Віктор G. | 2 Грудня 2014, о 15:51 |
---|---|
Користувач |
Якщо на куфайці написати патріотичне гасло - вона норковою шубою не стане. дядявася самі зволили видалити свій пасквіль, в котрому вельми негречно, м'яко кажучи, висловили свої думки щодо Героя України Степана Бандери і його послідовників. Натомість вписали "Слава Україні". Воістину в куфайки - "ні флага, ні родіни". |
Віктор G. | 2 Грудня 2014, о 15:54 |
Користувач |
Дядьку Хапко! Респект! |
Віталік Вус | 2 Грудня 2014, о 19:31 |
Користувач |
Патріот і націоналіст це той, хто бере своє і не користується чужим, не використовує чуже А ти себе ким позиціонуєш?Патріотом?Значить і націоналістом,по твоїх словах.Так?Нє? Далі: бере своє і не користується чужим, не використовує чуже
отакі загальні,без конкретики,фрази-признак конкретного "баклана".Якщо не згоден,то обгрунтуй популярно..."Іноді краще жувати,ніж говорити"(с). |
Віталік Вус | 2 Грудня 2014, о 20:19 |
Користувач |
Вадим-немаю нічого спільного з ним А тут цікаво:чого відхрещуємося від "Вадима" "не знаючи" про кого мова?Конспіраційо як у Штірліца... "Будь собою,пий Sprite" (с). |
Тiнь | 2 Грудня 2014, о 20:29 |
Користувач |
А я відки знаю якого вадима ви мені приписуєте !!!??? Я що,за кожне поголів,я скота маю на собі хрест нести !!??? |
Віталік Вус | 2 Грудня 2014, о 20:42 |
Користувач |
А чого ж не питаєш якого?Підказка:того,що має KORG i30. |
Тiнь | 2 Грудня 2014, о 21:35 |
Користувач |
А це вже цікаво про корг і30. Не памятаю точно як звати, але так, я питав в колег тут на мінус Львів про нього, але ніхто конкретно про нього не сказав. На скільки я пам,ятаю він також з Одеської області. В нього тут на сайті є багацько молдавських мінусів, то я хотів би з ним домовитися про обмін такими речами, тобто, щось я йому, а щось він мені. Ось якось так. А те що ви мені приписуєте --ви помиляєтесь. Я був Василем, тай здохну ним. |
Олександр Тимошук ... | 7 Грудня 2014, о 00:48 |
Користувач |
Тема "Народ хоче "Мурку"". Цей народ нас, музикантів, кормить. Без народу і ми ніщо - хоче народ - народ одержить. Саме з того, що я виконую народні забаганки мої діти мають що їсти і в що одягтись. |
Yulianovich | 7 Грудня 2014, о 01:18 |
Користувач |
Невірно. Музикантів годує МУЗИКА.
Відповідайте за себе, Ви не народний депутат, а всього лиш виконавець "Мурки". |
Віталік Вус | 7 Грудня 2014, о 14:07 |
Користувач |
Yulianovich,відповідь достойна. Ше би щось гостреньке декого запитав...Та цур йому:зараз флейм почнеться.Та й на попередні питання він стидливо змовчав,не факт,що зараз відповість. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти