Юрко (DJ ... | 15 Листопада 2013, о 16:55 |
---|---|
Користувач |
Отак то, малята... Лисичка зіла колобка... (Дід Панас) П.С. Прочитав останні дописи, і отаке в голову прийшло... (тяжко зітхнув і далі пішов працювати...) |
pete fedyshyn | 15 Листопада 2013, о 17:38 |
Користувач |
Я теж часом " з підвищеною температурою" пишу.....Так що, вибачайте Та ми це зрозуміли і вибачаємо...... |
Віталік Вус | 15 Листопада 2013, о 22:11 |
Користувач |
Юрко (DJ ...:Тоді ще є одне питання: а самограйку треба вважати комп"ютером? Чи все ж можна сказати, що то різновид живої лаби? Я зараз хедшотом завалю всіх тих,хто не бачить (...не чує,) різниці між мр3-фанерою з ноута і самограйкою:звучить YAMAHA PSR s700,чи 710,точно не пригадаю:http://vk.com/audios-45885462.Особливо раджу звернути увагу на пісню ""ЗЕЛЕНИЙ БАРАБАН" – Я тя кОхаМ "! .Треба просто хотіти щось робити своє,оригінальне.Кажуть самограйки для тупих (зустрічав таку маячню,правда на іншому форумі),а вот фіг!Самограйка (з тих що вище середнього рівня) потребує постійного "корписання":комбінуєш нові перформенси,ліпиш стилі,перебираєш мультіпади,завантажуєш семпли,бавишся з DSP,Vocal Harmony,стараєшся то всьо відбалансувати щоби звучало чітко і зібрано,розвиваєшся,ростеш!Інша річ,що "валянок" ніколи не купить Tritone,Motif,Virus TI,Clavia Nord,Andromeda,Fantom...Хіба для пантів. Висновок:музику на самограйці вважати живою можна і треба!За винятком мідяшок. Р.S.Юрко,мій допис ніяк не стосується тебе особисто,просто відповідь на підняте тобою питання:під останнім абзацом,знаю,підпишешся 100%.Та тут один камрад десь казав,що самограйка "не то пальто"... |
Yulianovich | 15 Листопада 2013, о 23:36 |
Користувач |
А мене від монотонного автоакомпонементу нудить. І без різниці це дитяча цяцька, чи цяцька для дорослих. Нема музики з "ліплення стилів, комбінування перфоменсів". IMHO. Краще вчіться грати на справжніх інструментах ансамблево. |
Юрко (DJ ... | 15 Листопада 2013, о 23:48 |
Користувач |
Віталік, ти ж мене знаєш))) і знаєш моє відношення до того всього... і особливо то, як я дивлюся на андромеду. Yulianovіch, таке питання: а якщо є бажання і знання для гри наживо, перепрошую, асамблево, а от з ким нема? Приклад, мій колектив розпався.цього року відіграли останній спільний сезон. А от я далі лабати хочу, але не маю людей для того і халтур баблистих, щоб сесійників взяти. Що мені робити? Іти працювати на самограйці, але наживо і сам чи просто забити, бо ансамблю нема? Що підкажете? |
bodja bear | 15 Листопада 2013, о 23:50 |
Користувач |
Краще вчіться грати на справжніх інструментах ансамблево. Одне другому не мішає.ІМХО |
Віталік Вус | 15 Листопада 2013, о 23:51 |
Користувач |
А мене від монотонного автоакомпонементу нудить.А хіба сам ритм (уточнення:НЕ стиль!) польки/вальса не є монотонним?В такому випадку треба освоювати такі напрямки як Jazz,Fusion,Funk...Тільки вони на українських весіллях залишаться "непонятими". Нема музики з "ліплення стилів, комбінування перфоменсів".Так,нема.Музика з'являється,коли починаєш оті самі стилі,перформенси,тощо,використовувати і поєднувати в реалтаймі. Добре,якщо так,то дайте визначення слова "музика".Але не плоский шаблон з якогось довідника,а власне,так як розумієте особисто.Боронь Боже,я не агітую вас працювати на самограйці,просто може в нас різні розуміння терміну? bodja lykovskij,+1! |
Gocan | 16 Листопада 2013, о 00:06 |
Користувач |
Однозначно, зараз любий заклад, що приймає весілля залишає місце для музикантів розміром 1,5 м²!!! Коли я ставлю клавіші - сопілку ніде встромити. А де весла, барабуци? Це одне. Інше це правильно зауважив Юрко - $$$! Ну і наша нарізка, http://www.youtube.com/watch?v=gHCU1eXiP3Y кому не лінь подивіться і скажіть жива чи мертва лаба якщо один самограй і три живі інструменти? |
Yulianovich | 16 Листопада 2013, о 00:52 |
Користувач |
Чому коли мова починається про музику, то відразу все зводиться до $$$? Як на те пішло на музиці багато не заробиш, щоб там хто не казав. Ніхто нікого не примушує займатись на клавішах, гітарі, чи барабанах. Але не потрібно постійно мусолити тему, що "за це не платять, дорогі інструменти, нема замовлень". Є команди які принципово грають вживу. Так, їх дуже мало, але є. Віталік Вус, для публічного виступу перед аудиторією вийдете з самограйкою на сцену? Мова не про примітивність і монотонність метру 3/4 чи 1/2, а про характер звучання, та динаміку. Юрко (DJ VIST), ситуація з браком граючих музикантів мені відома. Потрібно виходити з того що є. Gocan, згідний. Якщо ми йдемо грати живим складом, то одна з умов є можливість розташування барабанів, гітарних стеків, та моніторів. Поки що вдавалося. P.S. Подивися ваші ролики - класно і драйвово! Хіба скрипалеві здався б знімач на скрипку. Я придбав собі такий: http://www.shadow-electronics.com/viewpro.html?id=192 Тепер мене чути добре. |
bodja bear | 17 Листопада 2013, о 04:32 |
Користувач |
Чому коли мова починається про музику, то відразу все зводиться до $$$? Та тому що люди цим заробляють гроші,сам не можу тим похвалитись ,що постійно востребуваний,але знаю музик які живуть саме суто з музики . Мова не про примітивність і монотонність метру 3/4 чи 1/2, а про характер звучання, та динаміку. Тут згоден на 1000%,тільки що з халтури,в основному ноут гравале трошки і поцикав на своєму коржику, а минулої неділі ,робили репитицію ,нашої живої команди,в ресторанчук в знайомого який нам любязно надав площу для репитицій,в нас з цим туго...так от хоч вбийте мене але таке з бубном і басом воно якось цікавіше,так що про динаміко то тут ви в точку,тай персонал ресторанчику підглядав за нами з непідробною цікавістю але питання грошей ніхто не відміняв ,о якби була можливість про них не думати,я би був щасливою людиною,і зробив би з свого самограя чудове гніздо для курей ...а сам би грав виключно на свожєму улюбленому басу тільки в живу ,Проте всетаки думаю що як все зробим правельно і добємся якісного звучання (в всіх смислах..)то тоді і для нашого живого коликтиву роботи буде вистачати.... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти