bodja bear | 15 Листопада 2013, о 10:04 |
---|---|
Користувач |
Чи все ж можна сказати, що то різновид живої лаби Ой думаю більшість наших борців з фанерою зарас гнівно скаже,"Самограй ,та ніколи в житті" А я тоді додам питання 1 Чи буде різниця ,в звучанні, якщо одну і ту саму пісню ,ну скажем "два дубки",заграє музика з консерваторською освітою,на кетроні SD1 ,з прописаним ним же оригінальним стилем а в підтримку з ним буде ще грати його одногрупник, на скрипці роботи доброго майстра,в порівннянні з самоуком пацаном якому тато рік тому кіпив 630 яму ,а вуйко з сосіднього селе ,що колись в клубі на гармошці грав,показав пару тризвуків і як грати в мелодію в терцію!!!!на малому темпі(доречі я саме так і вчився)????? 2Чи не краще послухати імпровізацію ,доброго музики,на самограї а ніж слухати заїжджені осточортілі фанери?
|
Юрко (DJ ... | 15 Листопада 2013, о 10:37 |
Користувач |
Тут спірне питання... Багато хто каже, що самограй то не лаба і рахувати її "наживо" не варто... Але моя думка така: все ж ліпше ніж під ноут... Хоча ми всі, я повторюю - ВСІ, працюємо з ноутами/плеєрами, але все ж, краще залабати польку з правильною гармонією і імпровізом на самограї, аніж цілком працювати під мінус і не приведи Боже під плюс (так, я і таких знаю)... Можливо мене зараз залиють г..ном, але я висловився і це моя думка... Я сам працюю як треба на самограї, як треба і наживо заграю річ, а деколи і мінус має місце... |
bodja bear | 15 Листопада 2013, о 11:11 |
Користувач |
Повністю згідний,лише додам,і не тільки польку,дещо з естради ,на самограї також досить вмєняімо звучить Плюс ,не всім по кишені ,жива команда(як лабухам так і клієнтам),а от ,пристой самограйчик,то навіть на магах через берінжер "заграє",і хай би там що хто казав,але переконався,люди бачать де фанере а де ти граєш ( на власному досвіді 1000 раз перевірено),і якщо на бенкеті ну хочаб пару речей заграти ,то простий люд на тебе дивиться вже зовсім інакше,були і такі що щирим подивом дивувались що я "музикант" ще й можу щось заграти!!!!смішно чи не так от до чого ми докотились,зрозумійте і мене я зовсім не проти фанер ,сам без них нікуди,але я за те щоб повернути повагу слухача!!!!!!! Ну а повністю живий колектив то звісно дуже круто,от я з моїми колегами інтузіастами зібрались і пробуєм щось зробити,вже і на люди виходили (і ніби сподобалось слухачу),але, є розуміння що сам саунд, вибачте за слово ну нікудишній, і скільки ще потрібно вкласти в апарат щоб ті всі наші потуги (при непоганій виконавській майстерності) гідно зазвучали....Жінці як сказав що мені ще потрібно купити з апарату і за яку ціну,вона просто сказала "після моєї смерті" от сиджу підбираю яди))) Так що поки я ще не заробив на войс і на мідас то буду хоч тошки грати на самограї і буду тішити себе що то в живу... |
Юрко (DJ ... | 15 Листопада 2013, о 11:16 |
Користувач |
Підтримую, тільки про польку, я образно сказав... Я мав наувазі лабу взагалі... |
pete fedyshyn | 15 Листопада 2013, о 13:25 |
Користувач |
Чи не краще послухати імпровізацію ,доброго музики,на самограї а ніж слухати заїжджені осточортілі фанери? То вже розмова на іншу тему: Що гірше? Звичайно "імпровізацію доброго музики", бо там недостатньо просто включити |
Іван Приймачек | 15 Листопада 2013, о 14:31 |
Користувач |
Звісно щоб в живу грати,скільки треба грошей в аппарат вкласти.Потім кожну річ знімати щось своє вставляти,придумувати.А потім за унструментом доглятати (струни,трості і т.д) - це також грошенята.А ще головне треба навчитись володіти інструментом.Це скільки грошей , часу.А як просто взяв ноут,прослухав декілька десятків фанер і пішов співати.Ніяких проблем.Чому нехочуть грати в живу - мені здається що це просто лінь,або просто безталанність. |
Юрко (DJ ... | 15 Листопада 2013, о 15:06 |
Користувач |
Або одне і друге, і третє... і десяте. Відмазок придумати можна багато -ми самі собі так наробили, а тепер пробуєм щось поправити - самі хотіли полегшити собі працю, а тепер полегшення перетворилося в нашестя. І дуже прикро, що половина з тих які працюють по халтурах і кажуть, що вони музиканти, навіть елементарної гармонії не знають... Коли в одного "лабуха" питають, в якій тональності граєш Горіла сосна? - Відповідь: в До мажорі... (чи було насправді не знаю - розказували таку байку). |
pete fedyshyn | 15 Листопада 2013, о 15:58 |
Користувач |
А все було так..... Користуючись низьким культурним рівнем середньо-статистичного споживача та відсутністю у нього поваги до себе, хтось вирішив не напружуватись і , використовуючи нові технічні можливості, "оптимізувати" витрати у, колись творчому, процесі заробляння грошей музикою. А так як списувати всі звикли з дитинства, то процес "оптимізації " став популярний. А коли все звелось до банального ноутбука, то до музикантів-оптимізаторів примкнула маса немузикантів-імітаторів, і , своєю масою, обвалила ціни. Музикантів це дуже ображає, що їх, музикантів-оптимізаторів постійно плутають з немузикантами-імітаторами, і не хочуть платити більше. Питання : а хто винен? Перший "оптимізатор", який не поважав свого Замовника і вважав, що йому вистачить "імітації" живої гри, чи Замовник, який вчасно не набив пику "імітатору" за таку неповагу до себе? А висновок, як на мене, простий. Будуть існувати і ті і інші. Одних буде мало і добре будуть заробляти, але тре вміти грати, інших буде багато і будуть постійно збивати ціни. ........Може трохи довго і складно, але думаю, що недалеко від істини..... |
Gocan | 15 Листопада 2013, о 16:15 |
Користувач |
А Васька слушает да ест... Діагноз поставлено правильний, тільки боюся з лікуванням виникнуть проблеми |
SHARIK | 15 Листопада 2013, о 16:31 |
Модератор |
pete fedyshyn А все було так.... Я теж часом " з підвищеною температурою" пишу.....Так що, вибачайте. Gocan Діагноз поставлено правильний, тільки боюся з лікуванням виникнуть проблеми К- фільм " Иван Васильевич меняет професию" - " .... И меня вылечат, и тебя вылечат.." Ігорку, на все прийде своя пора !!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти