Yulianovich | 25 Січня 2012, о 12:55 |
---|---|
Користувач |
hoptij2010, ні про яку ліцензію говорити не можна. Це звичайне перенесення виробництва дешевшого сегменту тварів в КНР. А з риторичними питанням "а що краще...", панове, припиняйте вже. Хочете порівнювати, то вказуйте модель, модифікацію, рік випуску і т. ін. Годі флудити. |
hoptij2010 | 25 Січня 2012, о 14:46 |
Користувач |
Ігор Гарвас мене цікавило лиш одне - де збирають DYNACORD POWERMATE 1000-3. Судячи з того що ви написали, я отримав відповідь на своє питання. А форум для того і є,щоб кожен міг висловити свою думку. І моделі вказані. Що ви маєте на увазі флуд? |
vikto | 25 Січня 2012, о 15:02 |
Користувач |
dynacord pm 1000-3 якщо китай? то що це змінює? |
sergejkushnir | 25 Січня 2012, о 15:19 |
Користувач |
MADE IN CHINA |
sergejkushnir | 25 Січня 2012, о 15:29 |
Користувач |
Отожбо й воно. Китайці збирали того вже воно й не звучить як 2 динакорд германський плотно і напористо. А серединку можна добавити в 2гому
А це я у вас питаю. З чим ви порвнюєте що динакорд для вас звучить пластмасово? По моєму навпаки динакорд має самий правильний і чесний звук, в порівняні з всіма іншими пультами в такій же ціні, окрім Саундкрафта М4, М8, М12. та А&H Візарда. в яких нема встроєних реверів
|
hoptij2010 | 25 Січня 2012, о 16:01 |
Користувач |
DYNACORD POWERMATE 1000-3 з DYNACORD POWERMATE 1000-2. |
Yulianovich | 25 Січня 2012, о 16:05 |
Користувач |
hoptij2010, на початку обговорення була фраза: А що на вашу думку звучить краще як динакорд? |
Yulianovich | 25 Січня 2012, о 16:20 |
Користувач |
sergejkushnir, бідні китайці немають нінайменшого відношення до втрати якості. Вся вина на виробнику - німецькій фірмі Dynacord. Що виробник заклав - з того і зкручують. Яку технологію фарбування вказав - так і фарбують. При чім тут китайці? Завтра перенесуть завод в Індію (як Marshall), чи В'єтнам то що, індуси, чи в'єтнамці будуть винні? |
hoptij2010 | 25 Січня 2012, о 17:21 |
Користувач |
Мені більше подобається звук Soundcraft LX7 чистого англійця. Але в даний час DYNACORD POWERMATE 1000-3 як на мене - практичніший. |
sergejkushnir | 25 Січня 2012, о 17:35 |
Користувач |
Я так не вважаю! Якби це все збирали в германії, то там поки воно не пройте 20 тест- контролів на надійнійсть і стійкість фарби на корпусі а також надійність фейдерів, крутилок та ін. Товар до рук покупця не дійде. А в китаї трах-бах за 3 дня 2 тисячі апаратів, і гайда на продаж поки ще все свіже, бо новинку розбирають дуже добре особливо коли по нормальній ціні. А німцям відщитують гроші з продаж і всі задоволені. Як ви думаєте чого ціна 3 динакорда зовсім недалеко стоіть від старого 2? Звідси ясно що комплектація і все інше стало дешевшим як то було раніше
А хто буде винен?.)) Покупець товару, бо він нехотячи пальцями чіпляв корпус коли регулював звук.)). Певно ні Який завод, і виробник збирає той і відповідає за товар. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти