sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 22:25 |
---|---|
Користувач |
Хіба що колекціонерам або любителям антиквару.)))
28..
А мій ямаха Psr 520 |
pete fedyshyn | 19 Грудня 2011, о 22:35 |
Користувач |
ну якщо крім ПСР нічого не чути , то ПСР forever/// |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 22:38 |
Користувач |
Потім був корг па 60, потім ямаха 1100 |
unclehaphap | 20 Грудня 2011, о 10:54 |
Користувач |
А що краще: Yamaha PSR 520 чи PSR S910? |
sergejkushnir | 20 Грудня 2011, о 13:12 |
Користувач |
Дядько хапко а як ви думаєте 520? Авжеж 910 |
unclehaphap | 20 Грудня 2011, о 13:21 |
Користувач |
Ви їх порівняли? |
Yulianovich | 20 Грудня 2011, о 16:45 |
Користувач |
sergejkushnir, щось я не розумію Вас. 3 роки без інструменту?! Так Ви не практикуючий музикант, а теоретик? Може вам створити відповідний блог і там тиснути компютерну клавіатуру, раз чорно-білу не натискаєте? А то якось дивно виходить - не маючи інструменту, не граючи на клавішах, поучаєте і вчите "уму-розуму" тих хто в міру своїх спосібностей і можливостей це такой робить. |
sergejkushnir | 20 Грудня 2011, о 17:06 |
Користувач |
В мене був мотіф ес після продажі пср 1100. 2 роки я користувався ним і писав аранжировки з допомогою міді клавіатури компютерного секвенсора кубейса Недавно я його продав і дозбирую гроші на 910 так як це більш універсальний інструмент і для гри по весіллях, і для аранжировок Доречі запрацювала головна сторінка я залив одну мінусовку 1ша в списку |
Yulianovich | 20 Грудня 2011, о 17:36 |
Користувач |
Послухав. Продаж Motif ES rack правильний поступок. Так цинічно знущатися над професійними інструментами не можна. sergejkusnir, PSR S-910 Вам не допоможе. Ви дуже-дуже слабенько володієте інструментом, про немічні потуги як аранжувальника я вже мовчу. Присвятіть такой більше часу грі на інструменті, бо такой дуже вже сумно... |
unclehaphap | 20 Грудня 2011, о 17:38 |
Користувач |
Мда..... Те, що ти написав за 2 роки на Мотіфі ЕС в Кубейсі, цілком відповідає тому, що ти пишеш тут на форумі. Цілісна картина. Гнітюча. Північне пушне звірятко. Песець зветься. Якщо можеш, то більше не пиши. Благаю та молю. Цього достатньо. P.S. Можеш дати текст до тієї речі? Правда, вона мені чомусь нагадує The Godfather Love Theme (by Nino Rota) : http://www.youtube.com/watch?v=xKX67QNRwto&feature=related То, певно, в тебе її вкрали... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти