Назар Рибак | 2 Березня 2011, о 22:21 |
---|---|
Модератор |
На мою думку все вернеться, рано чи пізно все повертається до того, що було найкраще. Коли це буде - з людей ніхто незнає, але я буду дуже радий, якщо це буде чим пошвидше! |
bodja bear | 2 Березня 2011, о 22:24 |
Користувач |
Я радий для мене то велика честь!Погодьтесь цей сайт то є чудова нагода щоб всім світом окреслити перспективи розвитку нашої спільної справи,... |
romamuz | 2 Березня 2011, о 23:50 |
Користувач |
Хлопці, а зовсім без мікрофона під брасс квінтет не пробували співати 1.5год. Правда у залі, де чудова акустика. Це все таке, апаратура також вимагає вміння нею користуватися. І яка б класна апаратура не була б, за вас вона грати та співати не буде. Дерти горлянку на весіллі зовсім не потрібно, на опорі співайте, і не забувайте про легкість та невимушеність. Я наприклад перед очима завжди ставлю намальовану на папері букву "Л", щоб пам"ятати. Є такий анекдот як один студент музучилища на академконцерті показував на скільки важко грати, і другий показував наскільки легко це робиться. |
Yulianovich | 3 Березня 2011, о 00:40 |
Користувач |
юрик шимчук, (незнаю чого Ви величаєте себе з малої літери), а хто заваджає купити нормальне звукопідсилююче обладнання тим в кого "саморобні старенькі апарати"? Та і не факт що наявність доброго приладу це гарантія його ефективного використання. Тема апаратури мабудь вічна. Скільки займаюся музикою, стільки про неї і говорять. Дивне тільки Ваше твердження, що звукопідсилювальна апаратура робить все. Та вона робить лиш одне - підсилює звук. На стілько добре, наскільки в неї інвестовано і на скільки є вміння нею користуватись. |
Yulianovich | 3 Березня 2011, о 00:48 |
Користувач |
А ще закликаю колег бути стриманішими у висловлюваннях і підбирати слова. І не варто розводити тут совдепівський варіант "дідівщини". Бо це все відносне хто і скільки.... Знаю обдарованих молодих хлопаків які за кілька років незле освоїли музичні інструменти. А знаю і багатьох хто "в музиці" роками, а рівень - "трьох акордів". |
igora-labuh | 3 Березня 2011, о 08:30 |
Користувач |
А я в деякі міри пiдтримую Юрика. Всі багато говорять про фанеру, але продовжуть під неї лабати, і ніхто не хоче робити кроки в бік живого виконаня. 1. Невигідно. 2. Нехочеться. 3. Не вміють. Золоті вище сказані слова: "гнати фанерщиків поганою мітлою". Не треба нікого гнати, забрати "аsus" і дати в руки інструменти. |
Назар Рибак | 3 Березня 2011, о 13:54 |
Модератор |
забрати "аsus" і дати в руки інструменти.
Суперово сказано! |
Yulianovich | 3 Березня 2011, о 14:11 |
Користувач |
igora labuh (до речі чому з малої літери?), а я з Вами не погоджусь. Тому що ті хто говорять про живе виконання (а не про фонограми), ті 1) "Невигідно" - Я б не сказав. Сумніваюсь що живий склад буде сидіти вдома, а на їх місце будуть запрошувати караокєрів. 2) "Нехочеться" - Теж сумнівно. Раз починають розмову, значить вже хочуть. 3). "Не вміють" - Не думаю. З тих хто висловлюється по даному питанні, в принципі, "персоналізовані", як не логіном-справжнім ім'ям, то принаймі фото. Ми ж не у космосі живемо. Це ж як би виглядало коли б борець за "жив'як" не володів інструментом, а розпинався тут. Те що нікого не потрібно гнати, я згідний. Як і інструменти комусь насильно в руки пхати. Імпотенти від музики з ними не будуть і знати що зробити. |
SHARIK | 3 Березня 2011, о 15:21 |
Модератор |
Привіт Всім форумчанам!!! Шановні, вже як зачепили тему " живого виконання", то конкретизуйте - кого від цицьки відлучати ( АСУСА), а кому, що пхати і ЯКІ в результаті появляться " ІМПОТЕНТИ". Мені наприклад не потрібно нічого пхати, і не ма від чого відлучати - я граю на саксофоні і т.д..., я думаю, що мене підримає хоч би частина відвідувачів форуму. Сайт відвідують різні музиканти, не лише клавішники, а й духовики, струнники... Ця тема вічна, але маю велику надію, що з часом АСУС - дійсно відійде.. З повагою до всіх!!!! |
Yulianovich | 3 Березня 2011, о 16:05 |
Користувач |
SHARIK, не думаю що в Вас виникало колись бажання стояти під плюс інструменталки зі саксом))). Але ж використовують в повний ріст різні плюсові інструменталки. Їх же постійно "пхають" в цей портал. Не думаю що все просто так. Їх же скачують. Що, "на чорний" день"? От хто ними користується, то я і їх класифікую як "імпотенти від музики". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти