Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...
Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...

До п. Тараса Габа.Якщо є бажання-розмежуйте тему.

ВСІМ доброго здоров,я !  Сьогодні продивився демо ролики з деяких весіль . Я пройшов немалий шлях у цій сфері . Починав наприкінці 70 х років .От тоді дійсно грали в "живу " . Пройшов я шлях дискет, дисків прийшов до ноутів .  Що поробиш вік нових технологій . І повертаючись до демо роликів ,стоять насцені в ресторані три музики наприклад скрипка ,труба та клавішник . Питання хіба це в живу ? Де барабан  де бас ну можливо і ще якісь інструменти. Так біля хати вони грають реально самі з баяном трубою і тд .Ну вже на самому весіллі декілка композицій .Всі ж добре розуміють щоб грати  "вживу"потрібно мати купу часу на репетиції щоб грати достойний репертуар.Я зараз і не кажу що я граю на весіллях я просто співаю . Тепер ще одне і скільки ж потрібно народу щоб все це сьогоднішнє зіграти . І хто ж такі гроші заплатить отим всім музикам . Постає питання чому здешевіли халтури тому що два або один чоловік все це діло озвучує . Тут на  форумі озвучували ганьба "ноутбушнікам" куди дінешся від технічного прогресу .

Олександр 1958, було б бажання. А от в  них є бажання і є робота:  http://www.youtube.com/watch?v=Lne6evU1MV0

Там може є бажання, але немає роботи...  Чесно кажучи дуже пісно...  Щоб грати живим складом треба ---  ГРАТИ!              Для прикладу http://www.youtube.com/watch?v=tkBYPTm4PM8

А як такий колектив http://youtu.be/witkNA5QEOU

Бедзю Іванишин

порівнювати студійний запис рімейка  і запис з реальної халтури повна профанація !!!

Як правило більшість модних кавер груп вилизують світові стандарти, а от рівень виконання народних творів( польки  , вальси) нижче плінтуса - багато сільських команд  їх легко заткнуть  за пояс.

Всім добрий вечір .А як народ пояснить те що по нашому району приблизно 35 вессільних колективів і ніхто вживу не грає. Один колектив років зо два тому пару халтур попробував і нацому все скінчилося . Шановні музики не дають нам таких грошей за цю "живу " музику. Також в " кабаках" грають один два чоловіки і ніякий ресторатор не заплатить суму яку хоче колектив котрий буде грати в "живу" 

ніякий ресторатор не заплатить суму яку хоче колектив котрий буде грати в "живу" 

То власне через те,що він "ніякий" (рос."никакой").

Шановні музики не дають нам таких грошей за цю "живу " музику.

Хочу запитати: а в вас все в грошовому еквіваленті?"Не лабаю,бо мало платять?"Можу помилятися,але здається тому і не платять.Музика ж не конвеєр,то ж мистецтво!

Оплата праці напряму залежить від якості виконаної роботи.А ціни пішли вниз через отих мудаків,які вже не годні на самограйці марша вшкварити,бачив і таких,"фанєрний завод" від "А" до "Я".Між іншим старші такі мужички,"старі лабухи",які отупіли з лінощів.

Ви тут зараз будете казати що я "ханжа" (на жаль не знаю,як буде Українською),питати мене чого в моєму профілі в розділі "мої записи" порожньо; чи я на весіллі всю програму вилабую  100% наживо,etc...Нє,на жаль не вся програма наживо,відсотків 40-50.Бо фірмУ наживо вилабати є дуже тяжко:бракує ше мінімум одної руки і парочки клавіш.Але ганяти з ноута всі польки/вальси/медляки/марші,навіть "Горіла сосна"...То вже є рагулізм високої проби.Наслідком таких "діяній" стала "єпіческа" маса псевдокантор,які в свою чергу прямо пов'язані з  обвалом цін на весільну музику.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти