DJ | 27 Грудня 2014, о 16:45 |
---|---|
![]() Користувач |
Доброго дня всім.Так дійсно тепер всі беруть в валюті я писав що у нас 1800 гр це ціна 2013 року. а тепер всі беруть тільки ввалюті 250 дол. і стараються триматися одної такси. є пару груп що можуть скинути ціну на смішну а потім бероть дорожче. так вони заінтирисовують людей . це тоді якщо грають в новому місці.В мене це було паро раз . більши дисяти років назад коли за весілля брале ще по моєму гривень 400 за вечір . а вони 150\ 250 гр так пару рас. а коли вони були зайняті і люди приходять до вас і починається а чови берети стільки а там грали за стільки. І ми звісно говорили беріть тих що грали дешевше.але ми стояли на своїй ціні.це було добре як людина чужа. А як знайома вжемне приятно було особливо як постояні кліенти . бувало що сварилися.і вони брали тих дишевшиг але вони вже не брали 250а 600 гр.просто робили на зло.Вот би було як років з 25 назад коли за цим слідкували. була такса напремир 100 гр. звісно бувало так що хазяїну музиканти говорили ви кажіть всім що сто гр, а ми заграем за 70 гр.і тоді підсилали до хазяїна підставну людину ,ті що дивилися за цінами.Підходив до хазяїна тихенько запитував скажіть так хлопці гарно грають хочу собі заказати. і питали ціну .Обично хазян відповідав так беруть сто а ле з мене сто тільки нікому не кажіть. і тоді коли люди йшли за стіл били просто дінаміки. і щож їм боло тоді робити коли в тебе на весіллі 300 чоловік. а попробуй знайди тоді нову аппаратуру. це не вигадки я придумав це було дійсно так. а тепер хто як хоче так і робить. вот тільки я не знаю скільки зарас бере один гурт . в 2013 брали 5000 гр з тамадою коли в нас всі 1800. ну там було дійно не жалко заплатити, звук десь 6 кіловат і музикантів вісім чоловік. це дійсно жива музика.а скілльки беруть у вас якщо не секрет. |
Yulianovich | 27 Грудня 2014, о 20:11 |
![]() Користувач |
http://girko.net/lviv/muzykanty/ http://ya-plus-ty.com/cat/9-muzyka/lviv/?price=&status= http://www.best-wedding.com.ua/muzuchni-gurty-na-vesillya-lviv/index.html |
Вячеслав Нашемпа | 27 Грудня 2014, о 20:44 |
![]() Користувач |
В цьому році в ресторані "Батьківська хата" мені за новорічну ніч запропонували "аж" 2500 гр.,За ці гроші хай співає їм їх власник"співучий ректор" Поплавський в дуеті з Мацевком!!! |
Kuzma | 28 Грудня 2014, о 18:28 |
![]() Користувач |
Під впливом...економічної , політичної ситуаціїї , звичайно , свій перший пост дійсно "заполітилізував")). Панове, все просто. Хто , як себе цінить і чи користуються попитом його послуги. Для когось - 2000 грн. гроші. , для когось - просто "парнас". Чи дбає власник про репутацію закладу , запрошуючи більш - менш професійне виконанння ...чи приїдуть два хлопаки з сусіднього села в місто та поволають під галімі , в основному , фанери - публіка ж танцює!))) "Білі троянди" ТІК у всіх однакові і Дзідзьо тим більше поділився "Павуком"))) . |
Богдан Іванишин | 28 Грудня 2014, о 21:36 |
![]() Адміністратор |
Ми особисто називаємо ціну в доларах, коли клієнт просить по якому курсу - тоді шукаємо компроміс! І знаходимо його, без проблем! |
DJ | 29 Грудня 2014, о 01:16 |
![]() Користувач |
Я хочу добавити по поводу сила.Сільські хлопці набагато більше зараз грають в живу ніж з міста.В місті музиканти мають халтури по дві втиждень а сільські дві в місяць. І звісно музиканти з села стараються переграти городцких і купляють не гіршу аппаратуру.Це було раньше складно достати якусь плюсовку щоб переписати слова а зараз село на одному рівні.ДА може вони й беруть дешевше на гривень пятдцот а куди їм діватися в такий важкий час. коли в селі в рік одне весілля А молодь вся повиїджала в город.Я був всвої систри на весіллі там наже марш вживу не грають . А в ресторан чужих музикантів не допускають. А репертуар дуже старий ак би я знав тих музикантів раньше то краще б заказали ресторан в другому місці .В них з нового репертуару було тільки пару пісень дідзьо а все остальне 80\90\2000 роки.А клавіша 51 ямаха. звук правда був достойний.І за весілля з тамадою взяли 3000 гр.А наші музиканти всі брали тоді 1800 і тамада 800. Вот вам і городцкі.Вибачте я не маю проти ні міста ні села.Я наоборот бажаю вам грати і процвітати . в цей складний час . |
Валерій Ігорович | 19 Серпня 2015, о 16:03 |
Користувач |
Я бачу тут відписуються в основному круті грамотії ( 250 баксів = 5750гр.) Де ж це такі гроші платять?. Враховуючи те, що у людей зарплати остались попередні. За 2500 новорічну ніч в падло грати. Так хлопчики - мабуть ви ще не сосали лапу. Або гоните дешевий базар.... ps: Іще одне - бісять обсирони про хлопчиків з ноутбуками і дешевими фанерами. На різні свята і весілля замовляють людей які вміють створити святкову атмосферу. А завдяки чому і як вони це роблять хай вас це не турбує. Я лабаю весілля з 80-их років і не дам в обіду нашого брата всяким заздрісним язикам. |
Андрій Струков | 19 Серпня 2015, о 22:18 |
![]() Користувач |
Да, хлопці, а тут кажеш ціну 1500 грн. а люди за голову хапаються від жаху... |
ZZ2000 | 19 Серпня 2015, о 22:44 |
![]() Користувач |
Valerik, за вікно глянь, |
ZZ2000 | 19 Серпня 2015, о 22:52 |
![]() Користувач |
Андрій Струков, що тут вдієш, різні області країни - різні звичаї та ціни на послуги. Ну нада ж рифма вийшла... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти