vikto | 25 Січня 2012, о 21:00 |
---|---|
Користувач |
MAG MD 534 набагато якісніше ev live-x ? виробник китай. |
sergejkushnir | 25 Січня 2012, о 21:47 |
Користувач |
А я ev live-x навіть не думав брати. Я знаю що це бюджетні колонки китайські. Мені поки що хватає магів. А далі подивлюсь як робота піде то може й візьму парочку якихось активних колонок для виїздів і для ресторану
|
Yulianovich | 25 Січня 2012, о 23:48 |
Користувач |
Сергію, Дінакорд закладе в технологію дешевші фейдери і будуть їх ставити і в "Германії". Країна тут не має значення. Китай випускає дуже якісну продукцію в США, в Европу (я взагалі маю на увазі). Виробництво Хармана майже все в КНР. І нічого, цілий світ купує і носом не крутить. В Вас який компютер, американський, німецький? Я розумію що Ви в ейфорії від придбання, з чим Вас і вітаю. Але до цього мікшера потрібні відповідні і АС і підсилювач. Тільки тоді він буде звучати як "Дінакорд"! MAG-и аж ніяк тут не в тему. |
sergejkushnir | 26 Січня 2012, о 00:14 |
Користувач |
Я знаю що хороша акустика, теж має покращення в звуці. Але на даний час, і в звязці Динакорд CMS 1000-2 + Парк V4-2400 + МАГ 534 теж непогано звучить. Краще як з пультом ямахою MG Акустика хороша в мене в планах на майбутнье. Все одразу купити не можу, в звязку з незначними фінансовими можливостями.)) Від підсилювача тут мало що залежить. Парк непоганий підсилювач! |
Богдан Іванишин | 26 Січня 2012, о 00:14 |
Адміністратор |
Сергій, приєднуюся до Ігора, Китай робить дуже якісну продукцію, на фірмових комплектуюючих. Але для розвинутих країн - які поціновуюють якість і признані стандарти, тої (якісної) продукції! Але є така продукція, яка так і зветься - Made in China / For Ukraine... Неважко здогадатися, яка там буде якість )))))) Просто рахують нас за третьосортну сторону і дистребютори беруть як раз той товар "для україни", а ми - то чемно ГАМАЄМ... Тут повністю погоджуююсь з Вами Сергію! |
Богдан Іванишин | 26 Січня 2012, о 00:18 |
Адміністратор |
До речі вітаю з покупкою! Але тепер тре збирати гроші на ТРАКТ того самого рівня... бо в МАГИ - то як мертвому кадило ))) |
sergejkushnir | 26 Січня 2012, о 00:24 |
Користувач |
Та все одно якось коли береш в руки річ зроблену в японії чи в германії то якось спокійніше. Не раз довелось розбирати японські магнітофони плеєра чи іншу техніку. Та там наскільки все продумано, все на металевих конструкціях, зкручено болтами і все таке інше...
|
sergejkushnir | 26 Січня 2012, о 00:25 |
Користувач |
Дякую!
Я знаю але поки що і так рівень якості підвищився в 2 рази в порівнянні з тим що було без динакорда Доречі, яку б ви мені недорогу акустику посовітували. Актив або пасив для хорошого рівня |
vikto | 26 Січня 2012, о 07:57 |
Користувач |
Electro-Voice ZX5A |
Yulianovich | 26 Січня 2012, о 13:19 |
Користувач |
"Недорога АС" і "актив чи пасив хорошого рівня" це взаємовиключення. Чудеса тільки в казках. Працюйте на тім що є, потім докупите що гідне. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти