sergejkushnir | 26 Січня 2012, о 13:31 |
---|---|
Користувач |
Electro-Voice ZX5A щось вони мені не дуже подобаються. Мені більше до вподоби серія Electro-Voice Tour X наприклад TX1152. |
vikto | 26 Січня 2012, о 13:42 |
Користувач |
Electro-Voice ZX5A щось вони мені не дуже подобаються. |
sergejkushnir | 26 Січня 2012, о 14:19 |
Користувач |
Я не слухав ні ЗХ5 ні тури. Просто вигляд в турів якись більш професійніший здається Вони що гірше звучать як пластикові? |
Yulianovich | 26 Січня 2012, о 16:43 |
Користувач |
|
schumi | 30 Січня 2012, о 11:04 |
Користувач |
Дінакорд -серйозний бренд і підхід до контролю та конструкцій фундаментальний.Повірте те що він виготовляється в "чайніку" однозначно не показник.Звучати 2 серія з 3 буде однозначно по різному по перше внесені конструктивні зміни, по друге в б\у пульта присутнє таке явище, як підсохші конденсатори, що також впливає на зміну звучання. ну і в принципі "чесний" звук, він сам по собі можна сказати "плоский та пластмасовий" . А дінакорд - це завжди ДІНАКОРД !!!!!! Це один з підрозділів BOSH, фактично основним критерієм політики якої - НАДІЙНІСТЬ !!!!! Якщо не помиляюсь в верховній раді до тепер стоїть система пожежного опівщення дінакорд, якій кажись поза 20 років і за ці роки, при планових контрольних перевірках не було ні одного збою в спрацюванні.(тому стоїть ще й досі :) )Як на мене дискусія між серіями 2 та 3 досить суб"єктивна і не зовсім справедлива.А еталон звучання в кожного свій. Знову ж момент на якій акустиці порівнює ???? В деяких випадках та "вуликах" і MIDAS може не сподобатись в звучанні Та й лишній раз дивують відгуки по апарату за методами "Просто вигляд в турів якись більш професійніший здається" Якщо висновки по звучанню ZX та TX робляться по вигляду то акценти "німець та китай" звучать теж трохи банально...... |
Zh_serhij | 30 Січня 2012, о 19:26 |
Користувач |
Я не слухав ні ЗХ5 ні тури. Просто вигляд в турів якись більш професійніший здається sergejkushnir , якщо вибираєте по вигляду, то варто звернути увагу на саундкінг, в них деяка акустика шкірою обтягнута, дуже круто.
|
sergejkushnir | 30 Січня 2012, о 21:53 |
Користувач |
А я і не знав! Дякую за пораду... Обовязково зверну увагу.. |
hoptij2010 | 31 Січня 2012, о 15:16 |
Користувач |
Порівнювали на EV ZX5. |
sergejkushnir | 1 Лютого 2012, о 01:34 |
Користувач |
Так! Звучить на них дуже добре. Підключались через підсилювач парк аудіо
|
AndreyLena | 6 Лютого 2013, о 21:13 |
Користувач |
а скажите коллеги никто не обращал внимание на серию DYNACORD 1000-3 + CORUS C 12.2 + CORUS sab 1.15. Хотелось бы услышать мнение на такую композицию,буду благодарен за любые мнения,спасибо
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти