Тiнь | 30 Жовтня 2014, о 17:49 |
---|---|
Користувач |
Юліанович, грайте собі і вдоль та впоперек як завгодно за свою ціну. |
Gocan | 30 Жовтня 2014, о 18:56 |
Користувач |
Юліанович, мої вітання! Якщо цікавить "на добрий-день" в районі Богородчан можу щось вирізати з свого і закинути на YouTube, думаю знайду. Лейбова поруч, буде вільна хвилина - зустрінемося. |
Yulianovich | 31 Жовтня 2014, о 01:23 |
Користувач |
Скажу що Ви, Дядя Вася, дууууууже крутий пєрец!!!
ОК! Буду радий бачити. |
Тiнь | 31 Жовтня 2014, о 07:30 |
Користувач |
Ну звісно,що тут відповіді не буде на моє запитання. Я її і не чекав. Бо цей Юліанович питання тільки й вміє задавати, а відповідати на чужі-тай слів нема. ))) |
Kuzma | 31 Жовтня 2014, о 14:53 |
Користувач |
Грайте що просять, і все буде чікі-пікі. Вас будуть поважати і будете бабки заробляти! Дядя Вася , " Мурку " не граю , "Афіцери, расіяне , за свабоду да канца.." не граю , Гімн України п"яному мурлу не співаю. Принципово . Бо себе поважаю. |
bodja bear | 31 Жовтня 2014, о 15:58 |
Користувач |
Не екстрасенс ,але м чую шо Вуйко Василь скоро поїде в Баню...шмаркач то якось низько ...рівень Мурки не вище |
unclehaphap | 31 Жовтня 2014, о 16:16 |
Користувач |
З бана в бан. Динамічне життя в чоловіка. Ше навіть не встиг новий аккаунт загріти :) ... |
nachtigall_ua | 31 Жовтня 2014, о 18:17 |
Користувач |
Дядя Вася, ну ви прям шахтьор по лабі... а шо ж так мєлко то по ціні за вечір... може ви вважаєте що то є "лабушина круть" лабати хмару банкетів за якихось 1500грн і не старатись підняти вищу ціну відповідну до сьогоднішнього дня. То як ті шахтьори - платню їм не збільшують, а норми утроюють, а вони всеодно лізуть в ту шахту, бо вони ж "шахтьори, блін, ми рождєни для жизні под зємльой"...:)) Я наприклад завжди вважав і вважаю, що краще залабати менше, але за високу платню...але то вже моє ІМХО, Хоча кожен сам собі бухгалтер... он китайські Сеннхайзери теж дешеві і їх так бага-а-ацько, але...:))
|
Олександр Тимошук ... | 31 Жовтня 2014, о 18:41 |
Користувач |
Я з Волині. За весілля беру 2000. В живу не граємо, все під фонограми. В наших краях жива музика то взагалі рідкість. Відносно замовлень то чому б і ні, заказують пісню - співаємо, а ще особливо коли приходить пяний гість і кладе 50, а то і 100 гривень за пісню. А співати то однаково треба, то за додаткову плату воно ще й веселіше получається. "Мурка" - на весіллях цей шедевр якось не модний, а от памятаю замовили одного разу, на весіллі "Господа офіцери" то нагло збрехав, мовляв нема в репертуарі бо відчув що зараз, при такому розкладі з москаликами не зможу виконати цю пісню. А, ще скажу, що граємо по двох, більше в колективі то в нас не заведено. |
Віталік Вус | 31 Жовтня 2014, о 19:43 |
Користувач |
цей шмаркач (Юліанович) А не хамити людям западло вважається в ваших краях?Тим більше старшим і шановним? Ше навіть не встиг новий аккаунт загріти :) ,я також викупив хто то є.Дедуктивний метод рулить(ІР не перевіряв). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти