Богдан Іванишин | 19 Грудня 2011, о 02:06 |
---|---|
Адміністратор |
Сергій добрий день. Ну, скільки можна Вас просити, не поливати з "пустого в поржнє" ??? Я чомусь глибоко переконаний що "Технікса" Ви навіть близько не мацали! А знов доказуєте, своїми "флудними постами", про ті Ямахи... Тай я вже казав Вам і в приват писав що не тягайтеся з такими "грандами" як Дядько хапко і Гарвас - вони Вас зїдять і костів не лишиться з Вас Сергію... І будуть праві! А Ви, як маєте писати ту нісенітницю, ліпше би в них повчилися... Користі би більше Вам було, для загального розвитку! Чомусь (скажу за себе, але знаю що багато людей так роблять) я не стидаюся подзвонити, написати в приват і запитатися в цих людей чого не знаю... А у Вас я бачу ПИХА не позволяє! Бо Ви хочете довести, що всі тут сидять дурні, тіко Ви з Тайросом і з 910 мудрий! Даруйте але такі висновки роблю судячи з Ваших постів! Все що вони написали 100 % правда! А Ви як завжди 3 сторінки - розмова ні про шо...
P S Маєте таку файну Гектару - то грайте на ній... )))) Нахолєри Вам той Технікс... |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 14:34 |
Користувач |
Не може бути такого. Мені не потрібно вчитися ні в кого. В мене самого є вуха і добрий слух. І якщо треба я сам вивчаю специфікацію і можливості якогось інструменту, без допомоги інших. Це я вважаю краще ніж слухати переконання людей які твердо доказують що це Технікс, чи Роланд. Він набагато краще всіх ямах самограїв, бо це не ямаха, Причому я приводжу реальні докази з звучання, для переконання що це не завжди так. |
pete fedyshyn | 19 Грудня 2011, о 15:04 |
Користувач |
Мені не потрібно вчитися ні в кого, то вселяє велику надію на Ваш ріст і вдосконалення, як професіонала. |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 15:16 |
Користувач |
Якщо сам не захочеш пізнати, то цьому ніхто не навчить А якщо є бажання до пізнання професійності, то можна взути і професіонала зі стажем |
Yulianovich | 19 Грудня 2011, о 15:27 |
Користувач |
sergejkushnir, стаж і досвід це різні речі. |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 16:42 |
Користувач |
Але стаж приходить з досвідом, Для того щоб доре розбиратись в інструментах стаж не потрібен. Стаж в мене поняття як старческий маразм, який призводить до зациклювання на одному і тому ж і не призводить до вникання в новітні сучасні технології і все що з цим повязано.)) |
unclehaphap | 19 Грудня 2011, о 17:03 |
Користувач |
Навпаки, друже, навпаки.
А для того, аби їх порівняти, особливо коли вони різних десятиліть випуску, потрібен?
О, тепер все зрозуміло :) Так говорять піонери на всіх форумах, вдаючи, що тільки вони "рублять фішку" та "шарять в темі", бо, на жаль, нічим іншим похвалитись не можуть: ні досвідом, ні знаннями, ні бажанням набути перше з другим. P.S. Скільки тобі років, Сергію? Бо на фото ніби доросла людина, а читаєш пости - 16... Мені 34... |
pete fedyshyn | 19 Грудня 2011, о 17:56 |
Користувач |
досвід приходить, якщо робити правильні висновки протягом стажу, якщо ні, то стаж приходить один..... Головне не припиняти вчитися, як тільки ти вирішив, що вже навчився і вже профі, то ти як фахівець пропав...., P.S. ...мій перший cинтезатор був "електроніка ЭМ-25" у 1989р, а у 1990 ми з товаришем возили динаміки фірмові з Естонії...., як давно то було..... |
unclehaphap | 19 Грудня 2011, о 18:42 |
Користувач |
Мій перший теж - ЭМ-25, нульовий - Фаэми-М |
Yulianovich | 19 Грудня 2011, о 22:01 |
Користувач |
Мій перший ЕМІ (в 1972р.): http://www.ruskeys.net/base/unost70.php Такого самого зеленого кольору! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти