Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...
Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...

krokpavel, та не веління часу, а непорозуміння часу. І ніхто й не ображає, а називають речі своїми іменами. . Нема питань, дуже подобається спів під фонограму - ставиш гонорово ноут, мікшер, обробку наперед себе і вперед. Ви знаєте багато таких "камікадзе"? Я щось ні. А стидливо ставити давно неграючу PSR-ку і вдавати що щось дограєш... Так я так роблю і це мене принижує і дратує оце стояння паяцом і співання під заїжджені фонограми. Нема справи, кому так подобається, то хай і надалі так працює. Радий за хлопаків з Франківщини що мають "зони смерті"  для ... ноутбуку. І радив би філософам ноутбучного мистецтва там взяти хоча б одну халтурку і розказувати місцевим замовникам про веління часу. І скажу ще одну річ - хто дійсно хоче мати свою позицію і дорожить своєю репутацією, то на професійних форумах не ховається за незрозумілі і неконкретні нікнейми. І не потрібно розказувати що так прийнято і т.ін. По будь яких інших ознаках можна зрозуміти хто є хто, як то по мейлу, місцю проживання чи праці, чи фотографії. А то виходить що пости написані десь "в кущах" і потім автори хочуть щоб з ними рахувались і відносились з повагою. Це моя особиста думка, яка не претендує на істину. Misha Stepyak, а ситуація повторюється! Це моя така думка. Щось подібне вже було коли був перехід з дискет з міді на MD-деки. Частину репертуару конвертнули, а частина була викинута самими виконавцями в вільний обіг. Та і вільним я б назвав його з натяжкою, бо був час коли CD з мінусами продавали і за 100$. І це було ще зовсім-зовсім недавно. Але ті всі допотопні фонограми були писані на портостудіях і робочих станціях. І вимоги до якості і рівня були досить посередні. Тепер щоб твою роботу прийняли в ефір, чи розповсюдження, то потрібно вкласти чималі гроші. Ніяких мінусів нових популярних речей щось не спостерігається. І в мене виникає питання до любителів співу під фонограми: а під що ви будете співати через кілька років, коли публіка буде підходити і казати - "включіть цю ... пісню"?

Misha Stepyak, при нагоді спитайте в старших музикантів в Дрогобичі і Трускавці - хто грав там по кабаках в 70-80р.р.? Та майже всі з училищем або з музпедом. І це не було чимось недостойним чи принизливим. Дуже навіть шановані люди були.

=на мою думку так воно і є......час іде в перед=

Та про який час ви говоритеСкажіть краще що просто в западло брати в руки інструмент і працюватиА втикнути мінус і вдавати з себе класного музику о то саме для нас, при чому особисто мене тут найбільше вражеє те що більшість таких "профі" самі щиро вірять в те шо то вони так обалдєнно лабаютьІ ще про час, незнаю може ми в Україні живем в  якомусь альтернативному вимірі? чи час в нас іде набагато швидше ніж в решті світу? але наскільки мені відомо то там ( мається наувазі той світ де час іде повільніше) грають в живу.....І ще додам, якби всі музику міряли таким мірилом як ви міряєте, то таке явище як симфонічна ,класична музика, давним давноб кануло в лєту ,а скрипку можна б було побачити лише в музеї але ж ні живе класика і слухач ходить, ну принаймні біля Львівського оперного завжди аншлаг....

Особисто я б скоріше погодився що фонограми то вимого економічної ситуації і невігластва слухача, та і самих музикантів....

>>.час іде вперед і ми незнаємо шо нас дальше чекає і що буде через пару років

Хто буде вміти грати  - не пропаде. Не обов'язково знайде себе у нас - світ відкритий для талановитих та роботящих людей, а от "технологи" будуть на обочині і випхають їх туди сьогоднішні школярі: натиснути кнопку особливого розвитку не вимагає. Технології ж розвиваються не так, аби було краще для більшості (читай - маси), а так, щоб було простіше, а це зовсім не одне і те ж...

>> .......вийде шось нове і слухачі не схочуть слухати (старе )та як 3d формат!)))

1. Мене до сих пір плющить старе.

2. В 3D поки що нічого цікавого нема та й навіщо: і так круто вже від самого слова.

3. От нові технології, вони вже прийшли, відчиняйте, цьотко, двері - їде вуйко на ровері: http://www.iphones.ru/iNotes/125354

3. От нові технології, вони вже прийшли, відчиняйте, цьотко, двері - їде вуйко на ровері: http://www.iphones.ru/iNotes/125354

то просто капєц, значить скоро всі будуть музику робити на цих штуках, то можна собі уявити якільки неякісної музики буде зявлятися в неті кожну годину чи хвилину, кожен захоче похвалитися тим що зробив за 5 хв.

Назар, та вже і без iPad-а давно роблять "шедеври" на самограйках. Ще й заливають сюди на портал. І що цікаво - відгуки отримують позитивні.

Дякую. Прошу не ображатись.Поважаю всіх.

О, то є так колеги! Час іде вперед, технології також, але звертаюся до тих, хто констатує той факт - НЕ ВИ їх рухаєте вперед! Професійні люди створюють новий софт, девайси, пишуть фонограми а всі решту, хто не може творити є тупо користувачем ( читай - чайником від музики). У мене є один добрий знайомий - власник кафе (назву не вказую, бо не отримав касу за рекламу закладу). Так от: він, щоб нікого не наймати купив таку-сяку апаратуру, мікрофон і Ролік GW-8, і О, диво - почав грати!!!

P.S. ну правда, я перед тим йому залив хітів на флешку за флєшку...

Доброго здоров*я !  Дійсно ситуація цікава...Хто зна ,як воно буде.Дуже хочеться хорошої живої лаби, але чомусь НАШ ЛЮД  починає звикати до дешевої попси, котру ніхто і ніде не слухає(крім пост.сов.ПРОСТОРУ).Дай БОЖЕ ,щоб ті люди котрі володіють муз.інструментом були ШАНОВАНІ !!!

Хлопці, а може і справді створити окрему тему ПРО ЖИВУ лабу і виконання ПІД ФОНОГРАМУ ?  Може хоч не будемо один одному псувати творче надхнення?  Кожен зможе поділитися своїми знаннями в окремих топах...(УСІ МИ ЛЮДИ).

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти