fantazer | 21 Травня 2013, о 13:26 |
---|---|
Користувач |
Ходять чутки, що є багато глюків у цьому інструменті.Хто користується- охарактеризуйте його. |
Василь Ємець | 23 Травня 2013, о 17:25 |
Користувач |
так є |
Василь Ємець | 23 Травня 2013, о 18:11 |
Користувач |
Це переважно з відтвореням mp.3 файлів.Після певного часу роботи не читає mp.3 Перезагружаю і все норомально |
Studio | 28 Травня 2013, о 12:43 |
Користувач |
Можливо проблема в самих мр3 файлах. Типу бітрейт , чи назви кирилецею - ??? Можете описати проблему детальніше-? |
Андрій Струков | 16 Січня 2014, о 23:50 |
Користувач |
На щастя такого не мав, працює як годинник. |
Володимир Кривак | 7 Квітня 2014, о 23:28 |
Користувач |
в мене працює добре. А яка операційка стоїть?
|
Ivan2912 | 9 Квітня 2014, о 15:57 |
Користувач |
В мене також све окей. Але якупляв недавно такщо операційка в мене вже нова з заводу. А ті що купляли швидше треба обновити на нову тоді буде без проблем. Просто коли почали випускати щось вони недоробили але потім на сайті виставили офіційно нову прошивку і все пішло як по маслу вже ніяких глюків... |
Pyslan | 22 Квітня 2014, о 13:47 |
Користувач |
в мене працює добре , єдина проблема це коли загружав стилі з інших коргів деякі стилі починали заводитись , приблизно такий звук як ревер на безкінечному повторі . Я такі стилі просто видаляв .
|
Андрій Струков | 22 Квітня 2014, о 17:51 |
Користувач |
У мене таке теж є, натискаю на кнопку shift та start і все проходе |
Володимир Кривак | 22 Квітня 2014, о 21:24 |
Користувач |
якщо заводить то просто підстав свої звуки на барабани і збережи і все буде ок. просто якщо в барабанах використовувались юзерні звуки а ти їх не скинув до себе тоді він так блудить. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти