Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...
Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...

Юрко,при вступі у любий навчальний заклад майбутній абітурієнт,як. мінімум пише диктант з української,або бодай заяву на вступ .Далі мовчу...

Михайло, ви самі прекрасно знаєте, що то не показник... Особливо тепер, коли перед вступом всіх натаскують репетитори. А я говорив про людину віддану своїй справі, і такі приземлені речі, як кому не там поставив, чи букву не ту написав, просто не звертає своєї дорогоцінної уваги... Все ж не офіційний лист...

.Далі мовчу...

Вмовили, до відео додам ще фотогравію диплому))))То ви ще й нятякаєте що я брехлоІ хто тут сперечається? я вашу проф придатність під сумнів не ставив.(хоча, так заядло" гризтися" з любителем живого звуку...ххххмммм) Доречі диктант я не писав ,ми тести здавали (хабаря також не давав ,клянусь,хоч думаю і клятві моїй ви також не повірите)ЛНУімІ.Франка,фінансово економічний факультет,фах банківська справа.Правда,(щоб вам стало веселіше скажу) одного разу на парі ,викладач політ економії, змусив переписати мене  цілу газету,через поганий почерк і орфографію

Дискусія плавно завертається у керунку правопису. Запасаюсь попкорном...

Дискусія з моєї сторони закінчена!!!!!!!!!!!!!!!Тепер виключно по темі,виключно з однодумцями.!!!!!

http://youtu.be/Wn47t_Jl8yo ось по цій ссилці ,через півтора години,має бути активне відео ,де я із своїм старим колективом намагаємся щось заграти,що маю то і показавВідео з бубнами і басами ,коли зможу надати для ознайомлення,незнаю.

http://youtu.be/Wn47t_Jl8yo ось по цій ссилці ,через півтора години,має бути активне відео ,де я із своїм старим колективом намагаємся щось заграти,що маю то і показавВідео з бубнами і басами ,коли зможу надати для ознайомлення,незнаю.

Бодя ти даремно мотаєш кілометри ходячи  на plus-msk.ru  чи  minus.lviv.ua в пошуках "істини" - ллють одну водичку і то не свіжу . Відповіді на твої питання на зовсім інших форумах

Myhailo1962

в основному примінюються в електронній музиці. правильно буде  "використовуються"  ...  ну це так - лише один з мале-е-е-сеньких  перлів  в вашому  " писании"

Якщо ви самі безграмотні - то хоча б несмішіть народ своїми "повчаннями" .

MIKOLA63 DEMENTSEVICH???????????????????????????інтуїтивно вам вірю))) лише скажу що і тут є люди які вартують поваги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!як специ (ІМХО)

Тріо Наталії Лєбєдєвої (разом з І. Закусом та А. Фантаєвим), альбом "Paints", трек №4. L.F.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти