Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...
Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...

Дядько Хапко Вибачте не зрозумів? що це означає?

Дядько Хапко Вибачте не зрозумів? що це означає?

А послухати?

Myhailo1962

міді-файл з однойменною піснею,закинь в самограй,відключи партію баса і вокалу...

В міді-файлі буває вокал?

Нажаль буває.А зрештою йду я звідси,бо діалог типу : Дурак!...-Сам дурак!...  мене вже втомив.Бувайте здоровенькі.

Молодець Михайло 1962!  Шановні лабухи, Джина з лампи випущено, ящик Пандори відкрито, так що не розпускайте тут слюні і не паплюжте один одного, комп і мінусовка прийшли на дуже довго, а може і назавжди!!! Сам я вже років 20 не лабаю по кабаках і весіллях, не той вік, хоч маю вдома для себе два самограї, за які заплатив 5500 Євр. А тепер про іншу сторону: перепитав не один десяток людей про музику на весіллі, і всім по барабану що там гупає і гепає, їм лише добре мордяки позаливати і шлунки напхати чим більше! Але все одно, перед тими хлопцями, що таки бажають грати живим колективом, низько кланяюсь і знімаю шапку, і бажаю їм удачі в цій тяжкій праці!

До Myhailo1962,пане Михайло,я навіть не думав вас ображати,чого ж ви так?Просто я справді не розумію,як в міді-файл можна запихнути вокал.Але "не розумію" то ніяк не означає "не буває".От і спитав,а ви ображаєтеся...

Вибачаюсь Віталік ,не так виразився.В інтернеті є мідіфайли з розширенням -kar ,тобто міді караоке файли,так от ,крім оркестровки там ще є дорожка на якій звучить основна мелодія.Міді не звучить,воно передає команди від секвенсора до інструментів,зрештою про це вже писано-переписано.

Евріка!!!!!!  Знайшов відповідь на головне запитання теми:  НА ХАЛТУРІ  -   МІНУСОВКА!      КРАПКА!

Рура1961, от з тезою що мінуси і компи це надовго і навічно то не погоджуся. Невідомо. Поживемо-побачимо.

Юліанович, відповім Вам так: " Да услышит Бог твои молитвы, да исполнятся твои желания!"

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти