sergejkushnir | 17 Грудня 2011, о 14:59 |
---|---|
Користувач |
Все одно тайрос дасть кращу картину в звучанні |
pete fedyshyn | 17 Грудня 2011, о 22:45 |
Користувач |
Картину, може, а звук? |
unclehaphap | 18 Грудня 2011, о 01:16 |
Користувач |
Хто би того від вас сподівався :) Але для початку треба виставити свої демки, від яких би всі всц....лися від захвату, а я ще й заплакав на додачу. Я щось такого не побачив і не почув взагалі і тому вважаю ваше перебування в цій темі звичайним туризмом. Шкода, що на цьому форумі немає фічі "ігнор"...
Твердість у переконаннях, непохитність у вірі - це, звісно, дуже круто і заслуговує поваги. Але варто краплину переборщити - і все це стає кумедним та потішним. Приносьте нам позитив і надалі :) ...
Ще раз перепитаю: приклади будуть? Чи далі теоретичні роздуми з серіі "Чи є життя на Марс?і" Богдан Нестор зробив демки 910-ї, за що йому респект як опоненту. ВІд вас дочекаємся? |
sergejkushnir | 18 Грудня 2011, о 01:32 |
Користувач |
Знову дядько хапко занервувався.)))) Як тільки куплю одразу виставлю свої написані треки. Тут і без того видно що той технікс ніде не використовується. А ви впарюете людям що небуть аби не ямаху. Бо все що ямаха то є фуфло Доказів я помоєму вже предостатньо привів із звучанням ямах Зайдіть в тему про 910 я там виставив аж 2 треки реальної писаної аранжировки в кустарних умовах без студійного впливу і зведення А смішите це ви тут всіх доказами що інструменти з 80 років стоять на місці і не розвиваються Той технікс це якась пародія на самограйку про яку ніхто не чув і не знає |
sergejkushnir | 18 Грудня 2011, о 01:36 |
Користувач |
Картина звучання це є звук багатьох інструментів одразу. Це аранжировка, а не заводська демка. |
Yulianovich | 18 Грудня 2011, о 02:46 |
Користувач |
sergejkushnir, то виходить що нема ще створених демоматеріалів для демонстрації надзвичайних переваг PRS S-910? Музична спільнота повинна з нетерпінням чекати Ваших демо-треків?
|
Yulianovich | 18 Грудня 2011, о 03:03 |
Користувач |
Та і за всіх не потрібно розписуватись, що ніхто не чув і не бачив. Пишіть краще лише про себе. Можете тут дописати свої вищесказані коменти і переконання: http://www.youtube.com/results?search_query=Technics+SX+KN6000&page=1 Може світова музична спільнота і прозріє. |
sergejkushnir | 18 Грудня 2011, о 12:32 |
Користувач |
Ну і що там такого на тому відео. Є така музична спільнота яка каже що касіо самий бомбовий інструмент На ютубі можливо все знайти Приводьте приклад реальних аранжировок на ТЕХНІКС |
sergejkushnir | 18 Грудня 2011, о 13:57 |
Користувач |
Для мене інструменти які дійсно заслуговують уваги на сьогоднішній час, це Ямаха 910, Мотіф ХС, ХФ, та тайрос 3. Все інше це аматорство і забавки. Можливо ще корг 800 може з ними трохи рівнятись |
pete fedyshyn | 18 Грудня 2011, о 14:48 |
Користувач |
Ну так, а роланди фантоми, корги м3, кронос, курци, клавія норд і т.д то "аматорство і забавки" |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти