electromuzik | 9 Вересня 2015, о 23:58 |
---|---|
Користувач |
В такій ситуації я б зреагував так: вивів на бік для розмови і прямий удар. |
Вадим Тулейбич | 10 Вересня 2015, о 07:27 |
Користувач |
Блін ,хто сидить на моїй сторінці?????????????????? Може досить вже ??????????? |
electromuzik | 10 Вересня 2015, о 08:29 |
Користувач |
Ага, гімн України тобі не подобається? Шансончик расейський кажеш іграєш для москалів і то бігом щоб грошенят підзаробити.А знаєш скільки за слова "Ще не вмерла Україна" наших батьків та дідів в ті часи по тюрмах згнили! А скільки справжніх українців гине в АТО віддаючи своє життя за Україну.А ти так легко Україну продаєш! Ну ти Вадім Тулейбич і мудак! |
Gocan | 10 Вересня 2015, о 08:30 |
Користувач |
NO Coment: треба грати ВСЕ Називаєм речі правильно - включати все! |
Вадим Тулейбич | 10 Вересня 2015, о 09:00 |
Користувач |
. |
electromuzik | 10 Вересня 2015, о 09:05 |
Користувач |
Слухай Тулейбич, ти що зовсім поїхав? Я твій ІР адрес знаю, за такі слова можеш дорого заплатити!
|
Вадим Тулейбич | 10 Вересня 2015, о 14:03 |
Користувач |
Я не зрозумів !!!!!!!!!!! А хто це взагалі пише від мого імені ???????????????????????? Яка сволота поміняла мені аватарку і підпис ?????????????????????????? Що це коїться ???????????? |
Вадим Тулейбич | 10 Вересня 2015, о 14:12 |
Користувач |
Я в цій темі участі останні часи участі не приймав!!! Це що зломали сторінку чи як це називається??? Нарисую, їй Богу трактором голову переїду!!! |
"стара хата" | 10 Вересня 2015, о 19:57 |
Користувач |
ОГО ...куда завертає ...мир Вам (нам) браття. не сваріться бо москаль з того тішиться. може то залежить від регіону, але музикант може спробувати "дипломатично" пояснити публіці що пісні що прославляють рускій мір є не доречні до виконання в час агресії расеї. я дуже поважаю класні рос пісні (життєві, зворушливі.....), але не час ... І ще музикант не має боятись думки "якщо я не заспіваю шансон то власник мене прожене" Є речі що не продаються. ПРОШУ АДМІНІВ ВИДАЛИТИ ТЕМУ |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти