдеться про професійне використання. Гру на весіллях я туди відношу, бо за це беруться гроші, деколи і немалі.

О вже почалося підіймання планки до мотіфа. Авжеж в нього плотніший звук трохи. В мене був він, так що я в курсі.))) То інструмент для студії 

Але самограй 910 не дуже далеко стоїть від нього. Порівнював.

Нагадую що ми наче говорили про порівняння корга 500 та пср 910, а вже доходимо до мотіфів та порівнюємо з ними

Я говорю про те що від синтезаторів з автоакомпонементом годі сподіватись якого звучання. Їх місце вдома

А де таке написано, що їх місце дома.?)) Чи це ви самі таке придумали.

Самограї для того й випускаються щоб музиканти могли в одиночку чи вдвох заробляти цим інструментом на життя.

А мотіфа місце в студії а не на весіллі.)))))))  Румини і молдовани всі аранжироки пишуть на ямахах самограях, і ще ніхто не сказав що погано звучить

сучасні синтезатори однозначно програють по звучанню в міксі старим інструментам. При живому виконанні з барабанами і басом, з моєї практики, в мене зараз Корг РА1х pro і Roland D50, то Корг при своїй ціні і кількістю наворотів , в міксі програє однозначно. Роланд на значно меншому волюмі чітко читається в будь-якому розкладі, і в РА1х pro звуковий модуль Трітона, а що казати про дешевші самограї? Воно з себе щось представляє тільки коли звучить само.... 

В таких випадках навіть мотіф в міксі тоне 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти