unclehaphap | 18 Грудня 2011, о 14:49 |
---|---|
Користувач |
Навіть Tyros 4 забавка? Як же ж так :( Я тільки почав ламатись...
|
sergejkushnir | 18 Грудня 2011, о 14:51 |
Користувач |
Я в основному приводжу приклади самограїв. по нормальній ціні і звуку. Тайрос 4 це дорога штука і не кожному по карману |
sergejkushnir | 18 Грудня 2011, о 14:54 |
Користувач |
Для аранжу мотіф для самограйства 910 та тайрос 3, але аж ніяк не технікс Мотіф ХС зараз можливо купити БУ за ціною нової пср с 910. Ось тут http://www.torg.ua/items/lvov_muzykalnye_instrumenty_prodam_yamaha_motif_xs6_50494917 Кроноси курци це для зовсім других потреб, для дорогих студій. Про них я взагалі не згадую Ми ж наче про самограй ТЕХНІКС говорили |
unclehaphap | 18 Грудня 2011, о 15:26 |
Користувач |
Мій дуже хороший товариш їздить з Kronos 76 по концертах. Я деякий час грав з живою весільною командою на Kurzweil K2vx. Це для тебе не буде розривом шаблону? |
sergejkushnir | 18 Грудня 2011, о 15:35 |
Користувач |
З весільною командою можна і на корг Оазіс грати. Але чи воно того варте щоб поливали сапогоном і пивом інструмент який коштує як новий автомобіль. Ми наче порівнювали самограй технікс з самограєм за таку ж ціну але кращим звуком |
unclehaphap | 18 Грудня 2011, о 15:54 |
Користувач |
Для чого знову за когось говорити? І чому обов'язково самогон проливати чи якісь інші ексцеси чинити? Самогон я не проливаю навіть на скатертину. За більш, ніж двадцятирічну практику не було жодного "напряжного" випадку, хоча роки/місця/контингент був ще той? І села з боронами були, і кабаки-фортеці :) Це не аргумент музиканта, це аргумент дешевого ремісника - взяти на шару, обмотати целофаном, відтарабатини кілька сезонів і старатися продати за ту саму ціну. Тепер ще простіше - клавішу можна не возити :))
Не зовсім. Ми порівнюємо, вірніше намагаємось коректно порівняти два інструменти з однаковою ціною, але з різним звуком. От тільки щось не виходить порівняння. Ну що ж, доведеться чекати... |
Yulianovich | 18 Грудня 2011, о 17:39 |
Користувач |
sergejkushnir, Ваші твердження що однокланики Motif XS, XF від інших виробників це "аматорство і забавки" говорить хіба про Вашу компетенцію в даному питанні. Більше нема що додати. Мені направду Вас шкода. |
Yulianovich | 18 Грудня 2011, о 17:39 |
Користувач |
По сабжу: щоб мати реальне уявлення про інструмент, то потрібно його і реально слухати. А слухання демок це швидше для ознайомлення. Тому й ходять на симфонічний оркестр в філармонію, хоча можна послухати по телевізору. |
Yulianovich | 18 Грудня 2011, о 17:40 |
Користувач |
Шкода що черговий раз тема перейшла в пустопорожнє базікання. |
sergejkushnir | 19 Грудня 2011, о 00:51 |
Користувач |
Я не тільки демки слухав, а й писав аранжі на Мотіф ЕС. Жаль що не працює головна сторінка, так би залив парочку для ознайомлення Мотіф ХС ще потужніший по звукам з тим же функціоналом А знаю ці інструменти до самих корневих настройок. Я коли купив цей Мотів то 3 тижні його розчихляв, аж поки почав писати на ньому |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти