Pyslan | 22 Квітня 2014, о 21:32 |
---|---|
Користувач |
зрозумів попробую |
Ivan2912 | 23 Квітня 2014, о 12:21 |
Користувач |
В мене теж таке було-я думав що це якись глюк або пипа.але ці стилі видалив і все оекй... |
Pyslan | 23 Квітня 2014, о 22:48 |
Користувач |
Попробував загрузити стилі що раніше глючили , поміняв на них інші ударні і все нормально . і ця штука з кнопкою шіфт і стоп теж працює . дякую за підсказку. потрібна прошивка до корг с-520DR може хто має бо неможу нігде скачати |
Андрій Струков | 3 Серпня 2014, о 15:34 |
Користувач |
Замінив операційку на останню версію але на жаль при відтворенні мп-3 стався глюк, Корг не відтворював не один файл мп-3, довелося робити перезавантаження інструменту. Хоча де які музики казали на форумі що при заміні операційки на останню версію ця проблема зникне, на жаль це не так |
Андрій Струков | 3 Серпня 2014, о 15:36 |
Користувач |
Колеги що порадите, може знов перебити ОС.??? |
Володимир Кривак | 5 Серпня 2014, о 00:07 |
Користувач |
Ти знаєш Я в шоці в мене подібних приколів небуло. Операційку можеш перебити воно не зашкодить. а флешку ти форматував клавішею? |
unclehaphap | 5 Серпня 2014, о 00:58 |
Користувач |
1. Вкотре пишу - локалізуйте проблему, а не "дєлайте волни". Викладіть файл і попросіть інших власників ПА600 перевірити його на своїх інструментах. Проаналізуйте кодек, бітрейт, можливо має місце несумісність. 2. Перезаливати операційку без потреби не раджу. Для флеш-пам'яті кожна операція запису зменшує ресурс. А якщо врахувати, що гіпотетично він там невеликий (ніхто з виробників не планує сотні і тисячі апдейтів, а зекономити на комплектуючих ой як любить), то ризик передчасного виходу є доволі значним. Деякий час тому мала місце прикра тенденція смерті внутрішньої флеші в Alesis Micron під час масового завантаження патчів за допомогою Sysexів. Не оминуло і мене… |
Андрій Струков | 5 Серпня 2014, о 21:16 |
Користувач |
Флешку клавишою я не форматував, хоча треба спробувати форматувати у самому КОРГІ. Дядько Хапко саме цікаве те що не один файл мп-3 не запускався, хоча лічильник на дісплее показува відлік часу але звук не відтворювався, після перезагрузки все пішло як треба. |
Володимир Кривак | 7 Серпня 2014, о 12:36 |
Користувач |
я схиляюся до думки що це в тебе якийсь брак виробництва хоча сто відсоткової гарантії дати неможу. В мене Богу дякувати проблем немає. |
misha2 derenivskiy | 15 Вересня 2014, о 13:33 |
Користувач |
Доброго дня. Перепробував загружати різний контент в корг па600 і ніяких глюків не замвітив окрім деколи якщо десь неспівпадають барабани то заводиться або тріщить . От тільки незнаю як активувати картку памяті мікро сд. А так інструмент нормальний крім клавіатари. Таке враження що запхали дешеву ямаховську клавіатуру. З мп3 файлами проблем небуло грає все.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти