bodja bear | 5 Липня 2014, о 02:23 |
---|---|
Користувач |
Єй рєбяти стапе,для басоти тоже шота нада лабати,пацани які жизні бачили ,тоже вася мають право під нарумальне музло мальоха прікалотися,а то шо получається ботани будуть ласти давити а братва буде тухнути дета в угалкє...галімий рамс....папрощє пацанята нада бути ,папрощє.... і народ потяниться і шота рублів ше вам закине за це))))))) П.С. Від тюрми і суми не зарікайся |
Kuzma | 5 Липня 2014, о 17:20 |
Користувач |
п.Бодя , я від суми дійсно не зарікаюсь , а від тюрми ТАК. Скинули , Богові дякувати , зековську банду. Перпрошую за оффффтоппп. |
bodja bear | 5 Липня 2014, о 18:50 |
Користувач |
п.Kuzma а якщо за фанєру введуть кримінальну відповідальність?от було-б весело |
"стара хата" | 6 Липня 2014, о 00:17 |
Користувач |
шановний Бодя lykovskij чого ви сі парите,що за фанєру введуть кримінальну відповідальність? ви граєте на файнім Басі (на знимці видко) і певно більше вживу і Вам відповідльність не грозить..Але ваш багатий запас жаргонної лексики наводить думки про Ваше ймовірне "сумнівне" минуле. ( або Ви суперовий артісст). Я хотів знати думку музикантів: "мурка " і т.п. це погано чи добре на весіллі і чи варто її виконувати і інші подібні шедеври |
bodja bear | 6 Липня 2014, о 01:21 |
Користувач |
Шановний "Стара Хата" ваші непевні висказування в бік моєї "лебідки", наводять мене на думки про ваше "сумнівне майбутнє"...не так суттєво на чому грати,важливо як грати, ось доказhttp://www.youtube.com/watch?v=Y7mM2j-jM7k А безпосередньо по обговорюваному питанні скажу словами одного з мастадонтів нашого форуму :"а що власної думки немає?" Блатняк звісно на український забаві то не є добре ,але знати пару речей тюремної романтики має кожен лабух ІМХО ...Слухати шушару це одне ,але може так трапитись що на забаві буде серед гостей якийсь дуже Авторитетний Чєловєк і ви за умови небажання заспівати йому його улюблену музику ризикуєте вийти з бенкетного залу в перед ногами...то вася ,житєйська мудрість P.S І чо тілько файний бас граю ше на файній гітарі ,файній кляпі ,на файній бабі і ще на купі всього файного.... |
Yulianovich | 6 Липня 2014, о 02:00 |
Користувач |
До чого ці понти, колєги? 15 років тому грали "Мурку" і не "муркали", бо можна було б "хапнути" і фізично і морально. Тепер коли часи змінилися всі хоробрі. Щодо репертуару, то завжди грали те, що хоче публіка. В останні часи хіба "граю що хочу", але і замовлень, і заробітків значно поменшало. Музикант завжди має вибір: не прогинатися і бути напів голий-босий, або запопадливо виконувати захцянки замовників і хапнути побільше. І не в мові, чи музичному напрямку справа. 1987р. на весіллі в Винниках підійшов фраєр (начальник зміни на Мостиській митниці) кинув 150 рублів (грали весілля за 650 на п'ятьох) і замовив "Час рікою пливе" три рази підряд... Та і грають тепер не те що "хочуть і можуть", а те що "мають" (фонограми). Моя імха: для музиканта бути залежним від жалюгідних mp-3 файликів більш принизливо, ніж виконувати пісні які не подобаються музично, чи ідейно. Так що прошу не забувати, що Бах, Моцарт і инші Великі були придворними музикантами. Грали, і писали музику далеко не ту, яку хотіли. |
bodja bear | 6 Липня 2014, о 02:46 |
Користувач |
Во Юліанович за базар атвєчяє,як завжди в тєму,повністю солідарний ... |
Олександр Шулик | 6 Липня 2014, о 10:18 |
Користувач |
Одного разу (давненько це було) за "Мурку" я отримав ще пів ціни за весілля, зігравши її всього двічі. Та й не так часто цей "шедевр" замовляють. А от що я принципово не граю - так це "Чоботи з бугая" і т.п. |
Володимир Боршош | 6 Липня 2014, о 12:19 |
Користувач |
"Мурка" - то вже класика, на замовлення граємо - знають усі і танцюють усі. А якщо ще прикольно об"явити і плюс мій саксофоніст вийде на центр танцпола - публіка в захваті. Так як такі "евергріни" граємо вживу то можна плавно перейти на "Одессу", "На морском песочке", 7-40, канкан і т.д. У нашій роботі головне - задоволення клієнта(і наше - у виді $$$). Ще один плюс Мурки - класна гармонія, можна в своє задоволення поімпровізувати і з мелодією, і з акордами Це моя особиста думка як лабуха з майже 30-ти річним стажем))) |
Studio | 6 Липня 2014, о 13:44 |
Користувач |
Слова з ,,Мурки,, мають містичну дію. ,,Прибила в Одессу, банда из Ростова...,, Співали-повторювали це, - і банда із Ростова таки прібіла, в Донецьк... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти