Zh_serhij | 6 Квітня 2020, о 18:12 |
---|---|
Користувач |
Я також так думав, але як бачимо на прикладі Африки, вірус там розповсюджується. |
Roman | 6 Квітня 2020, о 22:28 |
Користувач |
Чого ви такі песимісти? В Європі вже повіяло послабленням карантину...Все буде добре, - без паніки!!!! |
Богдан Іванишин | 6 Квітня 2020, о 23:09 |
Адміністратор |
|
Олександр Соколюк | 7 Квітня 2020, о 13:53 |
Користувач |
Із самого початку цієї теми за нею спостерігаю!! Цікаві дискусії розпочались, то теж вирішив свої 5 копійки додати! 1. Завдаток! Колись на початок моєї музкарєри, (а це приблизно 20 з хвостиком років тому) заказчик обов'язково давав завдаток (бувало і пів суми, і навідь всю) причому не ми просили, а самі, як гарантія що ми Обовязково відпрацюєм їх заказ!! З приходом мобільного зв'язку ми почали брати закази без завдатка, (всі питання вирішували через телефон)! Років з 5, занова почали брати завдаток! (наш брат начав хазяям тіхара придлагати свої послуги, і відповідно скидати ціну, от і знову повернулись до завдатків!) На третій день Паски мали грати день народження (договір був в кафе, потім перенесли до дому, тепер скасували) ми завдаток самі повернули! гроші, грошима, а є ще порядність (це моя власна думка) 2. Я дуже співчуваю всім музикантам, в яких це основний кусок хліба!! (мій основний хліб це школа і СБК) А музика це поклик душі, і робота по вихідних ! 3. Це нещастя скоро не закінчиться (треда дивитись на все реально, а не жити ілюзіями) якщо до осені все нормалізується, то буде добре!(я за спеціальністю біолог) В нас ще навіть не нормалізується ситуація (піку ще не досягли) не кажучи про спад захворювання, як не прикро но весняно-літній сезон пішов коту під хвіст!(((( |
ribolov07 | 7 Квітня 2020, о 14:39 |
Користувач |
Доброго всім здоров"я.Питання як справи в фото- відеобратства в період карантину.Як йдуть замовлення? |
Богдан Іванишин | 7 Квітня 2020, о 15:59 |
Адміністратор |
Олександр, якщо до осені, - то нажаль всім буде однаково, хто має офіційниу роботу (на прикладі Вас),або хто живе суто з замовлень. Ви ж розумієте, що не буде можливості фінансувати бюджетну сферу, коли вся економіка (при чому всесвітня) стоїть на паузі.. Я теж, і дружина моя, працюємо викладачами у школі. І колись сміявся з того доходу, ба, навіть хотів полишити бюджетну сферу, бо маю багато різних обсягів роботи (які зараз стоять "мертвим грузом") - помиму неї. Зараз сильно тішуся що не зробив дурниці... В фото-відео братстсва - думаю ситуація аналонічна... |
Вячеслав Нашемпа | 7 Квітня 2020, о 16:34 |
Користувач |
Їм з замовленням також туго,зате є купа часу щоб змонтувати те що раніше було знято. |
Олександр Соколюк | 7 Квітня 2020, о 16:36 |
Користувач |
Пане Богдан стопроцентово з вами згідний!! Но є одне но, я зараз отримав заробітну плату, і на цей місяць обіцяють заплатити, а напарник живе лише із заказів, і в нього вже депресія, як далі жити! Я сім років тому теж хотів покинути роботу (придлагали гарну роботу ) но славабогу рідні збили! А напарник осіню покинув роботу дома, придложили йому контракт на проф студії (він професійний музикант, і автор багатьох хітів), конракт закінчився, студію тимчасово закрили, закази злітають (халтури) закази оранжувань теж поменшало. Ось так і жевем! А що до осені ця ситуація, то це факт (звісно краще б я помилявся) но я маю чітке розуміня, що таке епідемія, вірус...! А за цей час в цій кризі на скільки люди збідніють, і чи дозволять вони собі влаштовувати гуляння!?? То це час покаже. Хочеться звісно вірити в краще,но розум зовсім інше підказує... |
vas55 | 9 Квітня 2020, о 10:06 |
Користувач |
Так,так можливо, якщо тільки нам допоможуть держави у яких це все закінчиться раніше побороти цю заразу, то і у нас розвидниться скоріше, але навряд чи.А тим хто жив тільки з халтур, потрібно припоминати чим раніше займалися бо все рівно рано чи пізно халтури закінчуються а до пенсії багатьом ще далеко. Казав колись один знайомий коли його запитали чим буде займатися якщо...-"так я жє єщьо немножечко і шью".Але може Господь змилується над українцями і цими зробленими музикантами, так так,відтягнути халтуру це не на базарі відстояти. Будем надіятися що все буде добре. |
Олександр Соколюк | 9 Квітня 2020, о 11:46 |
Користувач |
Ні пане Богдана, тепло майже ні чого не змінить! Вірус гине при високих температурах (понад плюс 60 градусів і більше, чим вище тим швидше)!Скажім якщо вірус попав на поверхню і може там перебувати живим (хоть за межами організму він не активний) тиждень, то то при літній жарі це буде пять днів! Його можна побороти лише КАРАНТИНОМ! Хвора людина розкидала віруси, і за певний час він не попав в інший (тобто в нового хазяєне) він гине! Потрібно суровий карантин як в китаю (і покарання за його порушення, доречі в китаї це тюремний срок, в притик до розтрілу!) Проблема в тім що ми повністю не усвідомлюєм цю проблему, і до останнього вірим, що нас це мине!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти