Bogdan Nestor | 23 Листопада 2011, о 22:55 |
---|---|
Користувач |
А якшо серйозно, в когось ше багато знайомих які на грають на m1, dx7, d50? В мене один знайомий має DX 5, казав шо в ті часи Жигуля не купив, а "їздив на Ямасі" |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 22:58 |
Користувач |
Ці інструменти вже вимерли повністю. Як ті мамонти. Може ще в когось і валяється на даху |
Bogdan Nestor | 23 Листопада 2011, о 23:16 |
Користувач |
Сергій, та не все шо старе то погане. От я чесно кажучи кращого родесу не чув ніж на Rhodes Mark II, а то 72-ий рік, на 10 років молодший за dx i d.
|
unclehaphap | 23 Листопада 2011, о 23:18 |
Користувач |
Хотів ще трохи полемізувати з вами, браття і сестри, але бачу, шо то марна справа. Майже все, що хотів сказати - сказав. Sapienti sat. Все одно кожен поїде на своєму ровері. Гроші - ваші, мені аніскілечки їх не шкода. Слава Маркетингу!!! |
Yulianovich | 23 Листопада 2011, о 23:31 |
Користувач |
І які ж це вимерли? Подивіться на ціни хоча б на Муги, 101-ші Роланди, на массу інших старих інструментів. Це "самограйшина" потроху відходить. Вже наїлися потроху цим секвенсорно-ритмашинним одноманіттям і музиканти, і слухачі. Звісно хто нічого крім трьох пальців в лівій руці і мельодію правою не вміє, той до останнього буде триматися за таку "музику" і проголршувати що це надсучасно і креативно. (Я не про форумчам які брали участь в обговоренні, а взагалі). |
Вячеслав | 23 Листопада 2011, о 23:51 |
Користувач |
Всім дуже дякую за поради.Зупинився на PSR-3000(для весілль),тому що нормальна ціна,ще залишаються гроші на робочу станцію.Подивлюсь,що привезуть з-за кордону,тоді буду замовляти наступний інструмент.І все ж таки Roland JUNO-G або Gi.Може хтось працював на цих інструментах?...До речі,sergejkushnir,мій знайомий досі грає на KORG M1 і міняти не збирається. |
sergejkushnir | 24 Листопада 2011, о 00:46 |
Користувач |
Все залежить від того де і як грати. Рівень музиканта. Якщо час від часу, і то не дуже, а особливо коли ви на ньому мало заробляєте то я б і сам не міняв. А якщо інструмент потрібен для серйозної роботи, то цей інструмент заслабий. Тут один продає М1 за 500 баксів. Кого цікавить можна на память взяти або для колекції http://audioshop.com.ua/baraxolka.php?id=1760 JUNO-G це ні риба ні мясо. Краще вже взяти модуль мотіф ес. Дешево і звуки такі як треба |
pete fedyshyn | 24 Листопада 2011, о 15:35 |
Користувач |
sergejkushnir, я з Вами згоден, тенденції розвитку синтезаторів приблизно такі як Ви описали: забрати все що може вважатися творчістю, і дати готове що вже хтось накрутив (дешево, швидко і готове!) Але категорично не згоден що це прогрес , це деградація. Завжди в Музиці (саме з великої букви) цінувалась оригінальність , неповторність і свіжість звучання. Другий Джексон чи Бітлз нікому не цікавий, кавери навіть дуже високого рівня, мало кого цікавлять. Для прикладу Д.Болен накрутив весь Модерн Т. на допотопному Prophet 5, а скільки він коштує зараз ? 4000-5000 уо. А там жодного стилю і ніякої артикуляції!!!! А чому ? Бо там можливості НЕОБМЕЖЕНІ, там можна створити звучання, якого ще не було. А сучасні інструменти відтворюють, в основному, тільки готові звуки і на ніяке нове і революційне не здатні. Але час диктує, що на нове і свіже здатні одиниці, а всім решта : стилі, артикуляцію, мегавойси і т.д. щоб не виділятись з натовпу собі подібних. P.S. Це не критика когось, це мій погляд на тенденції розвитку . А старі інструменти, попри скромні параметри таки звучать краще! |
Yulianovich | 24 Листопада 2011, о 16:33 |
Користувач |
pete fedyshyn, важко, а деколи неможлово, пояснити деякі речі тим хто ділить синтезатори на самограйки (без образ), а потім вже все решта. |
sergejkushnir | 24 Листопада 2011, о 16:56 |
Користувач |
При чому тут неможливо. Ділить синтезатори на самограйки. У топікмастера стояло питання про Самограйки, або інструмент для написання мінусів. Я спочанку запропонував йому мотіф ЕС, але він все таки наполягав на самограйці. Тож я і пропоную самограйку з хорошими звуками і модуль ЕС. Синтезатор
pete fedyshyn.. Ви хочете сказати що в сучасних інструментах нема можливості накручувати та зберізати свої звуки? Та хоч 2000 штук. У МОТІФ ХС, ХФ, ЕС, Там по поєму 4 пустих юзер банка, які для того і призначені. А можливостей не менше як на інструменті 80 років. Просто зараз мало профі музикантів, або взагалі одиниці які вміють це робити |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти