Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...
Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...

Хай там як а на шару ніхто грати не буде. Такий колектив на весіллі да в селі зїх дорогущим апаратом  , я маю на увазі що мені вище пропонували подивитись , звісно в них свій репертуар і тд . Є народ котрий би хтів грати без фанєр але.....

Шановні фонограмщики, не переживайте вже так за долю справжніх музикантів. Змиріться з тим що є ще хтось, хто відіграє весілля без МР3. Кожному своє.

Олександр 1958

Ви би ще привели в приклад  Queen чи The Eagles...  Антонішин професійний музикант працював " трохи" по світах  - це  зовсім інша тусовка   , в нього одна фодера коштує , як ваших два апарати

Треба в першу чергу не скупитись на інструменти і апаратуру  і мати дійсно бажання щось робити  ...  а не чекати з лопатою на моментальне  бабло .

порівнювати студійний запис рімейка  і запис з реальної халтури повна профанація !!! П Микола) Невже ви думаєте що даний колектив у студії себе проявив краще )))))))))  О тут, точно повна "профанація"   Як людина яка займається студійними записами вже багато років, дам Вам відповідь  - НІ. )))  Звуор б в ліпшому випадку підключив сесійних музикантів... Повірте з досвіду. А колектив  цей знаю особисто і повірте мені вживу вони звучать не гірше а може й краще)))  Приїдьте до Львова - зайдіть в Н\К "МІСТО" і послухайте...

Пан Кубик працює в ресторані Гостевія під Вінницею ,приїзжайте послухайте і подивіться і на аппарат і як музиканти працюють

Круті однозначно!

Я веду до одного, як що грати "на живо" то тре гатити як "Рімейк", "Лео Сіті", "ПАН КУБІК", "Живограй", "Бандіт" і тд. (Є ще хороші "кавер гурти" просто на даний час не пригадую), Таку музику сприймаш, слухаєш і насолоджуєшся і грошей воно тих вартує!  Але коли слухаєш такі посередні гурти, які хизуються, тим мовляв, бо "Ми граєм на жєво" - то ригати хочеться від такої гри "на жєво", слухаючи неритмічне виконання барабанщика, нещасні 2-і ноти клавішника (бідні руки ледве терціями перебирають) іт.д.  Будучи гостем на весіллі я  дістану кайф - не від того що гра йде з живими бубнами бо вони є! А від професійнго виконання хай лише буде одна ПА 900 -та  на ній буде грати Папіж Назар!   http://www.youtube.com/watch?v=bEAYr53hesQ&feature=youtu.be   

ПС  Це я про себе, але впевнений що будь-який себе поважаючий музикант буде ловити кайф від музики хай грає навіть одна грайка(шо звичайно грала), а не від убогої гри "на жєво"...

але впевнений що будь-який себе поважаючий музикант буде ловити кайф від музики хай грає навіть одна грайка(

Повністю підтримую,скільки себе памятаю на цьому форумі завше був поборником живого виконання, і позиція моя дуже схожа з вашою ,звісно краще повністю жива команда але як невиходить то вже краще послухати самограйку ,ну бажано в парі з чимось автохтонним (скрипка ,сакс...) ніж суху фанеру.Ну а якісно грати хочаб тіж польки і вальси при бажанні можна навчитись,миж тут ніби музиканти,а не помпка для ровера

Правда ще добавлю ,я не є вже таким заядлим противником фанерщиків ,з віком перестав ним бути,(сам їх активно використовую)просто все має мати свою ціну,НЕМОЖЕ ФАНЕРЩИК КОШТУВАТИ ЯК ЖИВИЙ ХОРОШИЙ МУЗИКАНТ ,

І ще умови бувають різні,от приклад з власного досвіду ,я купу років не міг знайти однодумців в цій справі.благо діло зрушило з мертвої точки,вже навіть на людях пару раз грали і навіть догодилиНавіть рідний брат,також музика (заядлий фанерщик) визнав свою неправоту ,відносно живого звучання....

В цій справі мені здається головне команда,навіть з посереднім апаратом,можна добре звучати,якщо люди знають свою роботу,кажу як людина яка купу шишок набила на криворуких партнерах.

Ну годі писанини,іду вчитись грати кроаще....Щоб рімейк "взути"

Бедзю Іванишин - "...гурти, які хизуються, тим мовляв, бо "Ми граєм на жєво" - то ригати хочеться від такої гри "на жєво"...

, во-во!!! Коли немає з ким пристойно пограти "наживо" за відповідну оплату то вже ліпше поспівати під більш-менш якісну фонограму, нехай і за дещо меншу оплату своєї праці. Бедзю, вас підтримую повністю - хто має змогу нормально з повноцінним колективом полабувати "вживу" то честь і хвала, най лабає нам усім на радість поки до того є охота. А хто не має такої можливості то нехай користуєтьсяфонограмами коли та справа йому йде в руки. Ніхто ж ні в кого роботу з рук не вириває, тої роботи тьма, на усіх вистачить...:)))

Але коли слухаєш такі посередні гурти, які хизуються, тим мовляв, бо "Ми граєм на жєво" - то ригати хочеться від такої гри "на жєво", слухаючи неритмічне виконання барабанщика, нещасні 2-і ноти клавішника (бідні руки ледве терціями перебирають) іт.д.  Будучи гостем на весіллі я  дістану кайф - не від того що гра йде з живими бубнами бо вони є!

Хизуються лише "живі", фонограмщики одна скромність?

Хто нижче рівнем Qeen, тому не можна грати весілля?

Звісно набагато крутіше стояти і співати під одні і ті ж фонограми. Всі демо ролики на YouTube-і це підтверджують. Ну так, кожен співак під стандартні мінуси вважає що співає неповторно і мало не краще від оригіналу.

Так вже чомусь є в лабухів щоб пообверзувати чийсь рівень.

Переходів з живого виконання на фонограмне є дуже багато. От тільки навпаки нема. Дуже вже міцний вірус "караокерства".

P.S. Несприйняття живого виконання на фанерному ресурсі це нормальне явище.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти