Oleksandr1958 | 8 Листопада 2013, о 20:11 |
---|---|
Користувач |
http://vkontakte.ru/video41130114_161641191 Що це було це є жива лаба тоді вибачте... |
Віталік Вус | 8 Листопада 2013, о 22:01 |
Користувач |
Я там комент залишив. |
SHARIK | 8 Листопада 2013, о 22:46 |
Модератор |
Офтоп Шо за світ???? Як горівка - то пальонка, як ковбаса - то сої модефікованої, як посилання на музичні колективи - то самі х......ві. Питання ЧОМУ???? Що невже не ма шось мудре показати |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 8 Листопада 2013, о 23:21 |
Користувач |
nachtigall_ua Мій знайомий якому 61р(працює в РЕСТОРАНАХ!!!) зайняв 1 місце на ВКМ серед вокалістів СНГ - а це рівень повище більшості сучасних зірочок на великій сцені...ще раз на випадок, якщо ти знову звалився зі стільчика і вже встав - працює в РЕСТОРАНАХ, СТОЛОВАХ і т.д. Можливо тобі не повезло - мої знайомі "старенькі" весільно-кабацькі музики всі в ФОРМАТІ. |
Богдан Іванишин | 9 Листопада 2013, о 11:22 |
Адміністратор |
Що невже не ма шось мудре показати Я показав... |
Богдан Іванишин | 9 Листопада 2013, о 11:33 |
Адміністратор |
Хто нижче рівнем Qeen, тому не можна грати весілля? Можна грати весілля і наижче рівня "КВІН"! Чесно Вам кажу ))))) Але грати так, щоб нормальну людину не "коробило" від тієї гри! Ви вважаєете що "Рімейк" чи перераховані мною кавер гурти досягли рівня виконання Брайна Мея, Роджера Тейлора, чи Меркурі??? Та ні! Але слухати їх всіх приємно, на відміну віж так званих "живих" гуртів... Інвалідів...
|
nachtigall_ua | 9 Листопада 2013, о 12:12 |
Користувач |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH, То ваші знайомі всіх побідили у своєму в форматі.. то дайте їм орден.... Даремно ви друже турбуєтесь, я читаю усі пости повністю і на наведений вами приклад геройської перемоги на ВКМ вашим товаришем увагу я звернув будьте певні.. І по халтурах ще де "наживо", а де "намертво", але поки що ще як ви кажете у форматі. Тільки хоч я й відлабав пів життя мабуть як і ви в "живих" колективах (та тільки мабуть не в таких "звьоздних" у яких полабували ви) не можу дотямити що саме і кому ви тут намагаєтесь довести... І головне для чого... Усі ми тут на "фанерному" сайті... ЗА "живу" лабу ...(каламбур, да). Назва теми то яка - "Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку..." - Яку крапку, кому і для чого? Що за крайності? Дуже хочеться почути щоб усі тут сказали, "ДА - "вживу!!!"?? Ну сказали-признали і що з того Назавтра видохли усі хто працює з фанерами, ні, того ж не станеться.... Топікстартер сам собі ж відповів у своєму ж другому пості... незважаючи на те, що у першому активно закликав чуть не до терору проти ти х же самих фонограм... Це по вашому що? У чому зміст, розказувати і доказувати хто "живіше" і як це кльово, качаючи при цьому тонни мінусів... Бачте уся лабушина братія то така порода що як почне щось обговорювати то так одне одного переконує у своєму, що через годину забуває про що саме почалась мова... Усе організовується само собою і замовник сам вирішує що йому підходить, а що ні... Хоче "наживо" най бере якщо кошти на то має, а хоче най слухає "намертво" задешево якщо то йому підходить... тут я згоден з Kuzma... Олександр 1958 Ну так, "лаба" хіба ви не розчули |
Kuzma | 9 Листопада 2013, о 13:02 |
Користувач |
Панове, не сперечайтесь. В недалекому майбутньому на весіллі будуть "грати" Ді - джеї. Так що ні ті, ні ті не будуть потрібні. Включити можна буде все - від сучасного, до народного. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 11 Листопада 2013, о 07:58 |
Користувач |
Спочатку стверджуєш, що на халтурі ти не сприймаєш замовлених діда з бабою ( хоч бабка може теж профі... і во всьом ) ... зараз ти пишеш , що замовник завжди правий і вибирає що хоче за свої гроші ( і це не повинно нікого хвилювати) ...хитає... Що так може путати думки ???...можливо КВАСИЛІВ в зоні високої сейсмічної активності.
Тільки хоч я й відлабав пів життя в "живих" колективах дуж-же приємно - моя дев'ятирічна племінниця теж ПІВ ЖИТТЯ !!! лабає на фортеп'янах в кУлєктівах наживо ... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 11 Листопада 2013, о 08:19 |
Користувач |
Панове, не сперечайтесь.... а поговорить В недалекому майбутньому на весіллі будуть "грати" Ді - джеї. Так що ні ті, ні ті не будуть потрібні Весілля бувають різні і замовлятимуть хто на що гаразд .Так що будуть і " тє і еті " тільки кожен в своїй "номінації" і по своїх тарифах . |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти