Zh_serhij | 19 Червня 2020, о 18:34 |
---|---|
Користувач |
Не розумію, що робить HD 32 в темі "лабання без саба", де стоїть 12 динамік з катушкою 2.5. |
Zh_serhij | 20 Червня 2020, о 15:28 |
Користувач |
До прикладу я мав FBT ProMaxX 14A і придбав FBT HiMaxX 40a то хлопці не повірите але Хімакс двнадцятка вставила промакса чотирнадцятку на ура по всьому А що там порівнювати, це колонка вище класом. Не бачу змісту в такому порівнянні. |
Ivan2912 | 20 Червня 2020, о 21:48 |
Користувач |
Завжди порівнюю навіть так чисто для себе, Дуже мене вразив саб FBT HimaXx 100sa. Я думав що з FBT promaXx 15sa з цим Хімаксом будуть грати десь на рівні бо у промаксі заявлено 1200 ват і 136 децебел у піку а у Хімаксі 900ват і 139 децебел, Звичайно що промакс пятнадцятка а хімакс вісімнадцятка але обидва вони ідуть від 38 герц що це добре бо для залів вони саме то. Не загуджують, Так що я думав що пропорціно розкладено, Ну плюс мінус, А тут коли підключив і зрівняв то просто офігів, Промакс перед Хімаксом прото як би не грав, Так що хлопці завжди є щось краще, І звичано за які гроші і чи воно цього варте бо людям пофіг на чому ти граєш хоч на дровах аби було незабутнє весіллячко, Всім хорошого настрою та вдалих вихідних. |
Казимир | 21 Червня 2020, о 22:46 |
Користувач |
Зкажу коротко.Тут звісно кожному своє і найкраще це тільки в процесі роботи і порівняння тому дописи на форумах це добре,але вуха це діло точніше і свій час переграв я тих Rcf-ів і dynacord-ів до часу зустрічі з Meyer Sound,Labgruppen,Matrix,Bell,Camco,Epsilon,Eclipse і ще іншого преміум класу..,тому мій висновок є такий,що для залу має бути одне на вулицю зовсім інше ! Усім здоров'я головне бажаю! |
Zh_serhij | 22 Червня 2020, о 13:59 |
Користувач |
Завжди порівнюю навіть так чисто для себе, Дуже мене вразив саб FBT HimaXx 100sa. Я думав що з FBT promaXx 15sa з цим Хімаксом будуть грати десь на рівні бо у промаксі заявлено 1200 ват і 136 децебел у піку а у Хімаксі 900ват і 139 децебел, Звичайно що промакс пятнадцятка а хімакс вісімнадцятка але обидва вони ідуть від 38 герц що це добре бо для залів вони саме то. Не загуджують, Так що я думав що пропорціно розкладено, Ну плюс мінус, А тут коли підключив і зрівняв то просто офігів, Промакс перед Хімаксом прото як би не грав п.Іван , в активних колонках вказується мощність підсилювача, а не динаміка. Те що ви дивитесь на "1200" в піку" , то ви дивитесь на мощність підсилювача. 2) FBT HimaXx 100sa - усілок 900 Ват, FBT promaXx 15sa - 800 Ват. 3) FBT HimaXx 100sa - тиск 139 заявлений, FBT promaXx 15sa - 136. По цих параметрах вже можна сказати, що HimaXx , буде грати набагато голосніше, на відсотків 20% так точно. 4) Про 38 герц . Тут також собака зарита, що даний параметр вказаний при - 6 Дб. Класний маркетинговий хіт, для тих хто не розуміє. Зразу Вам приклад:якщо я напишу на спідометрі свого автомобіля, що він їде 1000 км за годину. Всі скажуть брехня. Насправді правда, якщо буде вказана умова, при якій це можна досягнути, наприклад, авто потрібно викинути з літака, який буде летіти на висоті 10 км. |
Andrew Timochko | 22 Червня 2020, о 18:07 |
Користувач |
Взагалі краще гучність вимірювати не у ватах а у децибелах))) А також звертати увагу на чутливість динаміка і тоді вже вираховувати SPL що не є таким складним,саме так зможете отримати реальні цифри а не ті що заявляє виробник. Таке відчуття що при виготовленні акустики вони заміряють десь біля реактивного літака))) |
Presto | 30 Березня 2021, о 13:56 |
Користувач |
QSC KW 153 буде оптимальним варіантом від 33 гц. грає. Сабів не потрібно. Дивно, що ніхто не зауважив...Запрошую на прослуховування... |
Микола | 30 Березня 2021, о 16:34 |
Користувач |
Presto Шо ти там зауважив ...!? В нас люди 15 років назад на них "бідували" - і всі посплавляли .З рідними сабами 18" і то не айс. А гДє замЄри, парамЭтри ,як люблили деякі тут спєци повимахуватись??? ти хоть знаєш ,попросту, які там динаміки і модуль стоять ? не получіТса втюхати - але ти правильно робиш пробуй ы дальше виставляти на польському OLX. А основний ценний параметр 153-х , який обожнюють тут всі музики () - це добрих пів-центнера вєсу |
Andrew Timochko | 30 Березня 2021, о 16:46 |
Користувач |
Пане Миколою ви трішки не праві. Чув теж ті колонки, мені сподобались якісно і потужно, але їхня ціна? Чесно кажучи щось за таку акустику дороговато. Ну і так їхня вага теж не дуже радує, але фірма дає досить хорошу гарантію на компоненти. |
Микола | 30 Березня 2021, о 17:05 |
Користувач |
Andrew Timochko та-а-а -к-с хорошо ... ше давай !!!ше давай !!! ага ...а тепер повєщай нам трохи про мейєр з майєром, істерн,ельку, дУбоікси ...тилько не забуТь сказати нА якім каналІ то всьо показували... слухай а, ти вже ту троха штатний піз.......є-є пісатЕль? на ставці чи як |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти