Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...
Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...

Ви сперичайтесь,а я тим часом ше пару пісень вивчу

Yulianovich,"...Несприйняття живого виконання на фанерному ресурсі це нормальне явище..."

,Ха-ха-ха! Так і я ж про то... :)))) ... Дехто з тих "колишніх живих" мабуть тут і зареєструвався для того, щоб на "фанєру" побільше "вилити жовчі" :)) Тільки забуває що часом треба і в дзеркало поглянути щоб зрозуміти чому не дуже хочуть замовляти нинішні молодята - бо старість підкралась.... Веселі молодіжні чи юнацькі пісеньки у виконанні 60-ти літніх дідів з бабами (а дехто вже й пра... ) то погодьтесь друзі вже якийсь ізврат, навіть враховуючи високий професіоналізм і не важно чи то є  "наживо " чи "намертво"... :))) Але то правда і таке має місце...

nachtigall-ua, юні і симпатичні виспівують, як під кальку,  під одні і ті ж фонограми. Подібне збоченням (ізвратом ) я б звісно не називав. Ну немічне, в музичному сенсі, нинішнє молоде покоління. То ж молодятам особливо нема  з чого вибирати.

nachtigall_ua

Потішив  своім глибоким баченням ...Джо Кокер, старичок Стінг, Пол Маккартні  ,яким по 60-70... та й наші старенькі  "Синяя птица ", "Лейся песня",  Антонов і т.д.( чий репертуар в виконанні молодих  кавер-груп можна сказати є обовязковим)    досі концертують та   й  корпоративчиками не гребують  . Народ ковбасить по-повній завдяки "пенсіонерам "    . По твоєму  вони клоуни.

Мій знайомий якому 61р(працює в ресторанах) зайняв 1 місце на ВКМ серед вокалістів СНГ , де голосували такі  , як ти і по-моложе... то хто народ смішить

Правда в іншому - що серед тих і тих є непотріб.  Та  все ж   таки музики  старої закалки мусіли відповідати  ремеслу  , а зараз лише один признак  -   наявність   НОСІТЄЛЯ  иНФОРМАЦиЇ.

MIKOLA63 DEMENTSEVICH

nachtigall_ua

Чесно,фігню зморозив.....Я тут вище писав ,як важко знайти напарника до грання,так от знайшов,майже 50 ,так повірте,такої насолоди від свої роботи ще до нього не отримував.В двох словах,приємно працювати з профісіоналом,плюс колосалбний досвід ( а скільки я вже від нього за короткий час навчився)і на востребуваність ніхто не жаліється

Мені здається, що дійсно "живою" і на високому рівні весільна музика буде тоді, коли цей нещасний і бідний український народ буде жити по - людськи,а не животіти з дня на день. Коли читаю,що українці найбідніші у Європі (1 місце - Молдова) , то про що можна вести мову. Рвуться на весілля ті, хто не тільки грати,а й співати толком не вміє. Та ще разом із Шатуновим як завалить "Дєтство" на весь голос! Умора просто... То навіть не фонограми,то нарізки та ішний   непотріб,як у інкубаторі. Це сміття вважається "технічним" прогресом.  І сміх ,і гріх, коли у кожному кабаку звучать одні ті самі фанери. Погодьтесь,що у нормальних країнах такого не існує. 

коли цей нещасний і бідний український народ буде жити по - людськи,

А ви ,вийдіть у Львові на вулицю і спробуйте порахувати скільки проїде дорогих іномарок а скільки дешевеньких жигулів,а після ще сходіть в любий пристоний кабак і подивіться як той збідований народ

пє і жере,а там гляди і думка ваша трошки зміниться

Допечі років вісім тому доля мене звела з одним молдавським музикою,в одній палаті в Києві лежали в лікарні (не психушка) то ми з ним наговорились,то там в чтой час більшість народу і думати не думали про фанеру,все в живу....і апарат в їхніх музик вищого рівня чим в наших,електровойс і динакорд для них буденна справа.

bodja lykovskij, "...nachtigall_ua ,Чесно,фігню зморозив..."

Може й фігню...  То вже як хто собі розуміє, я ж для вас написав про те що побачив і почув на власні вуха на деяких забава...Може то й фігня, як ви кажете, але думаю що таке зустрічаю інколи не один я... Хіба ні?

MIKOLA63 DEMENTSEVICH, "...nachtigall_ua Потішив своім глибоким баченням ... Джо Кокер, старичок Стінг, Пол Маккартні ,яким по 60-70... та й наші старенькі "Синяя птица ", "Лейся песня", Антонов і т.д.( чий репертуар в виконанні молодих кавер-груп можна сказати є обовязковим) досі концертують та й корпоративчиками не гребують . Народ ковбасить по-повній завдяки "пенсіонерам " . По твоєму вони клоуни..."

Ми з вами не знайомі особисто, гусей разом не пасли і віку мого ви не знаєте, тому не тре мені "тикати", я ж до вас не "тикаю", а звертаюсь чемно як належить незнайомим людям  - це перше, а друге те що ніхто ж не заперечує ні популярність, ні рівень майстерності усіх зірок екстра-класу яких ви назвали вище і їм подібних. Мова йде за простого весільного лабуха з яким стикаються простий люд на наших весіллях... Ви ж розмежовуйте трохи... А то ви одразу своїм міжнародним рівнем та й у писок... 

bodja lykovskij, "...(не психушка)..."

А ви ,вийдіть у Львові  Значить, Львів не Україна ,а окремий штат, де люди живуть пристойно та безпроблемно. Всі інші - це біднота,яка не має змоги заплатити за за цю ж ЖИВУ високого рівня  музику на весіллі, а не брязкання на трьох акордах ..  Тому пустого місця не буває, а це місце зайнято "музиками" з  "інкубаторськими фанерами - нарізками". Колись я теж вважав це досягнення "технічним прогресом". Не хочу нікого образити. Що є ,то є - і від моєї думки нічого не зміниться в найближчу сотню років.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти