Юрій | 4 Березня 2011, о 07:55 |
---|---|
Користувач |
Ігор Гарвас-від того як в профілі написано імя-з великої ча з маленької букви великої різниці немає.Головне ,щоб в людини була душа чиста, відкрита.Щоб людина не була задавакою і хамом.А на рахунок дідівщини-дідівщина-це коли старші беспідставно заставлюють виконувати будь-які дії молодших від себе.В нашому випадку ніто нікого не заставляє і ніхто не старається когось образити.І на рахунок дорогих і не дорогих інструмантів.В багатьох регіонах ціни на весільну музику не такі вже і високі.Ось наприклад у нас за весілля платять всього навсього до1500-1800грн. за день.А є ще дешевші .Два роки тому наш гурт підняв питання про підняття ціни--і ми підняли,а багато хто ні.В кінцевому результаті за цілий сезон ми мали тільки 6 халтур і то тільки на виїзді.Тому пропоную розказати про ціни в різних регіонах. |
Назар Рибак | 4 Березня 2011, о 08:38 |
Модератор |
від того як в профілі написано імя-з великої ча з маленької букви великої різниці немає
Було би приємніше спілкуватися з людиною, коли бачиш її ціле імя і нормальне фото.
А на рахунок дідівщини-дідівщина-це коли старші беспідставно заставлюють виконувати будь-які дії молодших від себе.
Це не зовсім так, але армія з покон віків на тому і тримається... |
Юрій | 4 Березня 2011, о 09:21 |
Користувач |
Ну наразі ми не в армії. |
Юрій | 4 Березня 2011, о 09:24 |
Користувач |
Тай і профіль виправити не проблема. |
SHARIK | 4 Березня 2011, о 09:32 |
Модератор |
Доброго Дня шановні!!! Правилами форуму не заборонено підписуватись псевдо і форум є для спілкування , а не дошка пошани ( для цьго треба створювати іншу тему ), з дозволу адмін. сайту А реклама ( і само реклама теж) правилами форуму - ЗАБОРОНЕНА !!!.
Халур більше не прибуде від самореклами!!!! Грати Требе..... |
Yulianovich | 4 Березня 2011, о 13:14 |
Користувач |
Питання величини оплати є актуальним завжди. І ситуація в цьому напрямку не нова. Скільки пом'ятаю, (а заграв перше весілля так в році 1973-му), то про це говориться. І буде говоритися, бо так є в житті. І тут ми підходим до розуміння того, що щоб мати аргументи, то треба щоб вони на чомусь базувалися. Колись було простіше-різний рівень виконання, різний рівень технічного оснащення, різна кількість репертуару. Тепер все знівелювалося і вирівнялося. Завдяки чому? Відповідь прив'язана до назви теми. Я не хочу з себе вдавати великого аналітика і мудрагелика, але ситуація погіршується щорік. Маю багато знайомих і колєгів серед музикантів і основна тенденція яка спостерігається, то зменшення кількості замовлень і зменшення величини гонорару. Чому? Тому що щоб стати тепер "музикантом", потрібно 1). Купити дешеву звукопідсилювальну апаратуру. 2). Зкачати з нету фонограми і тексти. Та за просто так, за пиво, знайомі чи колєги дадуть! Це ще кілька років тому цих гандлювали, тепер це мало не сміття. 3). Знайти замовлення. Все. Я навіть не писав "вивчити пісні", бо той рівень "виконання" не вимагає навіть цього. Наша робота може виконуватись людьми з вулиці. Так, так. І без образ. Ми самі (а хто інший!) запровадили ситуацію в цей глухий кут. Бо функцію "включайликів" можуть виконувати всі ті хто має музичний слух. Ага, там ще можна згадати по ігри та забави. Панове, вони одноманітні і одні і тіж. Їх перелік і правила є на багатьох ресурсах. Дійшло до того що весь репертуар (а як розібратися це яких 50-60 одних і тих самих пісень) співають "з картки". Та і часто "ведення" роблять читаючи ламінований сценарій. І ще лунають репліки що це все "нові технології" і "вимоги часу". А чи так? Я повністю переконаний що маючи за собою виконання в живому виконанні, мав би переконливі аргументи в пощуках праці. А то питають:"Скільки вас?", то і відповідається скромно:двоє (троє). Бо яка гордість може бути за низькокваліфіковану працю. І не потрібно себе обдурювати і думати що "я не такий, я унікальний". В чому? Можна по різному ставитись до моїх думок і слів. Так, я такий як всі. Стою клоуном за ноутом. Але мені це давно в печінках і я доведу, в пешу чергу собі, що перспективним і виграшним є виконання без фонограм. Залишилось знайти спільників яким під силу така робота і ціль. P.S. Написання з орфографічними помилками, написання імен власних з малої літери, писання без розділових знаків, одним реченням - це, для мене особисто, прояви і ознаки неграмотност і неосвіченості. |
Yulianovich | 4 Березня 2011, о 13:34 |
Користувач |
Юрик Шимчук, мені прикро що Ви мали мало замовлень. Відчуваю що Ви відповідальна особа і любите музику й маєте бажання працювати. В мому регіоні ціни 350$ і менше. Я згідний цілком з Назаром що приємніше спілкуватись з людиною знаючи по справжньому імені, а то і призвищі. Та і з котрого регіону деколи про що говорить. SHARIK, з Вами я теж цілком згідний по питанню логіну і навіть аватару. Так це не заборонено. Але прийшовши на цей портал і зареєструвавшись під нікнеймом, під яким мене знають на багатьох форумах і конференціях, я змінив його на своє справжнє ім'я і прізвище, бо відчув атмосферу приязності і близкості з людьми з якими об'єднує і музика і спільні погляди на багато речей. Звісно так робити я нікого не закликаю, бо це справа особиста. А от Вашої думки про дошку пошани щось не вловив. Як і не зрозумів репліку про рекламу і саморекламу. Що, чи кого Ви мали на увазі конкретно? Якщо бачите десь порушення правил форуму, то потрібно про це відкрито говорити. Модератори на це завжди реагують. |
SHARIK | 4 Березня 2011, о 14:25 |
Модератор |
Пане Ігор, і Всі форумчани, я нікого не маю конктретно, що до реклами, тай з реєстрацією не хочу вносити поправки, то не моя справа. Я на початку був зареєстрований під своїм іменем, а зараз порахував це непотрібним - це моя особиста справа. Хто мене знає - той знає, на більше я не претендую. А за дошку пошани це не репліка а пропозиція - створити сторінку, чи тему для музикантів які працюють в ЖИВУ і там обговорювати ЖИВІ проблеми, а то все в перемішку і пропозиції і жарти і біль душі. Я не фахівець компютерної справи і неможу нічим допогти, але, якщо говоримо про щось ЖИВЕ, я вважаю, що все повинно бути повязане і пропозиції до комлектації гурту, до озвучення і навідь до обговорення ціни за роботу. Це і буде ПОШАНА ДО КОЖНОГО!!!!
|
Yulianovich | 4 Березня 2011, о 14:37 |
Користувач |
Напрям думки підтримую, а от варіант вирішення через створення однієї теми - ні. Чому? Якщо топікстартером створена тема скажімо про мікрофон ***, то давайте обговорювати по суті питання і не більше. Окщо створена тема про оплату праці і гонорари, то давайте тільки це, без різних історій і т.ін. Є безліч тем які цікавлять багатьох. А от коли питання перемішане чи замінене флудом, то і топік ніхто, не те що відписувати в ньому , а і читати не буде. Так є на багатьох професійних ресурсах де я щодня буваю. Вони цікаві, інформативні та корисні. Хотів би щоб цей портал теж став таким. Нажаль кількість відписуючих на форумі, кількість тем, налаштовують мене на сумну хвилю. Але все в наших силах. Та і розділяти за принципом наші-ненаші, "караокєри"-"живі", теж, на мою думку, невірно. В кого музичний інструмет "Асус", малоімовірно що буде читати тему про ремонт синтезатора ***, чи як визвучити ударну установку. А хто не користується фонограмами, тому нецікава дискусія, скажімо який кращий програвач для відтворення МР-3 файлів. Чи там обговорення як з допомогою "чудопроги" зробити мінус з повноцінного запису пісні. Кожному своє. |
SHARIK | 4 Березня 2011, о 15:03 |
Модератор |
Щиро Дякую за пояснення!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти