Богдан Іванишин | 17 Травня 2020, о 13:10 |
---|---|
Адміністратор |
Так є.. Травень -Червень - в топку. Здебільшого скасували, деякі перенесли. Але це все дурниця) Головне здоров'я, завше так не буде))) |
Віктор G. | 17 Травня 2020, о 21:17 |
Користувач |
Марина Полончак 26 Квітня 2020, о 13:26 Респект! Ну, або хвала. По-людськи. |
Олександр Тимошук ... | 20 Травня 2020, о 10:35 |
Користувач |
Все, повна хана весіллям. Нєвєсти пузаті всі як одна, животи ростуть як на дріжжях, хоча добре ми знаємо на чому :) Відкладати не мають змоги. Сами винні. Завдатки залишаю. |
Вячеслав Нашемпа | 25 Травня 2020, о 11:44 |
Користувач |
У кого карантин,а в кого повним ходом "гірко", вчора мої дівчата поїхали дивитись залу і домовитись за декор, а там весілля повним ходом. |
Віталік Вус | 25 Травня 2020, о 22:57 |
Користувач |
В наших краях люд потроху починає "повертатися до витоків", себто починають робити весілля на подвір'ях.Кому як, але мені таке до вподоби, чисто молодість згадати. |
Роман Ремінський | 19 Липня 2020, о 12:10 |
Користувач |
Підскажіть, то вже можна ОФІЦІЙНО проводити весілля чи ні? Бачу по фейбуку багато колег викидають пости з відновленням весільного сезону! |
Вячеслав Нашемпа | 20 Липня 2020, о 21:47 |
Користувач |
Я лабав вже весілля ,одне срібне весілля ,вчора проводи до Збройних Сил,і у нас бачу грають і хрестини і юбілеї( м.Гайворон,Кіровоградська обл), питав в кафе власницю, то немає заборони,тільки по часу до 23.00. |
Богдан Іванишин | 20 Липня 2020, о 22:43 |
Адміністратор |
Є карантинні обмеження, але якщо робити захід згідно тих норм - то можна робити. Теж 18.07 - "розмочили" сезон. Весілля кейтерінг-типу, на аутдорі, якось так, хоча на львівщині багато закладів працюаало і у сам пік заборони, - можливо звідти і статистика.... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти